SPORT-Opšta tema

E ovo je čist gol, ali pošto je na nebitnom takmičenju kao svetsko prvenstvo, onda ništa...

Gol iz aviona ali koji na nasu veliku srecu nije priznat moze na kraju DIREKTNO DA IZBACI PORTUGAL SA PLASMAN NA SP. Nije mi jasno kako je moguce da tako nesto ocigledno ne vidi ni glavni sudija a ni linijski sudci. Sto se tice samog meca i vise je nego opravdao ocekivanja velika borba velika zelja imali smo igru i hemiju u igri. Mnogo bitan mec za nas za dobijanje i jacanje samopouzdanja u nastavku takmicenja. Najbolji akter meca je Nemanja Radonjic a najlosiji je golman Dmitrovic. Golmana nisam nesto mnogo gledao u Spaniji vecerasnje izdanje je bilo ocajno ali moji favoriti su ili Stojke ili Rajkovic. Mislim da ovde ima dosta mladih igraca koji zavredjuju paznju i lepo je podmladiti tim i ubaciti svezu krv ali mi je mnogo zao zasto se odricemo nekih iskusnih i prekaljenih defanzivnih igraca iz najacih liga a da se primetiti dosta promaje u odbrani

Sta sad treba da zalimo sto sudija nije dosudio da je gol? Glavni sigurno nije mogao da vidi, a i pomocni tesko. Da je sve po pravilima Ronaldo bi trebao da dobije drugi zuti zbog nesportskog gesta kod bacanja trake. Momcima svaka cast. Jedino je Milenkovic kiksno kod sva tri njihova gola.

Gol iz aviona ali koji na nasu veliku srecu nije priznat moze na kraju DIREKTNO DA IZBACI PORTUGAL SA PLASMAN NA SP. Nije mi jasno kako je moguce da tako nesto ocigledno ne vidi ni glavni sudija a ni linijski sudci. Sto se tice samog meca i vise je nego opravdao ocekivanja velika borba velika zelja imali smo igru i hemiju u igri. Mnogo bitan mec za nas za dobijanje i jacanje samopouzdanja u nastavku takmicenja. Najbolji akter meca je Nemanja Radonjic a najlosiji je golman Dmitrovic. Golmana nisam nesto mnogo gledao u Spaniji vecerasnje izdanje je bilo ocajno ali moji favoriti su ili Stojke ili Rajkovic. Mislim da ovde ima dosta mladih igraca koji zavredjuju paznju i lepo je podmladiti tim i ubaciti svezu krv ali mi je mnogo zao zasto se odricemo nekih iskusnih i prekaljenih defanzivnih igraca iz najacih liga a da se primetiti dosta promaje u odbrani
Vidis da se i nas dvojica slazemo ponekad u necemu.:ppozdrav:
Tadic je igracina dok Sergeja hvali reporter a ja nisam video nista posebno da je cinio veceras.

Očigledno? Hahaha. Dobro smo i živi...

Gol je kada se mreža zatrese. To je izgleda geslo sudije koji je sudio večerašnji meč.
Ne, prvo pravilo je da je gol kada sudija pokaže na centar i svira to...Već to nije ispunjeno, drugo je da lopta mora da pređe najmanje 21,7 cm poprečnu liniju u golu, to se možda desilo, ja bih priznao gol pošto je moj mentor bio za to da se favorizuje napad, posebno u to vreme kad je vladala italijanska odbrana. Kada nisi siguran za drugo pravilo, primenjuješ prvo...

Poslednja izmena:
Ali koliko ljudi volimo da kontramo pa to ti je. To su sve delici sekunde. To je čar fudbala. Možda samo fali gol tehnologija ali VAR nikada ne bih uveo. Svedoci smo engleske lige, ljudi dodju gledaju u monitor i lična sujeta engleskih debila neće da dosudi nešto očigledno i protiv sebe. Meni lično deluje da nije gol, nekome jeste. I što neko napisa, rezultat se gleda.

Koliko je gurbetlija dao golova iz ofsajda,pitaj boga...a sad je našao da pizdi i da izlazi sa terena.
Gurbet bio,gurbet ost'o 100%
Takođe čestitke Mitroviću na oborenom rekordu.

Zvale klasican,dobar jeste,ali on i onaj mbape i nejmar su dno dna ponasanje,utripovale budale pa glume neko ludilo,nema tu ni strasti,borbe ni kodeksa...Nova moda fudbala.

Realno nije se video do kraja. I plus na sve to, demonstrstivno napuštanje terena se sankcionise crvenim kartonom. Izašao je pre zvizduka.

Sad je puno lakše odlučiti je li gol ili nije.
Ima gomila snimaka i vidi se da je presla lopta celim obimom, ali i to je sastavni deo fudbala kada nema tehnike da da signal da je presla. Brzo je i uklizao nas igrac, pomocni nije bio bas u liniji sve je to rezultat sto nije priznat gol. Nego meni nije jasno taj portugalac sto je naleteo na izbijenu loptu kako nije dao gol....

Nazad
Vrh