Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vardar al u stvari nije...Minus u dzepu ili minus napolju? Kod nas pada sneg, ali se brzo topi. A kod vas? Ha, ha, znam na sta ciljas. Bili smo te sezone cetvrti ili peti. Ima tu jedna zackoljica. Zvezda i Sarajevo su igrali u zadnjem kolu u Sarajevu i Sarajevu je trebala pobeda za titulu. Tako je i bilo, a odmah u prelaznom roku Musemic prelazi u Zvezdu. Sledece sezone desio se Sajber. Od devet utakmica mi opet sa Sarajevom sest ili sedam je bilo namesteno iz raznih razloga pa je poslednje kolo ponisteno pa u ponovljenom Partizan nije hteo da igra, Zvezda postala sampion, ali svi debelo kaznjeni oduzimanjem bodova pa je zbog toga sledece godine sampion bio neko sasvim deseti. Zaboravio sam ko. Etooo.
Ili su gledali Borac ili IgokeuVerovatno su gledali Borac iz Cacka.
Pa to da ti tvog igraca prodaje Baskonija za 1,5 miliona ili je i tebi to smesnoSta je on tu lose ili netacno rekao, da je tebi smesno i zalosno?