emigrant
Član
Sad kad Vučić stavi kapitensku traku(od Ronalda).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd objasni ako svaka cestica lopte predje gol liniju a da ne bude gol? Tako gol tehnologija i radi, ako svaka cestica lopte predje liniju oglasava se sudiji znak da je gol.Opet nije tačno. Svaka čestica lopte može da pređe liniju i opet nije gol. Mora svojim prečnikom da pređe tj da možeš iz ptičije perspektive da vidiš travu iza linije makar 1 mm.
Nisam se dobro izrazio, napisao sam tačnu definicuju pogotka u fudbalu koja nema ceze sa česticama i atomima. Da ima neka kamera iznad gola tj prečke koja bi spojila prečku i unutrašnji deo linije verovatno bi se lakše razrešila ova misterija.Svakako su milimetri u pitanju.Ajd objasni ako svaka cestica lopte predje gol liniju a da ne bude gol?
Taman kako sam rekao, super tri tekme za 7 lepih bodova....Ako bi u subotu izeli bod, a u utorak tri u Azerbejdzanu bilo bi i vise nego super za start....
Da li moze neko pojasnjenje za nas sto sporije kapiramo.............zamolio bih neke clanove da se ne raduju na glas ovoj pobedi protiv AZERA jer ima i Hrvata na forumu pa da ne bude tutu rutu ....................
Niti smo mi Englezi i Spanci, niti su Irska i Azeri kao San marino orgomna razlika u svemu....Није Србски ћутати али да не буде да само критикујем...
али кад прође пар недеља, слегне прашина и еуфорија и погледамо са дистанце схватићемо да ништа није урађено... осим што су узети бодови који су и рачунати. Да бијемо Ирце и Азере и ако откинемо нешто Португалу. Уз велику срећу и распалу Ирску и Азербејџан за које би требало да смо измислили фудбал. Јурење резултата у прве две утакмице а и у трећој после нерешеног.
Кљукају нас оном флоскулом да сада сви играју фудбал али замислите Енглезе или Немце или Шпанце да имају респект према Летонији или Сан Марину... они иду да победе свакога... редом.
Без мање више стандардног тима али са прилично јасном идејом да морамо да јуримо резултат. Бојим се да ће сада опет не крену хвалоспеви као што су кренули и да се дижу играчи и тренер у небеса. Можда им сада и допусте да без бојазни оду на сплаварење.
Ја ту и даље не видим игру и доминацију. Ја не видим да се крене од голмана и да се иде напред. Голман је иначе велика рупа.
Још нема дисциплине у игри и играчи не гризу до краја. Али то је и разумљиво... ем још нису сигурни у овај пројекат ем се плаше да дају све од себе а да неко други не оде на завршницу.
Тако, нека буде хлеба и игара.
Посебно сам срећан због Александра Митровића који је од забити провинцијског смедеревеског предграђа стигао до звезда и историје.
Слично тако као и Горан Богдановић али Митроголу не желим да под старе дане не постане блудни син.
... свака част за бодове и нешто лепо што су приуштили народу. Желим да играју како бих ја желео али ако баш и не играју тако, желим да се пласирају на првенство као први у групи.
MILOICE Sta bi rekli Hrvati koji haraju Evropom mnogo dugo kada bi procitali da se mi radujemo i slavimo pobedu protiv Azerbedzana. Zato kazem bez euforije samo smireno IAKO SRCE KUCA JAKO OCE DA PROBIJE ali oni to neznaju i ne treba da znaju .Ja sam ubedjen da smo krenuli da se vracamo iz mrtvih imamo hemiju koja je bila kod Muslina i Antica i ostali smo bez psihopatinog coveka Kokeze i tu je pravi put i vetar u ledja. E sad samo postoji mala bojazan da na ovakvu FILHARMONIJU budzati bolesnik ne postavi neke nove ljude za FSJ jer to me nebi dotuklo ....TO BI ME SAHRANILODa li moze neko pojasnjenje za nas sto sporije kapiramo
FSJ ?E sad samo postoji mala bojazan da na ovakvu FILHARMONIJU budzati bolesnik ne postavi neke nove ljude za FSJ ................................
MILOICE Sta bi rekli Hrvati koji haraju Evropom...