SPORT-Opšta tema

Sto se tice danasnjeg derbija cestitao bih simpatizerima C Zvezde na pobedi i na osvajanju titule. Derbi nisam gledao i poslednji Partizanov mec sam gledao zimus u Nisu i to je bilo izuzetno tesko za gledanje. Danasnji mec nije imao nikakav znacaj jer je titula bila odlucena jos krajem septembra ili pocetkom oktobra i posle je sve to izgubilo smisao a najvise kada su poceli da hapse po Partizanu .Medjutim danasnji mec za Zvezdu je bio od prevelikog samopouzdanja jer nisu uspeli da pobede Partizana mozda 4 ili 5 godina i to je vec pocelo ozbiljno da opterecuje i pritiska tako da je ta barijera napokom slomljena sto podize i nivo samopouzdanja. Ono sto mogu da istaknem da je neverovatno da euforija koja je nekada bila prisutna i u telu i u glavi i adrenalin i pozitivno ludilo ne da se izgubilo nego uopste ne postoji kao da igraju 2 tima iz druge lige Malezije ili Turske. Odvratan osecaj a reporter na RTS u je pokusao da svojim talentom odglumi i napravi atmosferu ali samo je pokusao a uvertira je bila AKO PARTIZAN POBEDI SMANJICE NA 6 BODA PREDNOSTI I UZBURKACE SE ZAHUKTACE SE............I TRA LA LA.............I DA JE 1 BOD PREDNOSTI MOZE DA SE IGRA 77 GODINA KRAJNJI ISHOD SE ZNA. Tim Zvezde ima ZNANJA I POTENCIJALA ali samo pod uslovom kada bi se barem okosnica tima zadrzala i sigurno je da kada bi se tim uigrao da bi pojedini igraci na Evro sceni duplirali svoju cenu ali ono sto ce se najverovatnije dogoditi da u ovim teskim vremenima bez ikakvih finansijskih inekcija da ce biti prodaje na prvu i cak i u tim transferima JE VELIKO PITANJE KOLIKO CE SE SLITI U KLUPSKU KASU A KOLIKO POSREDNICIMA. .A ako se stavi na papir koliki je priliv klubu od prodaje i kolika je dobit od eventualnog ulaska u ligu sampiona pitanje je dali cilj opravdava srestva i dali je nekada vredno rizikovati. Sto se tice trenera mislim da je on opravdao ocekivanja /tu ne pricam o tituli/ vec o prikazanoj igri tokom veceg dela sezone Deki je uneo dobre vibracije i deluje mi da je napravio pozitivnu atmosferu u klubu. Sledece pitanje ce biti sta su krajnji ciljevi kluba i dali klub ima teznje za nesto vise ili ce se nastaviti slajfovanje u mestu i kupovanje vremena :unsure:

Sto se tice danasnjeg derbija cestitao bih simpatizerima C Zvezde na pobedi i na osvajanju titule. Derbi nisam gledao i poslednji Partizanov mec sam gledao zimus u Nisu i to je bilo izuzetno tesko za gledanje. Danasnji mec nije imao nikakav znacaj jer je titula bila odlucena jos krajem septembra ili pocetkom oktobra i posle je sve to izgubilo smisao a najvise kada su poceli da hapse po Partizanu .Medjutim danasnji mec za Zvezdu je bio od prevelikog samopouzdanja jer nisu uspeli da pobede Partizana mozda 4 ili 5 godina i to je vec pocelo ozbiljno da opterecuje i pritiska tako da je ta barijera napokom slomljena sto podize i nivo samopouzdanja. Ono sto mogu da istaknem da je neverovatno da euforija koja je nekada bila prisutna i u telu i u glavi i adrenalin i pozitivno ludilo ne da se izgubilo nego uopste ne postoji kao da igraju 2 tima iz druge lige Malezije ili Turske. Odvratan osecaj a reporter na RTS u je pokusao da svojim talentom odglumi i napravi atmosferu ali samo je pokusao a uvertira je bila AKO PARTIZAN POBEDI SMANJICE NA 6 BODA PREDNOSTI I UZBURKACE SE ZAHUKTACE SE............I TRA LA LA.............I DA JE 1 BOD PREDNOSTI MOZE DA SE IGRA 77 GODINA KRAJNJI ISHOD SE ZNA. Tim Zvezde ima ZNANJA I POTENCIJALA ali samo pod uslovom kada bi se barem okosnica tima zadrzala i sigurno je da kada bi se tim uigrao da bi pojedini igraci na Evro sceni duplirali svoju cenu ali ono sto ce se najverovatnije dogoditi da u ovim teskim vremenima bez ikakvih finansijskih inekcija da ce biti prodaje na prvu i cak i u tim transferima JE VELIKO PITANJE KOLIKO CE SE SLITI U KLUPSKU KASU A KOLIKO POSREDNICIMA. .A ako se stavi na papir koliki je priliv klubu od prodaje i kolika je dobit od eventualnog ulaska u ligu sampiona pitanje je dali cilj opravdava srestva i dali je nekada vredno rizikovati. Sto se tice trenera mislim da je on opravdao ocekivanja /tu ne pricam o tituli/ vec o prikazanoj igri tokom veceg dela sezone Deki je uneo dobre vibracije i deluje mi da je napravio pozitivnu atmosferu u klubu. Sledece pitanje ce biti sta su krajnji ciljevi kluba i dali klub ima teznje za nesto vise ili ce se nastaviti slajfovanje u mestu i kupovanje vremena :unsure:
Evo ti podatak ako nisi znao, nije bilo 5godina ali mozes da pogledas ujedno ko je bio favorit od 2015 pa do danas na svakoj utakmici.

Nasu ligu vec dugo ne prati vise niko. Razlog za to nije los kvalitet fudbala jer u staroj Jugi smo pratili intenzivno zonsku i brdsku ligu i u tim brdskim ligama a to je otprilike Smederevo je bilo druga Srpska liga a brdska je bila otprilike 9 ili 10 liga i cesto je bilo vise gledalaca na tim mecevima nego u danasnjoj prvoj ligi. A sto se tice adrenalina to su bile toliko srcane utakmice da je cesto morala da intervenise i policija i sponzori su sa apetitom davali novac. Kada sam rekao da ovo vise niko ne prati razlog je dolaskom najokorelijih kriminalaca u svet fudbala /a to nisu krimosi koji vole fudbal /to su ljudi koji nemaju nikakve dodirne tacke sa ovim sportom i rezultati su posle mnogo godina izuzetno vidljivi. Na kladionicama retko kome pada napamet da igra nasu ligu iz jednog prostog razloga STO JE SVE NAMESTENO a svaki normalan ljubitelj fudbala ce pre da ode u pozoriste i da gleda glumu nego na stadion. Ti ljudi koji nisu iz sveta fudbala su se svojski potrudili da ogade svima ovaj sport i da do kraja totalno ubiju zelju u svima. I na taj kriminalni milje jos dodati ovaj sljam od politicara netreba se cuditi sto je se fudbal u Srbiji srozao od najpopularnijeg sporta na samo dno. Mnogo je vremena izgubljeno koje ne moze da se vrati niko ne snosi odgovornost ni za sta a ni na pomolu se ne nazire kraj ovakvog nacina vodjenja i rada u klubovima

A sta je radio Stanoje? Jesi li gledao njegove reakcije?
Taj poslednji mec zimus u Nisu koji je Partizan izgubio sa 1 0 i to je bila utakmica gde Partizan nije imao ne sansu nego ni jednu jedinu akciju i ni jedan jedini pas na mecu nije odradjen kako treba i na onakvu nemoc i onakvu sterilnost a ja u zivotu nisam odgledao . Posle takve katastrofe trener Stanojevic izjavljuje KAKO JE RADNICKI SAMO JEDNOM ZA 95 MINUTA PRESAO CENTAR I DAO GOL a Nislije odgovaraju preko drustvenih mreza MA PRESLI BI MI I DVA PUTA NEGO PANTA BIO POVREDJEN. Svaki trener bi na onakav mec savio glavu i preuzeo krivicu na sebe i cestitao bi protivniku ali kakva izjava takva i fudbalska predstava. A to su uglavnom nasi treneri i nasi novinari i nasa jadna propaganda NISMO IMALI SRECE ..........KAKVE CRNE SRECE KAKVI BAKRACI ALI NAZALOST NAJTEZE JE ISTINI DA SE POGLEDA U OCI

Све сам могао очекивати али да земљак Морнар буде овако самокритичан према вољеном клубу нисам могао.
Добродошао у клуб реалности и свет који се не гледа кроз ружичасте наочаре... свако добро.

Kakav je to snimak sa navijacima na stadionu osvanuo u Kuriru? Delije se uvukle na stadion ,i nikom nista? Izbaciti Zvezdu u trecu ligu zbog krsenja mera okupljanja,kazniti je novcano i to debelo. Pa da vidimo sta ce sada da kaze cika Vucko i onaj Konj ovaj Kon ?

Све сам могао очекивати али да земљак Морнар буде овако самокритичан према вољеном клубу нисам могао.
Добродошао у клуб реалности и свет који се не гледа кроз ружичасте наочаре... свако добро.
Bas suprotno JA SAM SVE VREME SUROVO ISKREN da nemoze iskrenije i JA SAM VELIKI REALISTA zato i pisem ovakve postove .Kada sam bio u osnovnoj skoli ja sam godinama kupovao PARTIZANOV VJESNIK to je casopis sportskog drustva Partizan i tu je bilo obuhvaceno more informacija i fotografija i vaterpolo klub Partizan I RK Partizan i Odbojkaski klub i gimnastika i KK Partizan i bokserski klub i hokejaski klub a imali smo i kuglanje i sahovski klub. To je ORGANIZACIJA to je STRUCAN KADAR to su pogoni ,skole to je INSTITUCIJA a uz PARTIZANOV VJESNIK je standardno kupovan TEMPO svake nedelje i svako jutro SPORT. Da prodje nedelja a da nisam odgledao sportski pregled ili da nisam ispratio ocene igraca pa mi smo pratili ocene igraca na mecu sredine tabele izmedju Vardara i Veleza kao da smo skauti .Kada je dolazio Partizan da odigra revijalni susret sa DUNAV om u tvrdjavi a oni poslali drugi tim to je bilo 15 000 ljudi u tvrdjavi na starom stadionu bio Rade Zalad i pokojni Cava Dimitrijevic gledali smo ceo mec sa drveta a danas ovo ne mogu da gledam ni iz fotelje. I mozes li da zamislis reakciju ljudi kao sto sam ja a ima ih u Srbiji u 7 cifrenom broju pod garancijom kada cujem informaciju da je NEKA GRUPA ILI NEKI NAVIJAC U RESTORANU PARTIZANA LUPIO SAMAR TRENERU PARTIZANA STO NU SE NIJE ODATVAO DA MU DA RAPORT ❓ kakvu crnu reakciju I STA DA SE TU KAZE TO JE KRAJ NEMA DALJE .Dotakli smo dno a nije mnogo odmakla ni Zvezda kao sportsko drustvo ista receptura samo sto su nju preuzeli u fazi stecaja ili bankrota drzavni ljudi plus razne kriminalne strukture i izbrisani su dugovi preko noci ali nije se nigde krenulo niti ce se negde stici sa ovim ljudima koji ce samo vesto iskoristiti svoju poziciju radi pljackanja i ogoljavanja kluba ali nikakve tu strategije nema i nece biti dok ne dodje do jedinog realnog resenja PRIVATIZACIJE. A ima nas mnogo koji ne mozemo da se pomirimo sa ovakvim nacinom vodjenja klubova i reprezentacije .Veliko razocarenje sam doziveo kada Radomir Antic onakva persona ,strucnjak i gospodin nije zeleo da nastavi saradnju sa fudbalskim savezom to je bila takva katastrofa za nas nacionalni fudbal i onda nastavak bauljanja po blatu i kada sam vec izgubio svaku nadu probudi me iz mrtvih Slavoljub Muslin i vrati mi veru u spas naseg fudbala i onda KADA SMO SE VRATILI IZ KOME 🔜Kokeza koga je ovlastio i postavio licno Aleksandar Vucic je celu komiranu naciju ubacio u krematorijum i nisu ostali ni dugmici. Ja se samo nadam da ovaj pomahnitali i dusevno oboleli monstrum koji sada sprema za bake i deke tabletice i vitamine da ne dovede neke nove intelektualce u svet sporta u klubove i reprezentaciju jer
mnogo smo vremena potrosili koje nikada ne mozemo da vratimo i svako naredno srljanje bi bilo ravno katastrofi

Ево већ се шушка да ће Станковић да побегне на лето... главом без обзира...
Све довољно говори то да су хулигани упали, ево већ два пута, на стадион где је забрањен улаз навијачима.
Иванић је већ капарисан... нема се рашта надати европи...
Ево шта се десило са вашим Садиком... није могао у Партизану а тамо исто цепа све живо и изгледа да ће у Бајерн...

Из 2 у 1. Можда овај локални шериф не може да погоди суд где му се суди али зато погађа прелазе само тако.
Можда је и боље што нису погодили из пенала.
Месар опет ради шницле. Да му се забрани рад.
Уз ограду да нисам гледао детаље утакмице...

Hoce li Super-liga i liga shampiona ici paralelno ?

Da li je ovo sansa za manje ( citaj siromasnije ) klubove da sto dalje doguraju u

tako oslabljenoj ligi shampiona ?

Hoce li nama biti lakse da ostvarimo neki bolji rezulatat na sv. prvenstvu jer po svoj

prilici necemo imati mnogo suspendovanih igraca ?

Hoce li Super-liga i liga shampiona ici paralelno ?

Da li je ovo sansa za manje ( citaj siromasnije ) klubove da sto dalje doguraju u

tako oslabljenoj ligi shampiona ?

Hoce li nama biti lakse da ostvarimo neki bolji rezulatat na sv. prvenstvu jer po svoj

prilici necemo imati mnogo suspendovanih igraca ?

Nije nikakva sansa za nas Milojice jer su ove lige po Evropi toliko jake za nas da to nije humano. Reprezentacija nije mogla da pobedi hobi cetu Skotlandjana rekreativni sastav bez ijednog jedinog zvucnog igraca Partizan je ispao od raspadnutog Sarlroe a Zvezda od Omonije sa Kipra tako da mi nemamo nikakve dodirne tacke sa supersonicnim timovima i zvezdama koji barataju sa nedodirljivim ciframa ali ono sto bi mi morali da uradimo podhitno za spas iz cabra je da se fudbal odvoji od organizovanog kriminala pod zastitom drzave i ono sto vidim u najavi a to je posto nema vise nikakvog priliva novca u klubove a nerealno je da gradjani finansiraju ova dva probusena Titanika pocelo je opet cackanje sa namestanjem rezultata u domacem prvenstvu i uplate po Evropi i posto se zna ko je tata u Evropi i ko kosi a ko vodu nosi mozemo da ocekujemo da nas suspenduju i diskvalifikuju uz novcanu kaznu a ne bi im bilo prvi put.
Ali nazalost dok smo se mi igrali indijanaca i kauboja iz lokalne Palanke zadnjih xx godina Evropa je radila punom parom i ulagala i podizala fudbal na neki nedodirljivi nivo a i ulagalo se i kapom i sakom i sada se sredina sve vise gubi i ostaju supersonicni klubovi koji barataju sa nestvarnim ciframa i boranija tj voajeri koji samo nemo mogu da prate dogadjanja i da uzdisu sa setom. Sta smo posejali to cemo da beremo bolju sudbinu nismo ni zasluzili ::lose::

Nazad
Vrh