SPORT-Opšta tema

Prvo - negiranje
Sledi - Šta su drugi radili
Bolest - Može nam se
Poseban nivo uočen samo kod par sekundaraca - Bolji je ko ima veći stadion...
Jel su saznali stručnjaci sa foruma ko je bio klupski prvak sveta 1974 , 1975 i 1978 ?
74 Atletiko Madrid, a 75 i 78 nije odigrano to finale izmedju evropskih i juznoamerickih klubova. Nisi ni ti to znao, ali gugl je cudo i to ti je jaca strana. Da u pravu si, mi Zvezdasi smo bolesni jer imamo cime da se ponosimo i moze nam se. Ima nesto i u srcu nije sve u guglu i youtube. Vredjanje i potcenjivanje ti nije potrebno. Sta ce ti to sekundarci? Napisi lepo cigani to je nas nadimak i niko se ne vredja.

https://nova.rs/sport/fudbal/terzic-vucic-slika-zvezda-zid-marakana/ Na Marakani ne postoji ni jedna jedina slika u klupskim prostorijama bivsih velikih fudbalskih zvezda koji su proneli slavu kluba niti se nalazi igde slika nekog od trenera ili direktora koji su napunili klupske vitrine trofejima.
ALI ZATO SE NA ZIDOVIMA NALAZE SLIKE NAJVECIH KRIMINALACA SA POTERNICE I DUSEVNIH BOLESNIKA KOJI SU SU SE TU NASLI NICIM IZAZVANI. SODOMA I GOMORA je zavladala sve normalno je postalo nenormalno i obrnuto.Prave vrednosti su preko noci izbrisane i zgazene a na sve te performanse postoji jedan dobar deo populacije koji sami APLAUDIRAJU I DIVE SE NECEMU ILI SU IM REKLI DRUGI DA APLAUDIRAJU I DIVE SE ZAPAZENIM REZULTATIMA KOJE KLUB OSTVARUJE ❓ 🚾
Dali je ovo normalno i u kojoj smo mi trenutno dimenziji::pomoc:;

Sve je u redu, evo slika zvao sam da ih okače ::prica::
Evo NEBO 67 lajkovao sam prvi ove istorijske stvari i uspehe i to je nesto cisto i neokaljano i nesto cemu se treba diviti. Ali pitanje je sada ZASTO OVE LJUDE NE ZOVETE NA GODISNJICU PROSLAVE KLUBA ILI NEKE DRUGE KLUPSKE MANIFESTACIJE. DALI SU ONI TO ZASLUZILI ILI IH SE STIDITE I KAKO TI OBJASNJAVAS OVE NOVE MOMENTE IZ NOVIJE ZVEZDINE FUDBALSKE ISTORIJE DALI SE PONOSIS ILI TI JE POMALO TESKO ILI ZAO❓
Oce li iko da mi prokomentarise ove NOVE ZVEZDE po zidovima kluba STA JE OVO I DA LI JE OVO NORMALNO🚾

Evo NEBO 67 lajkovao sam prvi ove istorijske stvari i uspehe i to je nesto cisto i neokaljano i nesto cemu se treba diviti. Ali pitanje je sada ZASTO OVE LJUDE NE ZOVETE NA GODISNJICU PROSLAVE KLUBA ILI NEKE DRUGE KLUPSKE MANIFESTACIJE. DALI SU ONI TO ZASLUZILI ILI IH SE STIDITE I KAKO TI OBJASNJAVAS OVE NOVE MOMENTE IZ NOVIJE ZVEZDINE FUDBALSKE ISTORIJE DALI SE PONOSIS ILI TI JE POMALO TESKO ILI ZAO❓
Oce li iko da mi prokomentarise ove NOVE ZVEZDE po zidovima kluba STA JE OVO I DA LI JE OVO NORMALNO🚾
Svako ima svoj izbor. Eto ti si izabrao Momcila Djujica. Uhvatio si se slike kao da je portret, a ne ilustracija. Kako ti znas da se ne pozivaju legende i ucesnici svih velikih utakmica? U kafe baru na Marakani se mogu sresti Filipovic, Savic, Pizon, Sestic, Borovnica, Miletovic, Jovin, Maza, Dika jedan i drugi, od starijih Dzaja, Dujkovic, Karasi, Acimovic uglavnom ljudi iz Beograda, ali veruj da i ostali koji zive van Beograda dodju na stadion kad ih put nanese. Naravno da uvek ima uvredjenih i nezadovoljnih, ali ma koliko nam oni bili uzor i idoli i oni su ljudi od krvi i mesa sa svojim vrlinama i manama.

Svako ima svoj izbor. Eto ti si izabrao Momcila Djujica. Uhvatio si se slike kao da je portret, a ne ilustracija. Kako ti znas da se ne pozivaju legende i ucesnici svih velikih utakmica? U kafe baru na Marakani se mogu sresti Filipovic, Savic, Pizon, Sestic, Borovnica, Miletovic, Jovin, Maza, Dika jedan i drugi, od starijih Dzaja, Dujkovic, Karasi, Acimovic uglavnom ljudi iz Beograda, ali veruj da i ostali koji zive van Beograda dodju na stadion kad ih put nanese. Naravno da uvek ima uvredjenih i nezadovoljnih, ali ma koliko nam oni bili uzor i idoli i oni su ljudi od krvi i mesa sa svojim vrlinama i manama.
Nisam bas najbolje razumeo ❓LJUDI KOJI SU NAPUNILI KLUPSKE VITRINE TROFEJIMA I PRONELI SLAVU KLUBA MOGU DA SE SRETNU U KAFANI ILI BARU ❓ ::pomoc:;Kakav je ovo CRNJAK ovo je neka mnogo MORBIDNA SALA🚾 Za te ljude ima da bude CEVENI TEPIH kao na Kanskom festivalu i da im se klub i navijaci NON STOP ZAHVALJUJU a ne da se klub NON STOP ZAHVALJUJE ZVALAVOM PSIHOPATI🚾 A sto se tice opaske da su svi ljudi sa manama i vrlinama KOLIKO GOD DA IMAJU POJEDINCI MANA KOJI SU PRONELI SLAVU KLUBA IMA DA SE ISPOSTUJU takav je red svugde u Evropi i u Azijskim zemljama kao i u juznoj Americi a kod nas je taj obicaj bio dok nije dosao na vlast dusevni bolesnik E OD TADA SE SVE BRISE I SAMO TREBA DRZAVA NJEMU DA SE ZAHVALI NA SVEMU🚾 Mnogo BOLESNO ALI ISTINITO🚾
Nego kako si ti zadovoljan sa rukovodstvom i da li bi nesto menjao i kako ti se cine ove slike koje krase klupske prostorije jel opravdavas ili ne ili ne smes da kazes a ne bi bilo lose da malo OTKOCIS svoje razmisljanje jer ti si kao i ovi partijasi i sektasi NE ZNAJU BAS NISTA DA KAZU PROTIV STRANKE ILI SEKTE❓jel ima nesto da ti se ne svidja i da bi promenio i sta mislis na kraju suma sumaru DA LI CE RASPIRATOR DA VAS SPASI BEDE ILI DA VAS UBUNARI U CABAR JOS VISE ❓

Slabo ti razumes. Da su ti ljudi skloljeni ili tako nesto ne bi ni dolazili na stadion kao neki sto ne dolaze jer imaju svoje razloge. Mnogi od ljudi bliskih klubu se ne slazu sa danasnjom politikom kluba kao sto se mnogi nisu slagali devedesetiih kad je stvaran sampionski tim. Kad bi ti sad napisao ko je sa kim bio u losim odnosima u tom timu bilo bi nekorektno. Zato ti opet kazem slabo ti sve to razumes ili je raspirator ucinio svoje.

Slabo ti razumes. Da su ti ljudi skloljeni ili tako nesto ne bi ni dolazili na stadion kao neki sto ne dolaze jer imaju svoje razloge. Mnogi od ljudi bliskih klubu se ne slazu sa danasnjom politikom kluba kao sto se mnogi nisu slagali devedesetiih kad je stvaran sampionski tim. Kad bi ti sad napisao ko je sa kim bio u losim odnosima u tom timu bilo bi nekorektno. Zato ti opet kazem slabo ti sve to razumes ili je raspirator ucinio svoje.
Stadioni su vec dugo vremena sablasno prazni a ne treba uporedjivati priljatelje kluba i familije koji se danas ne slazu sa aktuelnim rukovodstvom sa bilo kojim momentima iz ranije klupske istorije JER TO NEMA NIKAKVE DODIRNE TACKE:nono:
NEGO NIKAKO DA MI ODGOVORIS tj da se OTKOCIS pa da LEPO PRIZNAS DALI SE TI SLAZES SA OVIM RUKOVODSTVOM I DA LI IH PODRZAVAS da li je to toliko tesko DA ODGOVORIS:ROFLMAO: ili te SRAMOTA::lose::

Normalno da podrzavam. Zasto ne bi? Cetvrta uzastopna titula, dupla kruna, napredak u Evropi, evidentan napredak u igri, velike ambicije u buducnosti. Meni dosta.

Normalno da podrzavam. Zasto ne bi? Cetvrta uzastopna titula, dupla kruna, napredak u Evropi, evidentan napredak u igri, velike ambicije u buducnosti. Meni dosta.
NORMALNO DA PODRZAVAM⁉️🆘
Ja sam bio ubedjen sve vreme da se ti salis ali izgleda da si izuzetno ozbiljan. Napredak u Evropi:ROFLMAO:evidentan napredak u igri:nono:i velike ambicije u buducnosti❓
Cak i najveci optimisti a veliki Zvezdini simpatizeri nesto slabo ili uopste ne veruju ovom krem drustvu koje ih predvodi samo ljudi slezu ramenima i smeju se od muke ali se bas prijatno iznenadim kada vidim da ima i populacije KOJA IM VERUJE::lose:: bruka da nema gde grdje🚾

Nazad
Vrh