SPORT-Opšta tema

Nije valjda da nam opet prete sportske-sankcije ?

Evo bas pratim neku sednicu ujedinjenih nacija gde velika vecina ucesnika tvrdi kako

Srbija ne saradjuje sa Haskim tribunalom .

Ocekuje se i Acovo obracanje ali verujem da ce da se uskopisti i Ne-Da baba - Radetu .

Bice to veliko NE svetskim mocnicima , dusmanima i propalitetima a o mogucim konsekvencama

razmisljacemo tek kad nas udare po nosu .

U fudbalu je kod vas tuga odavno.A predsednik nam nije dao u košarci da igramo kako znamo.Bilo bi mogo da sav šijemo u oba sporta.E sad je došlo vreme promena.
Vidim da se daje TOTALNA PODRSKA ovom slag drustvu koje vodi Zvezdu U NEKOM SMERU ⁉️ ali kada se sve bude RASPRSILO JEDNOG DANA i kada se bude podnosio raport i konacan racun tada NECEMO CVILETI I PITATI KO JE KRIV❓i bice nas sramota i samo cemo pognuti glavicu i gledati u pod i grcati kao zvalavi psihopata dok ga mazi KRVAVI BIL .Razni hostapleri su se borili ko ce DA ZAJASE nas najtrofejniji klub i od velike konkurencije prljavih igraca DOBILI SMO BINGO ............ I nastavljamo da pratimo aktivnosti ovih OGRIZLIH strucnjaka KOJI SU SVOJE ZNANJE I ISKUSTVO STEKLI U RAZNIM SVERAMA KRIMINALA A OD SKORO I U SVETU SPORTA🆘

Za pola sata pocinje najveći Evropski sportski spektakl Evropsko prvenstvo u fudbalu . Prva utakmica Italija - Turska , i po nekim najavama bice navijaca na tribinama a da kuriozitet bude veći Turci ce biti u većini !?!
Da se igramo malo prognoze , evo neki moj tip je 2:2
Po ustaljenom pravilu RTS nije želeo da dresi kesu pa ce mo tako neki da gledamo fudbal ( novaS ) a neki PORODICNO BLAGO (tek kad Djokovic zavrsi)

Imam spanske, austrijske i nemacke sportske kanale tako da mi nije problem uskoro stavljam motor pa cemo imati max tv i total a i druge po drugim satelitima.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Не гледам еуро јер нећу да плаћам американцима додатне канале. Иначе издали Италијани, чуо сам резултат, дали три гола. Нисам чуо да су икада дали... можда, не сећам се.
Више бих волео да Ноле освоји РГ него леба да једем.... Он је наш понос.

Na pola puta sam da pogodim rezultat .

A da igraju Nasi (orlovi) da li bi pratio i placao ?
Ма не бих плаћао ни да играју наши. (А можда и бих ;)) Проучавао сам услове, мислим да се тешко може откачити од преплате. Право да ти напишем могао бих и ову кабловски да не гледам.
Глупо је да већина становништва не може да гледа европско првенство.
Ал', опет остаје више слободног времена да се уради нешто корисно.

Nazad
Vrh