Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je baka imala MACORA bila bi deka pusti lakrdiju nego mi reci jeli neko snosio odgovornost zbog ZAPAZENOG REZULTATA na Kipru ili je ne dao bog nagradjen.Da su se igrale dve utakmice i Omonija bi bila eliminisana.
Ko je ta Omonija-nisam je ni čuo do sada.To je bio veliki neuspeh ako ćemo realno.Šta bi bilo kad bi bilo.Dobiti Liverpul je veliki uspeh a ovo-bolje više ni ne spominjati,Da je baka imala MACORA bila bi deka pusti lakrdiju nego mi reci jeli neko snosio odgovornost zbog ZAPAZENOG REZULTATA na Kipru ili je ne dao bog nagradjen.
Za gospodina ZELJKOO Ako meni ne verujete a imam osecaj da mi ne verujete pitajte COCIja064 da li je to uspeh protiv Omonije
A ja bi samo dodao NEISKUSNO to sto se dogodilo na Kipru ili je MNOGO VELIKI USPEH ILI SU NAM SE KRITERIJUMI SROZALI da nema gde dublje
ZAKLJUCAK Ne mogu ni da zamislim sta bi rekli Zvezdine zvezde a bilo ih je da se smrznes kada bi procitali na ovom forumu DA JE USPEH ISPADANJE PROTIV OMONIJE i da je pruzen dobar otpor a da je briljantna igra pruzena protiv ovih amatera iz Libereca. Ja mislim da bi onakvi virtuozi kada bi ustali iz groba i videli ovu camotinju a vrh ledenog brega je BUDZATI PSIHOPATA koji zove TERZU da mu kaze koga da ubaci u igru a sincic mu je MENAGER za prodaju igraca Ja ne bih mogao ni da zamislim reakciju tih velikana momentalno bi se srusili i vratili na onaj svet i nije sad kraj sveta sto smo dotakli dno boze moj desava se ............ALI OVDE JE POSTALO NAJNORMALNIJE DA SE OD NICEGA OD BUNARA PRIKAZUJE MEGA USPEH ali nazalost ima populacije u Srbiji kao npr ja koji ILI NE SHVATAJU O KAKVIM SE USPESIMA RADI ILI SU VALJDA TOLIKO UBIJENI U POJAM DA NE ZNAJU NI DA SE RADUJU OVAKVIM MECEVIMA ZA ZABORAV ILI DUGO SECANJE
Šta si ti toliko zapeo za tu Omoniju?Da je baka imala MACORA bila bi deka pusti lakrdiju nego mi reci jeli neko snosio odgovornost zbog ZAPAZENOG REZULTATA na Kipru ili je ne dao bog nagradjen.
Za gospodina ZELJKOO Ako meni ne verujete a imam osecaj da mi ne verujete pitajte COCIja064 da li je to uspeh protiv Omonije
A ja bi samo dodao NEISKUSNO to sto se dogodilo na Kipru ili je MNOGO VELIKI USPEH ILI SU NAM SE KRITERIJUMI SROZALI da nema gde dublje
ZAKLJUCAK Ne mogu ni da zamislim sta bi rekli Zvezdine zvezde a bilo ih je da se smrznes kada bi procitali na ovom forumu DA JE USPEH ISPADANJE PROTIV OMONIJE i da je pruzen dobar otpor a da je briljantna igra pruzena protiv ovih amatera iz Libereca. Ja mislim da bi onakvi virtuozi kada bi ustali iz groba i videli ovu camotinju a vrh ledenog brega je BUDZATI PSIHOPATA koji zove TERZU da mu kaze koga da ubaci u igru a sincic mu je MENAGER za prodaju igraca Ja ne bih mogao ni da zamislim reakciju tih velikana momentalno bi se srusili i vratili na onaj svet i nije sad kraj sveta sto smo dotakli dno boze moj desava se ............ALI OVDE JE POSTALO NAJNORMALNIJE DA SE OD NICEGA OD BUNARA PRIKAZUJE MEGA USPEH ali nazalost ima populacije u Srbiji kao npr ja koji ILI NE SHVATAJU O KAKVIM SE USPESIMA RADI ILI SU VALJDA TOLIKO UBIJENI U POJAM DA NE ZNAJU NI DA SE RADUJU OVAKVIM MECEVIMA ZA ZABORAV ILI DUGO SECANJE
Ma nema veze samo ispadanje ceo nas fudbal je potonuo od davno nije to bunarenje od juce ali na samo analiziranje sezone kao uspesne MORAM DA PODSETIM I DA PITAM A STA JE TO USPEH ne moze da se kaze ni za nasu reprezentaciju a ni za klupski fudbal da su zacrtani planovi ostvareni i da je napravljen znacajan korak napred .Jaci tim Zvezde od ovog danas je igrao prosle godine ligu sampiona i napunili su ga do vrha blamaza nevidjena a onda dolaze u studio neki rezijski indijanci koji ne znam zbog cega ne zele da kazu da smo dotakli dno nego ide prica kako sreca nije bila nas saveznik a oni ljudi smestili 6 komada a mogli jos 5 nego usli rezervisti.Šta si ti toliko zapeo za tu Omoniju?
Uspeh je što je ovaj tim Zvezde dočekao proleće i umalo prošao Milan. Ne možeš očekivati da osvoje evropski trofej sa ovakvim igračima. Neuspeh je kad Partizan ispadne od Šarloa i kad dozvoli da mu Zvezda postavlja upravu i vođe navijača. Razumeš sad?Ma nema veze samo ispadanje ceo nas fudbal je potonuo od davno nije to bunarenje od juce ali na samo analiziranje sezone kao uspesne MORAM DA PODSETIM I DA PITAM A STA JE TO USPEH ne moze da se kaze ni za nasu reprezentaciju a ni za klupski fudbal da su zacrtani planovi ostvareni i da je napravljen znacajan korak napred .Jaci tim Zvezde od ovog danas je igrao prosle godine ligu sampiona i napunili su ga do vrha blamaza nevidjena a onda dolaze u studio neki rezijski indijanci koji ne znam zbog cega ne zele da kazu da smo dotakli dno nego ide prica kako sreca nije bila nas saveznik a oni ljudi smestili 6 komada a mogli jos 5 nego usli rezervisti.
A sto se tice KLUPSKE KASE tu nema ni pitanja ni nagadjanja a kamoli odgovora da li nesto ima u njima i kako klubovi funkcionisu. Ko su ljudi koji vode ko su menadzeri zasto se nasi velikani ne privatizuju i sve je to nasa realnost i takvo bauljanje i raspadanje ce se nastaviti u nedogled ALI NE MOGU DA SLUSAM OPTIMISTICKE IZJAVE I OBECAVAJUCE IZJAVE KOJE VRACAJU NADU U BOLJE SUTRA A SVI ZNAMO VRLO DOBRO DA IZ OVE SEPTICKE JAME I SA OVIM RAZBOJNICIMA KOJI NAS USPESNO VODE IZLAZA NEMA
Ne, čestita se kad ne postavljaš upravu protivniku, kad ne prodaš 20 godina ni jednog igrača sem novinarskih izmišljotina,kad ti banke ne opraštaju dug od 20 miliona, kad se ne ide vladinim avionom po trenera, kad Rts ne čeka na tvom stadionu sa huliganima da daš gol posle pet utakmica na terenu najvećeg rivala, čestita se kad ne postavljaš vođe navijača jedinom konkurentu, čestita se kad nemaš stalni vetar u leđa od sudijske organizacije, kad sednice u ponoć sa Vaginoustim na čelu ne menjaju tok stvari, kad sebi ne pripisuješ titulu iz kvalifikacija za prvu ligu,moraš bar par navijača sa obrazom da imaš da ti bilo ko čestita itd...Ovo čak ni Bajern ne radi koji je ceo svoj uspeh postigao zahvaljujući uništavanju konkurencijeОће ли неко да честита титулу? Звезда се прошетала ове године. Још куп и да се чека лига шампиона...
Obelezili smo mi to jos 29 aprila.JOS JEDNA POBEDA I TITULA
Nije sramota biti glup. Sramota je hvaliti se time...Dominacija je pocela jos 45 godine. Pa navedi koji god hoces datum.
Zar i ti crni Radoslave da mi objasnis sta je uspeh Ajdemo od nule kazes ZAMALO DA PRODJE ALI NAZALOST NIJE PROSLA a to ZAMALO NE POSTOJI U MODERNOM FUDBALU A sto se tice ovoga USPEH JE STO JE OVAJ TIM DOCEKAO ........NE NIJE NISTA DOCEKAO ISPAO JE OD AMATERA SA KIPRA a dali je uspeh sto je menadzer Zvezde golobradi i zeleni Danilo NE NIJE USPEH a da li je uspeh sto veliku Zvezdu vodi lice sa poternice Terza NE VERUJEM DA JE TO USPEH A NE VERUJEM NI DA SE DICITE SA KOKEZOM I ELITNIM ODREDIMA a predpostavljam da se dicite ali potajno sa ZVALAVIM valjda vam imponuje njegovo prisustvo jer on valjda spasava nas veliki klub ali iako svi Zvezdini simpatizeri dobro znaju STA JE USPEH A STA NEUSPEH i da je ovo jacanje AUTOSUGESTIJE ovo vec prelazi zamisljenu liniju ova FATAMORGANA o pohodu kroz Evropu.Uspeh je što je ovaj tim Zvezde dočekao proleće i umalo prošao Milan. Ne možeš očekivati da osvoje evropski trofej sa ovakvim igračima. Neuspeh je kad Partizan ispadne od Šarloa i kad dozvoli da mu Zvezda postavlja upravu i vođe navijača. Razumeš sad?