SPORT-Opšta tema

Ima gomila snimaka i vidi se da je presla lopta celim obimom, ali i to je sastavni deo fudbala kada nema tehnike da da signal da je presla. Brzo je i uklizao nas igrac, pomocni nije bio bas u liniji sve je to rezultat sto nije priznat gol. Nego meni nije jasno taj portugalac sto je naleteo na izbijenu loptu kako nije dao gol....
Obim fudbalske lopte je 70 cm, nikakve veze nema sa postizanjem pogotka. Da bi gol bio regularan lopta treba da pređe celim PREČNIKOM...

Ima ovde ljudi koji su navijali da izgubimo da bi pljuvali po selektoru, igracima, savezu, naoblacnom vremenu, slanoj supi. Zao im sto gol nije priznat. Malo nas se osvrnulo na utakmicu pa prokomentarisalo dobre i na vreme izmene selektora, zalaganje, odnos prema igri, Mitrovicev rekord, promociju par mladjih igraca. Neee, bitan je nedosudjeni gol i uvredjeni Ronaldo.

Obim fudbalske lopte je 70 cm, nikakve veze nema sa postizanjem pogotka. Da bi gol bio regularan lopta treba da pređe celim PREČNIKOM...
Obim je bitan da bi lopta bila u igri, npr kod izvođenja kaznenog udarca. Mitrović se zaleti, šutne loptu sa bele tačke, ona pređe 66 cm, natrči Tadić, šutne loptu i ona uđe u gol...Nije gol jer lopta nije prešla OBIM da bi bila u igri. Itd...

Ima ovde ljudi koji su navijali da izgubimo da bi pljuvali po selektoru, igracima, savezu, naoblacnom vremenu, slanoj supi. Zao im sto gol nije priznat. Malo nas se osvrnulo na utakmicu pa prokomentarisalo dobre i na vreme izmene selektora, zalaganje, odnos prema igri, Mitrovicev rekord, promociju par mladjih igraca. Neee, bitan je nedosudjeni gol i uvredjeni Ronaldo.
Bez ozira ciji si navijac, svako ko poznaje imalo fudbal treba da skida kapu Piksiju, on je bio velicina svetskog fudbala i svaki poznavaoc ove igre ne moze to da demantuje. Drugo je biti selektor, ako nemas kadra nemas ni uspeha i indirektno stvaras sebi probleme i nanosis mozda i mrznju sa strane nekih klinaca koji ili nisu bili ni rodjeni ili su kakili u pampers kad je taj Piksi dominirao znanjem na terenu.
Nisam Zvesdas ali Stojkovica cenim kao fudbalera i pomalo mi je smesno kad ga zvezdasi uporedjuju sa Pizonom. Nebo i zemlja razlika!
Druga stvar, neko uporedjuje u necemu Nejmara i Mbapea sa Ronaldom, pa ova dvojica da su 2 u 1 nisu dorasli Ronaldu. A sto se tice nedosudjenog gola svima nam je zanimljivo kako je moguce da i mi prolazimo bar jednom pozitivno i da nam sudije budu naklonjene.
Pitanje za sve koji nisu iskreni a dobro vide, kako bi ste reagovali da se ovo desilo kao sto se i desilo u zadnjoj minuti ali na suprotnom golu?

Poslednja izmena:
Ok precnik obim, poenta je da svaka cestica lopte mora da predje celu liniju da bi bio gol, ovde se to i desilo ali veoma veoma kratko vreme da pomocni nije ni registrovao to.....

Mislim da gol nije sporan, pa u 21 veku tehnologija je savrsena ima raznih uglova ima mnogo snimaka, lopta je presla bar 10cm liniju ali zasto bi nas to zanimalo?Nama je vazno da nismo izgubili, oni diletanti u odbrani nisu smeli da dozvole da u 93 munutu Ronaldo ostane sam.Druga stvar, da je bilo vara bio bi penal za Srbiju, udarac ka golu, nije bilo blizu pa da je napucana, lopta udara u ruku igraca portugala i odlazi u korner, jeste blizu tela ali je spasila gol, da je sudio penal niko se nebi bunio.Sinoc smo imali srecu i to je to, prva sreca je ulazak Radonjica, decko je odlican igrac,brz kao vetar, odlican tehnicar, spakovao dva zicera i to je to, njemu ide ova pobeda jer da je ostao na klupi nista nebi uradili.sreca mora da se zasluzi, pobedli smo Irce koji su sinoc izgubili od Luksemburga.daleko smo jos od forme, odbrana nam je najveci problem.Mozda ovaj ne priznat gol bude presudan na kraju jer bice tesno, realno mislim da mozemo da pobedimo sve do kraja osim portugala, sa njima ce biti kljucno,

Mislim da gol nije sporan, pa u 21 veku tehnologija je savrsena ima raznih uglova ima mnogo snimaka, lopta je presla bar 10cm liniju ali zasto bi nas to zanimalo?Nama je vazno da nismo izgubili, oni diletanti u odbrani nisu smeli da dozvole da u 93 munutu Ronaldo ostane sam.Druga stvar, da je bilo vara bio bi penal za Srbiju, udarac ka golu, nije bilo blizu pa da je napucana, lopta udara u ruku igraca portugala i odlazi u korner, jeste blizu tela ali je spasila gol, da je sudio penal niko se nebi bunio.Sinoc smo imali srecu i to je to, prva sreca je ulazak Radonjica, decko je odlican igrac,brz kao vetar, odlican tehnicar, spakovao dva zicera i to je to, njemu ide ova pobeda jer da je ostao na klupi nista nebi uradili.sreca mora da se zasluzi, pobedli smo Irce koji su sinoc izgubili od Luksemburga.daleko smo jos od forme, odbrana nam je najveci problem.Mozda ovaj ne priznat gol bude presudan na kraju jer bice tesno, realno mislim da mozemo da pobedimo sve do kraja osim portugala, sa njima ce biti kljucno,
Gde se vidi da je lopta prešla 10 cm liniju, jel može video?

Ok precnik obim, poenta je da svaka cestica lopte mora da predje celu liniju da bi bio gol, ovde se to i desilo ali veoma veoma kratko vreme da pomocni nije ni registrovao to.....
Opet nije tačno. Svaka čestica lopte može da pređe liniju i opet nije gol. Mora svojim prečnikom da pređe tj da možeš iz ptičije perspektive da vidiš travu iza linije makar 1 mm.

83eb58419db707cc5cf6edd29abf6eb3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidis da se i nas dvojica slazemo ponekad u necemu.:ppozdrav:
Tadic je igracina dok Sergeja hvali reporter a ja nisam video nista posebno da je cinio veceras.
Slazemo se mi PEET kic odlicno ali bi se slagali jos bolje DA MODERATOR NIJE SPRECIO da te odvedem u vikendicu u Ritopek. Inace bi bilo SILOVO ME CIKA LEKA VISE PUTA A JA NISAM HTELA ::pomoc:;

Nazad
Vrh