SPORT-Opšta tema

Zar nije ista situacija i u poljoprivredi? Uporedi fudbal i poljoprivredu. Rangiraj nas od opstinske pa do super lige. Kako i koliko radimo tu smo negde u podrucnoj eventualno Vojvodjanskoj. Ovi iz super lige skidaju kajmak. Ovi iz opstinske su hobisti. Zaposleni, ali vole da igraju pa i tu uzmu koji dinar. Mi iz podrucne smo ni na nebu ni na zemlji. Radimo zato sto volimo, zaradi se i tezimo ka visoj ligi. Ulazemo, dovodimo isluzenu mehanizaciju u ovom slucaju igrace, nadamo se visem rangu. Eeee tu vec moraju malo kvalitetniji igraci i bolji tereni. Tako do super lige gde neki Matijevici i Kostici kolo vode. U tihom su rivalstvu, ali jedno drugom oci nevade. Svi se secamo nekih osamdesetih kada smo svi zavoleli onakav fudbal jer smo bili svi podjednaki sa po 10ha max mada je i tada bilo klubova koji su odskakali, ali smo mi stariji to zavoleli, a na nekog su i preneli price o lepom zivotu pa mladi nastavili da igraju taj fudbal. Tako da danas svi kukamo na predsednika saveza Nedimovica, a svima nam kroji kapu ovaj sto maze oci sa 3000 za vakcinu tako sto nase ucesce u fudbalu placa 4000 po ha. Zasto igramo takvu utakmicu. Zato sto VOLEMO. ... Eto Mico tako to otprilike izgleda. Kao neko ko je nekad trcao za loptom i poznaje prilike mislim da ces se sloziti, mada ce mozda i krenuti lavina.

Zar nije ista situacija i u poljoprivredi? Uporedi fudbal i poljoprivredu. Rangiraj nas od opstinske pa do super lige. Kako i koliko radimo tu smo negde u podrucnoj eventualno Vojvodjanskoj. Ovi iz super lige skidaju kajmak. Ovi iz opstinske su hobisti. Zaposleni, ali vole da igraju pa i tu uzmu koji dinar. Mi iz podrucne smo ni na nebu ni na zemlji. Radimo zato sto volimo, zaradi se i tezimo ka visoj ligi. Ulazemo, dovodimo isluzenu mehanizaciju u ovom slucaju igrace, nadamo se visem rangu. Eeee tu vec moraju malo kvalitetniji igraci i bolji tereni. Tako do super lige gde neki Matijevici i Kostici kolo vode. U tihom su rivalstvu, ali jedno drugom oci nevade. Svi se secamo nekih osamdesetih kada smo svi zavoleli onakav fudbal jer smo bili svi podjednaki sa po 10ha max mada je i tada bilo klubova koji su odskakali, ali smo mi stariji to zavoleli, a na nekog su i preneli price o lepom zivotu pa mladi nastavili da igraju taj fudbal. Tako da danas svi kukamo na predsednika saveza Nedimovica, a svima nam kroji kapu ovaj sto maze oci sa 3000 za vakcinu tako sto nase ucesce u fudbalu placa 4000 po ha. Zasto igramo takvu utakmicu. Zato sto VOLEMO. ... Eto Mico tako to otprilike izgleda. Kao neko ko je nekad trcao za loptom i poznaje prilike mislim da ces se sloziti, mada ce mozda i krenuti lavina.
Ako se uporedi nas fudbal i sektor poljopriverede odgovor je vrlo jednostavan i razumljiv AKO JE KRIMINALAC ,BITANGA ILI HOSTAPLER NEVIDJENIH RAZMERA DOMACIN KUCE ILI PRVI COVEK NASEG FUDBALA NEREALNO JE I OCEKIVATI BILO KAKAV NAPREDAK ALI AKO JE PRAVI DOMACIN TU ONDA NEMA OSCILACIJA I NEMA SKRETANJA SA PRAVOG PUTA
Ali ako je gazda drzave sponzor Bila Klintona i osoba bez ijednog dana radnog staza ,ratni huskac ,paranoik ,psihopata ne moze se ni ocekivati bilo kakav pomak A ONO STO NAS ZABRINJAVA KAO ZDRAVU NACIJU JE STO POSTOJI ODREDJENI DEO POPULACIJE KOJI PODRZAVA OVOG PSIHOPATU ⁉️ 🚾 a podrzavati kriminalca je na neki nacin i ucesce u kriminalu tako da je vec sada pola nase nacije vec svesno ili nesvesno okaljalo i ruke i obraz cim su se pridruzili ACININIM SVEDOCIMA ::lose::

Jel ovo tema o sportu. :sta:
Jeste tema o sportu nego je COCI 064 REKAO KAKO PODRZAVA VUCICA I TERZU I DAJE IM PODRSKU ZA SVE STO RADE U ZVEZDI a pritom zaboravlja da je Terza sahranio romanticare zive a potom nestao sa lica zemlje ali ga je nasao NAS ACA a kako ih on nalazi kada su oni u bekstvu i skrivaju se a trazi ih i interpol ali Aca ih prvi nadje AMNESTIRA I NAGRADI ne kazni nego nagradi a onda COCI i ko zna jos koliko COCIJA064 u Srbiji daje podrsku OVIM STRUCNJACIMA I TOME STO RADE ❓ 🚾
A da fles bude jos veci COCI pominje neke vidljive a zapazene rezultate⁉️
I sada sam tek zbunjen jer on je kriticar i nimalo mu se ne dopada to sto Vucic radi sa ovom jadnom Srbijom ali podrzava njegovo delovanje u Zvezdi i verovatno ne ceni previse Terzinu aktivnost u OFK Beogradu ali mu se svidja Terzina aktivnost u Zvezdi🆘
Veoma zanimljiv nacin razmisljanja a i nesvakidasnji🚾::lose::

Mene ne zanima ni Vučić ni Terzič ni Kokeza ni Vuletić ni Đoka ni Pera.
Zvezda je osvojila duplu krunu i u Evropi je a Partizan je u ovom trenutku daleko ispod Zvezde.Šta će dalje biti videćemo.U jedno budi siguran.Zvezda i Partizan su kao 2 advokata,U sudnici ljuti protivnici a nakon toga na piće-kao da se ništa nije dogodilo.Nemoj da ulazimo u politiku jer mi pozadinu ne znamo.

Mene ne zanima ni Vučić ni Terzič ni Kokeza ni Vuletić ni Đoka ni Pera.
Zvezda je osvojila duplu krunu i u Evropi je a Partizan je u ovom trenutku daleko ispod Zvezde.Šta će dalje biti videćemo.U jedno budi siguran.Zvezda i Partizan su kao 2 advokata,U sudnici ljuti protivnici a nakon toga na piće-kao da se ništa nije dogodilo.Nemoj da ulazimo u politiku jer mi pozadinu ne znamo.
Ma kog normalnog coveka zanima politika nego se ovde sada namece veoma bitno pitanje a to je DA LI ACA I TERZA DELUJU KAO EKSPERTI ZA SPAS NECEGA:sta: ili mi vec sada naziremo splet dogadjaja a podsetimo

Dobićete i vi vašeg Ljigu-ne boj se.Samo će me onda zanimati komentari.A već ste ga i imali i onda ste nešto postigli ali opet manje od zvezde.Ne zove se stadion džabe JNA.Mislim da je vreme da promenete naziv stadiona jer JNA nema več 30 godina.Pređite u 21 vek.Od stare slave se ne živi.Zaboravili ste poklonjenu titulu,tj, nameštaljku(Hajduk,OFK Beograd....)Coci će vam nacrtati to bolje jer vi slabo pamtite takve slučajeve.

Ala vi s. .ete,pa vi ste ispali u drugu ligu i vratio vas ljiga za sve sisteme,onaj što drži FMP.Ne zovu vas džabe .......
Da nas zovu cigani. Kao sto ste vi sebi uzeli nadimak grobari. Verovatno ne znas da su ti nadimci ili slengovi navijaci jedni drugima dodelili. Partizanovci su nas prozvali ciganima zbog siromastva koje se videlo na tribinama i zbog drskosti na terenu, a Zvezdasi su suprotnu stranu nazvali grobari jer im je sve bilo crno i podsecalo na grobljare na groblju i zalost. To crno je dolazilo sa terena zbog dresova i sa tribina gde je vise od pola navijaca bilo u uniformama i koznim kaputima. Jer ipak da se zna da ste vi osnovani po naredjenju vojske i kao odgovor na osnivanje Zvezde koja je ranije formirana . Uvek ste bili i ostali Jugoslovensko sportsko drustvo na stadionu Jugoslovenske narodne armije, a i Marsal je navijao za vas. Dok se na Marakani orilo ZVEZDA SRBIJA, NIKAD JUGOSLAVIJA. Zato nas valda i zovu Srpski brend. Eto malo istorije.

Da nas zovu cigani. Kao sto ste vi sebi uzeli nadimak grobari. Verovatno ne znas da su ti nadimci ili slengovi navijaci jedni drugima dodelili. Partizanovci su nas prozvali ciganima zbog siromastva koje se videlo na tribinama i zbog drskosti na terenu, a Zvezdasi su suprotnu stranu nazvali grobari jer im je sve bilo crno i podsecalo na grobljare na groblju i zalost. To crno je dolazilo sa terena zbog dresova i sa tribina gde je vise od pola navijaca bilo u uniformama i koznim kaputima. Jer ipak da se zna da ste vi osnovani po naredjenju vojske i kao odgovor na osnivanje Zvezde koja je ranije formirana . Uvek ste bili i ostali Jugoslovensko sportsko drustvo na stadionu Jugoslovenske narodne armije, a i Marsal je navijao za vas. Dok se na Marakani orilo ZVEZDA SRBIJA, NIKAD JUGOSLAVIJA. Zato nas valda i zovu Srpski brend. Eto malo istorije.
Ma nema blage veze prava istina je da kada je Partizan gubio na svom stadionu od Hajduka sa 1 prema 6 da je zabelezeno takvo navijanje i podrska voljenom klubu za Ginisa i to je ono po cenu su navijaci Partizana poznati i cenjeni u Evropi a negde u tom terminu Zvezda je imala neki kiks kuci u prvenstvu i neposredno posle toga ozlojedjeni simpatizeri Zvezde su uleteli na trening i fizicki napali igrace pa je iz taj nemili dogadjaj iznedrio nov i nepopularan naziv za navijace crveno belih po kojem su prepoznatljivi i dan danas

Auuuu.Pa kakva je razlika između navijača Partizana i navijača zvezde.Nikakva.Ili kakva je razlika između navijača Dinama i Hajduka.Vi partizanovci nemate šta da izjavite za javnost sem da napadate suprotni tabor.Budite malo samokritični jer ni u Partizanu nisu cvećke.
Ako ćemo o navijačima: Nebo se otvorilo :ppozdrav:

Ma nema blage veze prava istina je da kada je Partizan gubio na svom stadionu od Hajduka sa 1 prema 6 da je zabelezeno takvo navijanje i podrska voljenom klubu za Ginisa i to je ono po cenu su navijaci Partizana poznati i cenjeni u Evropi a negde u tom terminu Zvezda je imala neki kiks kuci u prvenstvu i neposredno posle toga ozlojedjeni simpatizeri Zvezde su uleteli na trening i fizicki napali igrace pa je iz taj nemili dogadjaj iznedrio nov i nepopularan naziv za navijace crveno belih po kojem su prepoznatljivi i dan danas
Sedi jedan. Raspitaj se malo kod nekog ko bolje poznaje prilike u nasa dva kluba. Ti si vise za politicke komentare.

Nazad
Vrh