Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, čestita se kad ne postavljaš upravu protivniku, kad ne prodaš 20 godina ni jednog igrača sem novinarskih izmišljotina,kad ti banke ne opraštaju dug od 20 miliona, kad se ne ide vladinim avionom po trenera, kad Rts ne čeka na tvom stadionu sa huliganima da daš gol posle pet utakmica na terenu najvećeg rivala, čestita se kad ne postavljaš vođe navijača jedinom konkurentu, čestita se kad nemaš stalni vetar u leđa od sudijske organizacije, kad sednice u ponoć sa Vaginoustim na čelu ne menjaju tok stvari, kad sebi ne pripisuješ titulu iz kvalifikacija za prvu ligu,moraš bar par navijača sa obrazom da imaš da ti bilo ko čestita itd...Ovo čak ni Bajern ne radi koji je ceo svoj uspeh postigao zahvaljujući uništavanju konkurencije
Nameštaljka1
A JEL SE CESTITA OVO
Mornar, ovo je teško tebi objasniti, sve si pobrkao...Zar i ti crni Radoslave da mi objasnis sta je uspeh Ajdemo od nule kazes ZAMALO DA PRODJE ALI NAZALOST NIJE PROSLA a to ZAMALO NE POSTOJI U MODERNOM FUDBALU A sto se tice ovoga USPEH JE STO JE OVAJ TIM DOCEKAO ........NE NIJE NISTA DOCEKAO ISPAO JE OD AMATERA SA KIPRA a dali je uspeh sto je menadzer Zvezde golobradi i zeleni Danilo NE NIJE USPEH a da li je uspeh sto veliku Zvezdu vodi lice sa poternice Terza NE VERUJEM DA JE TO USPEH A NE VERUJEM NI DA SE DICITE SA KOKEZOM I ELITNIM ODREDIMA a predpostavljam da se dicite ali potajno sa ZVALAVIM valjda vam imponuje njegovo prisustvo jer on valjda spasava nas veliki klub ali iako svi Zvezdini simpatizeri dobro znaju STA JE USPEH A STA NEUSPEH i da je ovo jacanje AUTOSUGESTIJE ovo vec prelazi zamisljenu liniju ova FATAMORGANA o pohodu kroz Evropu.
Sta je tu za cestitanje. To sto ga je uhapsio Milorad Veljovic tadasnji direktor policije dokazani navijac Partizana?? Ipak je glavni uzrok hapsenja bio to sto se Dzaja suprotstavio Miroslavu Miskovicu koji je hteo da udje u klub i kupi za sitne pare zemljiste oko Marakane. Dzaja je legenda kakvu Partizan nema niti ce je ikad imati.1
A JEL SE CESTITA OVO
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0_%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B8%D1%9BNe treba biti pametan pa znati ko ima vise titula, osvojenih kupova, ko ima vise uspeha na evropskoj i svetskoj sceni, ko je dao kroz istoriju vise reprezentativaca, ko ima vise navijaca, ko ima lepsi stadion. Pojedini trenuci ne mogu da pokvare ukupnu sliku. Klub koji je osnovan po naredjenju i osnovala ga vojska, koji je kroz istoriju imao i jednog Tudjmana u upravi sigurno nije za ponos. Pogotovo Radoslave sto sam mislio da si ti crveno-beli fan.
Reci mi iskreno COCI064 gledao si dok je bilo srecno vreme Zvezdu kako gazi sve redom po Evropi to je bila institucija kako se ti osecas danas kada cesto izbacujes neke video zapise sa nekim amaterskim ekipama neki diletanti i ove nase jadne nazovi lige kao dobra utakmica briljantna igra i euforija protiv Zlatibora a onda posle takvog posta ukljucis ligu sampiona i gledas svemirski fudbal sta ti tada prolazi kroz glavu ima li nekih zelja i adrenalina a mi smo fudbalska nacija bez daljnjeg i da li ti se javlja zelja da odgledas neki mec protiv Surdulice ili Metalca ili Pazara a da nije namesten i da obiluje fudbalskim carolijama a da nema penala i dali vodis statistiku koliko je penala svirano ZA I PROTIV i da li to motivise i inspirise ili demoralise.Lupas kao da si se najeo Belivukovih cevapa.
Pusti pricu COCI kad dodje Piksi iz Japana ko zna sta mu je sve bilo obecano pa kada je video da je uleteo u osinjak ma sta osinjak uleteo u zmijarnik pobegao za Japan glavom bez obzra jedva se spasao a posle hapsenja su prodali mafiozi ceo prvi tim za mesec dana i to kakvih igraca Dzaja napravio dobar tim a kakve su ovo nebuloze Veljovic navija za Partizan nemoj da pricas takve stvari smejace ti se neko /mala bara a mnogo ajkula/ Dzaja nije smeo da bude uhapsen i sada umesto da na celu kluba bude ikona vas vodi PSIHOPATA a menadzerise njegov golobradi naslednik .Sta je tu za cestitanje. To sto ga je uhapsio Milorad Veljovic tadasnji direktor policije dokazani navijac Partizana?? Ipak je glavni uzrok hapsenja bio to sto se Dzaja suprotstavio Miroslavu Miskovicu koji je hteo da udje u klub i kupi za sitne pare zemljiste oko Marakane. Dzaja je legenda kakvu Partizan nema niti ce je ikad imati.
A da li je za lakmus to kad Partizan ne osvoji kup 32 godine???? Od 1957 do 1989.https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0_%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B8%D1%9B
https://en.wikipedia.org/wiki/Slobodan_Penezić
https://hr.wikipedia.org/wiki/Slavko_Komar
A ovo je lakmus papir https://www.telegraf.rs/sport/fudba...a-partizan-163-veciti-derbi-vatromet-navijaci
Ja pisem ono sto znam ne ceprkam po internetu. Za Veljovica se raspitaj.Pusti pricu COCI kad dodje Piksi iz Japana ko zna sta mu je sve bilo obecano pa kada je video da je uleteo u osinjak ma sta osinjak uleteo u zmijarnik pobegao za Japan glavom bez obzra jedva se spasao a posle hapsenja su prodali mafiozi ceo prvi tim za mesec dana i to kakvih igraca Dzaja napravio dobar tim a kakve su ovo nebuloze Veljovic navija za Partizan nemoj da pricas takve stvari smejace ti se neko /mala bara a mnogo ajkula/ Dzaja nije smeo da bude uhapsen i sada umesto da na celu kluba bude ikona vas vodi PSIHOPATA a menadzerise njegov golobradi naslednik .
Moli te drug ne pominji vise Veljovica dezorijentisan si totalno
Pise na internetu da je Danilo MENAGER jel to istina ti si opet dosta blizi tim DEZ INFORMACIJAMAJa pisem ono sto znam ne ceprkam po internetu. Za Veljovica se raspitaj.
Ne vredi, ne dobacuješ ti...Kakve veze ima ko je šta osvojio, ko ima prazniji stadion...Poenta je sportsko takmičenje i fer borba. Kad neko od starta laže i krade ( a zna se ko to radi) onda taj klub i navijači dobiju nadimak, npr Majstori s mora...UPS, neki drugi.A da li je za lakmus to kad Partizan ne osvoji kup 32 godine???? Od 1957 do 1989.
Ja nisam izbacio ni jedan video zapis.
Ne razumeš, jasno mi je...Jel ti uopšte razumeš situaciju sa ovog snimka? https://www.telegraf.rs/sport/fudba...a-partizan-163-veciti-derbi-vatromet-navijaci Jel si čuo nekad za tako nešto ? Kakva hulja treba biti pa likovati posle takvih dešavanja?Malo si se zaneo tim yuotuberskim zanatom. Ja ne mogu nikom da zabranim da navija za nekog. U svakom zitu ima kukolja. Navijati nije sramota. Ja pricam iz srca, ne moze me pokolebati nikakav youtube. Ne podrzavam ni tatu ni sina u bilo kojem pogledu. Sta bismo pricali i kako bi se osecali da dodje neki seik ili kinez i kupi klub?
Nemojte se džaba prepirati.U oba kluba su sad apostavljeni poslušnici tako da nema tu čista posla.Zato ja i ne pratim od raspda SFRJ veliko ligu koju sada nazivaju razno raznim imenima i gde imaš samo 2 kluba koji nešto vrede.Ne vredi, ne dobacuješ ti...Kakve veze ima ko je šta osvojio, ko ima prazniji stadion...Poenta je sportsko takmičenje i fer borba. Kad neko od starta laže i krade ( a zna se ko to radi) onda taj klub i navijači dobiju nadimak, npr Majstori s mora...UPS, neki drugi.
Ovaj fašizam što se dešava u najbednijem klubu univerzuma nije zabeležen nigde, kad je Francisko Franko vladao španijom, njegov Atletiko nije obarao rekorde niti bio najtrofejniji. Fašista na čelu države leči svoje frustracije ( podržan od dobrog dela specijalaca koji leče komplekse) sa sportom, pa prošle godine kad su prekinuta sva prvenstva zbog korone, rezultati i tabela su važili samo tamo gde je firerov klub prvi...To je nezabeleženo, to bi čak i ti Coci mogao da razumeš kad bi se maksimalno napregao...