emigrant
Član
Možda su trebali ponuditi mesto selektora čoveku koji nas je odveo na svetsko prvenstvo.Da mu se oduže jer su ga pred prvenstvo oterali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hrvati su napravili smenu generacije i oni sada nastupaju sa sarolikim sastavom ali sto se tice divljenja ima da se divis i ti a zajedno cemo da se divimo reprezentaciji Hrvatske. Mi mozemo da ih mrzimo ALI MORAMO DA IM SE DIVIMO I DA POSTUJEMO OVO STO RADE I KAKO RADE. Nego kazi mi ti DIVIS LI SE KRSTAJICU I NJEGOVOM STRUCNOM VODJENJU ILI SE MOZDA DIVIS KOKEZI I TERZI Reci cu ti nesto iskreno ali mnogo je vazno DOKLE GOT SMO MI KAO REPREZENTACIJA I KLUPSKI FUDBAL U SEPTICKOJ JAMI NE DO GUSE JER SU NAS FEKALIJE PREKRILE I MI SADA BAULJAMO RONIMO PO DNU KLONJARE IMA DA POSTUJEMO ONE KOJI VEDRE I OBLACE SVETSKOM POZORNICOM a mi smo poslednji koji bi smeli da komentarisemo u bilo kakvom negativnom kontekstu uspesne. Mi moramo da zarijemo glavu kao nojevi u pesak da se sakrijemo od blama 20 godina nismo bili na Evropskom prvenstvu a klupski fudbal je dno dna ali ako ti kazem DA PIKSI NIKADA U ZIVOTU TRENER BIO NIJE a to misljenje deli i clan EMIGRANT i jos mnogo fudbalskih fanova i mozemo samo da pricamo i da se nadamo a ja ako bi te pitao JELI PIKSI PO TEBI DOBAR TRENER TI MI NE BI ODGOVORIO .Posto smo zadnjih 20 godina izbrisani sa mape Evrope bice ove kvalifikacije pod mnogo velikim pritiskom jer prava na nove katastrofe vise nema. Ono o cemu ja mnogo vise razmisljam i iskreno cega se mnogo vise plasim je KOJA CE SLEDECA EKIPA DA VODI I FORMIRA REPREZENTACIJU IZ SENKE koja je sledeca ekipa koja ce da krene da rovari jer to je i tradicija kod nas. Sto se tice ljudi iz sveta fudbala oni su mi dragi i zao mi je sto su mnogi ljudi stradali nicim izazvani npr DRULA, CURCIC, MUSLIN sve dobri ljudi i ljudi sa jakom energijom i znanjem i imali su veliku zelju i treneri i igraci ALI NAZALOST ......Grujic je toliko bio los da ga niko nije primetio, al eto tebi je zapo za oko. Drugo. Sta ocekivati od grupe momaka koja nema pet treninga zajedno? Sigurno je i Piksi kalkuliso jer u roku od nedelju dana igra se tri utakmice. Neki su se ovde divili Hrvatima, njihovoj srcanosti i predanosti reprezentaciji i gle kako su prosli u Sloveniji.
Ako je lopta prešla 20,9 cm nije gol. Gledao sam 50 puta i nije sigurno da je gol, znaš šta znači čist gol? Po pravilima fudbalske igre ( slučajno sam bio fudbalski sudija kao klinac pre vojske) pogodak je kada lopta pređe CELIM SVOJIM PREČNIKOM ( koji je između 21,6 i 22,35 cm) poprečnu liniju u vratima ( golu kako mi kažemo). Ako si siguran da je prešla 20 cm, onda sigurno nije gol...Da nismo primili ovaj cist gol ko suza u zadnjim minutama, moze se slobodno reci da su momci solidno i borbeno odigrali sto je rezultiralo povratku u mec posle vodstva Portugala od 2:0
Cin Ronalda posle nedosudjenog gola i izlazak sa terena nije bas ok ali ipak Respekt za takvu velicinu od fudbalera.
Ako se iz aviona vidi da je cist gol i da je lopta presla vise od 20 cm liniju gola a gol se ne dosudjuje, zasto onda i ostati vise na terenu. Valjda svrha igre je da u slucaju datog, cistog, gola, sudije su duzne da ga priznaju.
Gledao sam 50 puta i nije sigurno da je gol........................
Evo i 51 put, nije mi jasno kako nema gol tehnologije na ovako bitnoj utakmici...Evo zašto je Ronaldo poludeo: Portugaliji poništen čist gol (FOTO/VIDEO) - Vesti online
Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 sa Portugalijom u meču 2. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, i to poslewww.vesti-online.com