Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koga da prodaju kad ovaj mucenik pod laznim imenom Kanga usao u 37 godinu a to je realno mator igrac i za drugu Srpsku ligu a Evropa to nikada nije dovodilaCemu se vi radujete, kad ste toliko mocni prodajte nekog igraca u evropu.
Nije vama lako.Cetiri godine, godine duge, godine bola godine tuge.
Cetiri godine, godine duge, godine bola godine tuge.
Ma ajde bre ovde se samo radi o tome da u ovoj raspaloj državi politika određuje sve,pa tako i prvaka države.Tu mislim na sve,koja garnitura je na vlasti taj tim i prosperira.Nemojte da se lažemo i ceo svet nas gleda kako se nameštaju utakmice.
Jeste, samo je i onda jedan bio JEDNAKIJI od ostalih...Kad se setim slučaja Zjajo, pa onog cirkusa sa Šajberom, prvo pobede 4:0 a onda kao izgube 2:1 itd...Elche - Atletiko M 0:1
Upravo zavrseno , neizvesno do samoga kraja , elche imao penal u 89 min ali stativa .
Ne volim nesto posebno Atletiko ali navijam za ovu ekipu da do kraja zadrzi prvo mesto
i Spansko prvenstvo oslobodi dominacije druga 2 velika tima .
Kada se zadnji put desilo da neki 3 klub osvoji nasu ping-pong ligu .
Ako je ista bilo dobro u SFR-jot to je onda odlicno fudbalsko prvenstvo .
Tranzistor u dzepu i svakog vikenda setnja , pracenje rezultata uz obavezan listic
sportske prognoze . Malo-malo pa me neko zaustavi i pita za pojedine rezultate .
Neizvesno bilo najmanje na 6-7 utakmica a ovo danas izgubilo svaku draz .
Dok je nama Vucica Svi mozemo da zvizdimo u prste ........................................................................................................................................................................
Zvezdaš sam ali dok je nama Vučića partizan može da žviždi u prste.Toliko od mene.
Da te uclanim u klub navijaca Zvezde u Kikindi?Evo i ja da se uključim u ovu temu jer COCI reče da se razumem i u sport.
Zvezdaš sam ali dok je nama Vučića partizan može da žviždi u prste.Toliko od mene.