Sto se tice danasnjeg derbija cestitao bih simpatizerima C Zvezde na pobedi i na osvajanju titule. Derbi nisam gledao i poslednji Partizanov mec sam gledao zimus u Nisu i to je bilo izuzetno tesko za gledanje. Danasnji mec nije imao nikakav znacaj jer je titula bila odlucena jos krajem septembra ili pocetkom oktobra i posle je sve to izgubilo smisao a najvise kada su poceli da hapse po Partizanu .Medjutim danasnji mec za Zvezdu je bio od prevelikog samopouzdanja jer nisu uspeli da pobede Partizana mozda 4 ili 5 godina i to je vec pocelo ozbiljno da opterecuje i pritiska tako da je ta barijera napokom slomljena sto podize i nivo samopouzdanja. Ono sto mogu da istaknem da je neverovatno da euforija koja je nekada bila prisutna i u telu i u glavi i adrenalin i pozitivno ludilo ne da se izgubilo nego uopste ne postoji kao da igraju 2 tima iz druge lige Malezije ili Turske. Odvratan osecaj a reporter na RTS u je pokusao da svojim talentom odglumi i napravi atmosferu ali samo je pokusao a uvertira je bila AKO PARTIZAN POBEDI SMANJICE NA 6 BODA PREDNOSTI I UZBURKACE SE ZAHUKTACE SE............I TRA LA LA.............I DA JE 1 BOD PREDNOSTI MOZE DA SE IGRA 77 GODINA KRAJNJI ISHOD SE ZNA. Tim Zvezde ima ZNANJA I POTENCIJALA ali samo pod uslovom kada bi se barem okosnica tima zadrzala i sigurno je da kada bi se tim uigrao da bi pojedini igraci na Evro sceni duplirali svoju cenu ali ono sto ce se najverovatnije dogoditi da u ovim teskim vremenima bez ikakvih finansijskih inekcija da ce biti prodaje na prvu i cak i u tim transferima JE VELIKO PITANJE KOLIKO CE SE SLITI U KLUPSKU KASU A KOLIKO POSREDNICIMA. .A ako se stavi na papir koliki je priliv klubu od prodaje i kolika je dobit od eventualnog ulaska u ligu sampiona pitanje je dali cilj opravdava srestva i dali je nekada vredno rizikovati. Sto se tice trenera mislim da je on opravdao ocekivanja /tu ne pricam o tituli/ vec o prikazanoj igri tokom veceg dela sezone Deki je uneo dobre vibracije i deluje mi da je napravio pozitivnu atmosferu u klubu. Sledece pitanje ce biti sta su krajnji ciljevi kluba i dali klub ima teznje za nesto vise ili ce se nastaviti slajfovanje u mestu i kupovanje vremena