Nije 14 godina nego 9, ali nema veze bitno je da su grobari izbaceni iz takta. Ostaje im i dalje da prate rezultate Zagrebackog Dinama i Omonije jer o svom klubu nemaju sta da pisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije 14 godina nego 9, ali nema veze bitno je da su grobari izbaceni iz takta. Ostaje im i dalje da prate rezultate Zagrebackog Dinama i Omonije jer o svom klubu nemaju sta da pisu.
Mislio sam na duplu krunu, nisam lepo napisao.14godina je proslo od poslednje duple krune.Nije 14 godina nego 9, ali nema veze bitno je da su grobari izbaceni iz takta. Ostaje im i dalje da prate rezultate Zagrebackog Dinama i Omonije jer o svom klubu nemaju sta da pisu.
Kazi mi NEBO67 ALI ISKRENO Jesi li se uzeleo ajde da ne preterujem pa da kazem pohoda kroz Evropu ili veleslaloma kroz ligu sampiona ali DA LI SI SE UZELEO NEKE PRAVE MUSKE BORBE I PRAVOG OTPORA NEKOM EVROPSKOM VELIKANU NESTO STO BI TE PODSETILO NA ONO STO JE BILO OD 1945 DO 2007Ili je dobri moj NEBO67 ostalo samo pusto secanje i pusti snovi i reci mi sta ti mislis o ovome da smo siromasni i to je to nema dalje i valjda zbog tog hendikepa treba da nas trose protivnici iz Kazahstana, Ukraine, Bugarske ,Kipra i jos nekih neafirmisanih republika iz bivseg SSSR a pustao sam klipove ali to je uglavnom bilo posto su smenili Dzaju a tada smo valjda i postali siromasni a secam se da je krajem 90 tih i pocetkom ovog veka kada smo bili u zoni sumraka da je Zvezda izbacila Lestera iz Engleske ,pa zgazila Kajzerslauterna iz Nemacke pa izbacila Italijanski Kjevo pa tukla Romu pa tukla Saragosu, pa igrala egal sa Barselonom koja je bila mozda i najskuplji tim u Evropi tog momenta ali bilo je siromasno ali su vodili znalci i profesionalci ali nazalost sada kada pomenem ovo KANCEROGENO TKIVO koje hara i nasom ligom i klubovima i reprezentacijom more ZASLEPLJENIH skace kao da im je neko vrelo ulje sipao u ociBravo Zvezdo moja, bravo ljubavi moja, srce moje, ljubi te Ciganin tvoj najveći.
Kad nisam mogao drugačije, kao dete, slušao sam prenos na radiju. Taj radio zvao se ''Melodija'' E od tad te voli i ljubi tvoj Ciganin najveći. Jer mi smo Cigani, najveći smo, najjači i najbolji.....
Ovim grobićima samo da se zahvalim na podršci.... sve vam najbolje želim u Evro takmičenjima
PS Slobodno grobići mogu da nastave da postuju sa Omonijom i to je u redu, razumem ih u potpunosti, samo punite, ha ha
Slažem se sa prvim pasusom.Ali ipak vam je malo krivo-priznajte.Ipak bi vi voleli da ste osvojili duplu krunu.
Druže,ta materija je u svim sferama života,na žalost.Ipak je ovo tema o sportu a ne bih o politici,mitu,korupciji u sportu.Zoki nisi u materiji stvar je mnogo dubioznija nego sto to na prvi pogled izgleda
Druže,ta materija je u svim sferama života,na žalost.Ipak je ovo tema o sportu a ne bih o politici,mitu,korupciji u sportu.
Zvezda je osvojila duplu krunu,partizan će neki drugi put.A,Terzića,Kokezu,Pantelića...treba jednostavno ignorisati i pratiti fudbal kao sport ili ga zbog istih ne treba pratiti.
I Tito je svakakav ali smo živeli lepo u to vreme pa je i taj fudbal onda bio mnogo bolji i mnogo što šta-da ne odemo daleko od teme.
......I opet ti si prvak postalaaaa......
Pa to ti pricam ogrizli smo u kriminal da se ne zna ko je vise nego kako se sada gleda iz neutralnog ugla na ljude koji trenutno vode crveno bele DA LI JE TO DOBRO ILI LOSE kao i Vuciceva sapa nad Zvezdom DA LI JE TO SPAS ZA KLUB ILI EVENTUALNO NASTAVAK NOCNE MORE I KUPOVINE VREMENAKad smo kod kriminala, ko je bio predsednik KK Partizan kad je bio prvakk evrope i cime se taj covek bavio?
Posto ne igramo Evropu a u klubu je leglo kriminala a nema ni naznake da bi mogli igde sa mrtve tacke a cak i najveci optimizam pada u vodu sve dok je zvalavi psihopata ziv i kordinira podzemljem .Tako da meni jedino ostaje da pratim sta radi ovaj dusevni bolesnik a sta on radi saznacemo jednog lepog dana kada bude zglajzno ali do tada cemo biti samo NEMI POSMATRACI a neki ce biti ZBUNJENI TAPSACIIma kriminala svuda, ali opet te Zvezda zulja. Pa pisi malo o svom voljenom klubu, o uspesima koje je napravio ove godine, o ljudima koji vas vode i o tom predsedniku KK Partizan iz devedesetih koji je zavrsio u citulji.