Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matic ukinuo temu chat . Ne zamjerte. Maticu ili postavi temu chat ponovo il cemo lupati ovde, istavicemo vrata od teme , bacicu suzavac ...
Evo kiks Reala, sad Atletiko ima 3 meca za osvajanje.. Bas zanimljiva zavrsnica La Lige..Можда ће се ипак све решити у последњем колу. А тада ће посао завршити Реалове судије.
Evo kiks Reala..........................
Šteta što su uspeli da izjednače i to pred sam kraj , ali dobro je i ovako .Bas zanimljiva zavrsnica La Lige..
Slažem se sa tobom u potpunosti.Све је то лепо што си написао али си користио податке који се налазе на интернету. Толико пута се играло са цифрама и бројањем.
Замисли јевреје који не верују никоме и чувају своју нацију јер имају непријатеље са свих страна... и они приме вакцину која није испитана и за коју не постоје докази како ће утицати на њихову будућност. Док у Белорусији нема пандемије (нисам написао да нема вируса) а у свим осталим земљама света има. Док код нас данима умиру по четрдесетак људи и сад одједном се цифре преполове.
Свако нека верује својим очима и својој памети и свом искуству.
Не верујем ни себи кад бројим зато бројим два пута.
Bas je velika steta za Kosana, veliki covek, veliki strucnjak iz senke.Nikada necu zaboraviti njegove dane u Zvezdi kada smo ulazili u LE p u LS koliko je srecan bio.Mnogo je dao i Zvezdi i Vojvodini i Srbiji.Covek iz senke na zalost otisao prerano.Bas mi je tesko palo. Radio je sa Milojem ali se vratio jer je bio bolestan, jeste bio pozitivan ali mislim da je imao neki veci problem.Jedna lepa i jedna tuzna vest za sve one kojima je crveno-bela boja na srcu. Deki ce ostati u Zvezdi, a preminuo je Milan Kosanovic do skora desna ruka Milojevica sa kojim je zajedno trasirao povratak na evropsku scenu.
Sto se tice Milana Kosanovica coveka koji je ostavio neozbrisiv trag u nasem fudbalu i dao veliki doprinos i uvek bi za ovakvog fudbalskog stratega dao LIKE ali ako stavim LIKE mozda ce ispasti da sam pohvalio NAVODNI Zvezdin povratak na Evropsku scenu a tog povratka na zalost nije ni bilo bilo je neke IZVESTACENE ATMOSFERE protiv trulog Genta i ocajnog i sterilnog Libereca i desetkovanog i nezainteresovanog Hofenhajma a za veliki Milan koji ima madjionicare i zna da napravi mec za uzivanje za fudbalske sladokusce ONI SU NESTO DRLJALI I MRLJALI i koji je efekat bio onakvog mucenja verovatno znaju samo oni i kladionicarski lanci sirom Evrope. Kiprane namerno nisam pomenuo JER TO SIGURNO NIJE POVRATAK NA EURO SCENU a povratak bi trebalo da bude DINAMO Z koji je iscepao Totenhema pocisto pod sa njimJedna lepa i jedna tuzna vest za sve one kojima je crveno-bela boja na srcu. Deki ce ostati u Zvezdi, a preminuo je Milan Kosanovic do skora desna ruka Milojevica sa kojim je zajedno trasirao povratak na evropsku scenu.
Kakav infarkt?Teska i neizvesna utakmica. Ako se ukaze prilika treba resiti u Podgorici. Peta bi bila za infarkt.