Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis da se i nas dvojica slazemo ponekad u necemu.Gol iz aviona ali koji na nasu veliku srecu nije priznat moze na kraju DIREKTNO DA IZBACI PORTUGAL SA PLASMAN NA SP. Nije mi jasno kako je moguce da tako nesto ocigledno ne vidi ni glavni sudija a ni linijski sudci. Sto se tice samog meca i vise je nego opravdao ocekivanja velika borba velika zelja imali smo igru i hemiju u igri. Mnogo bitan mec za nas za dobijanje i jacanje samopouzdanja u nastavku takmicenja. Najbolji akter meca je Nemanja Radonjic a najlosiji je golman Dmitrovic. Golmana nisam nesto mnogo gledao u Spaniji vecerasnje izdanje je bilo ocajno ali moji favoriti su ili Stojke ili Rajkovic. Mislim da ovde ima dosta mladih igraca koji zavredjuju paznju i lepo je podmladiti tim i ubaciti svezu krv ali mi je mnogo zao zasto se odricemo nekih iskusnih i prekaljenih defanzivnih igraca iz najacih liga a da se primetiti dosta promaje u odbrani
Sad je puno lakše odlučiti je li gol ili nije.Vidis da se i nas dvojica slazemo ponekad u necemu.
Tadic je igracina dok Sergeja hvali reporter a ja nisam video nista posebno da je cinio veceras.
Očigledno? Hahaha. Dobro smo i živi...Gol iz aviona ali koji na nasu veliku srecu nije priznat moze na kraju DIREKTNO DA IZBACI PORTUGAL SA PLASMAN NA SP. Nije mi jasno kako je moguce da tako nesto ocigledno ne vidi ni glavni sudija a ni linijski sudci. Sto se tice samog meca i vise je nego opravdao ocekivanja velika borba velika zelja imali smo igru i hemiju u igri. Mnogo bitan mec za nas za dobijanje i jacanje samopouzdanja u nastavku takmicenja. Najbolji akter meca je Nemanja Radonjic a najlosiji je golman Dmitrovic. Golmana nisam nesto mnogo gledao u Spaniji vecerasnje izdanje je bilo ocajno ali moji favoriti su ili Stojke ili Rajkovic. Mislim da ovde ima dosta mladih igraca koji zavredjuju paznju i lepo je podmladiti tim i ubaciti svezu krv ali mi je mnogo zao zasto se odricemo nekih iskusnih i prekaljenih defanzivnih igraca iz najacih liga a da se primetiti dosta promaje u odbrani
Definitivno nije gol...
Ne, prvo pravilo je da je gol kada sudija pokaže na centar i svira to...Već to nije ispunjeno, drugo je da lopta mora da pređe najmanje 21,7 cm poprečnu liniju u golu, to se možda desilo, ja bih priznao gol pošto je moj mentor bio za to da se favorizuje napad, posebno u to vreme kad je vladala italijanska odbrana. Kada nisi siguran za drugo pravilo, primenjuješ prvo...Gol je kada se mreža zatrese. To je izgleda geslo sudije koji je sudio večerašnji meč.
Ima gomila snimaka i vidi se da je presla lopta celim obimom, ali i to je sastavni deo fudbala kada nema tehnike da da signal da je presla. Brzo je i uklizao nas igrac, pomocni nije bio bas u liniji sve je to rezultat sto nije priznat gol. Nego meni nije jasno taj portugalac sto je naleteo na izbijenu loptu kako nije dao gol....Sad je puno lakše odlučiti je li gol ili nije.