SPORT-Opšta tema

Хеј, Морнар, немој да ме свађаш са управом и предсеником и са мојим верним поштоваоцима на форуму... који ме прате и једва чекају да напишем поруку. Да ти и ја не пишемо овде би се ређале само жеље ,честитке и поздрави и све то кроз ружичасте наочари.
Волим Звезду, каква ће бити, кад буде била шампион ИсточноАзијске Европе јер на запад нас неће пустити. Тамо ће играти латинска мафија и делити штампане америчке доларе и арапске изворе нафте... евентуално залеђена сибирска поља. Кад пропадне нова лига шампиона јер је латинима мало пара направиће нову лигу где ће играти само звучна извикана имена... Бити први у лиги петице неће значити да ћете играти ту најјачу лигу. Чак ће и лига европе бити сан снова за мале клубове. Али биће како мора да буде... Овде ће се замазивати очи победама над пропалим фудбалским центрима бивше Југе типа Хајдук Сплит или Вележ...
Биће сан снова да се наши клубови састану са клубовима петице али ће се фудбалски дербији играти са албанезима... живи били па невидели.
Ono sto izuzetno cenim u tvojim postovima je ISKRENOST i to BRUTALNA ISKRENOST. Ti si realista i u svakom trenutku si spreman da prihvatis realnost i da se suocis sa njom.Ne zelis da zavaravas sebe sa nekim nerealnim stvarima i zeljama koje bi predstavljale neku vrstu fantazije ili fatamorgane kao npr clan COCI 064 to je vise neko stanje gde je pomesana masta i realnost i svaki pokusaj da na jedan fin nacin pokusas da mu saopstis istinu a da se on ne oseti povredjenim se zavrsava fatalno. Vidim Vuksajlo i da si izuzetno veliki poznavalac stanja u nasem i Evropskom fudbalu i da kriticki izvrsis tako vernu analizu i svaki i najmanji detalj si tako verno izanalizirao u rangu eksperta da tu nama sta da se doda .Necemo previse idealizovati stvari u nasem fudbalu jer mi na neki nacin imamo i odredjenu odgovornost prema clanovima foruma koji vole sport a nemaju prave informacije GDE JE ZAPELO i samo ako se suocimo sa istinom mi mozemo napred u buducnost

Evo Terza se nudi da pomogne ofk klubu koji je ukanalio, da budu filijala drzavne mezimice.

Od ekipnih sportova jos kosarku da ukanale i zavrsili su poso.

Ове године ККЦЗ а следеће СД Партизан. Кад му тако добро иде...

Evo Terza se nudi da pomogne ofk klubu koji je ukanalio, da budu filijala drzavne mezimice.

Od ekipnih sportova jos kosarku da ukanale i zavrsili su poso.
A da vi kolega Miksane niste malo LJUBOMORNI NA STRUCNJAKE KOJI VODE ZVEZDU I NA USPEHE ZVEZDE. Nesto vam mnogo bode oci Terza i nas predsednik koji ga je postavio na to mesto i otkud vam to da je Terza ukanalio ROMANTICARE SA kARABURME ja sam citao u INFORMERU da on tu nista nije kriv i da su to uradili drugi tj da se klub raspao sam od sebe a sto se tice stecaja KK Zvezde samo da vam kazem oni jesu bili u bankrotu i pod stecajem ali vi morate da znate da je Covic doveo ekipu ekonomskih eksperata koji su svojim znanjem izvukli klub iz blata i lansirali ga u orbitu pa dali u ovoj drzavi sve sto je lepo i NAPREDNO mora da se osporava

Изгледа да је ћокију истекао рок трајања и да ће низ воду. Доста су му конзерве...

Изгледа да је ћокију истекао рок трајања и да ће низ воду. Доста су му конзерве...
Taj pliva i po najvecoj oluji a roni u mutnoj vodi jednom recju neunistiv. Prosao je sve sisteme i grandiozno se transformisao odolevao je i prkosio svakom vremenu i to je taj zamajac koji je nedostajao da pokrene sve i da vine u nebesko plavetnilo poput Mati Nikenena. Ma jednom recju takvi ljudi u nasem sportu vracaju veru i ulivaju nadu da za nas sport jos ima nade i da nije sve izgubljeno. Oni su raspirator naseg sporta a ja bih voleo da i drug COCI064 kaze nesto blize o ovom izuzetnom strucnjaku ,ekonomisti ,strategu i zasto ne reci spasitelju. Ja baratam povrsno nekim neproverenim informacijama uglavnom iz jeftinih tabloida ali vidim da COCI 064 u materiji i da mnogo bolje poznaje okolnosti koje su zadesile nas sport i neki tekuci problemi u FK ZVEZDI I KK ZVEZDI koji su zahvaljujuci pozrtvovanju ovih ljudi i nesebicnim delovanjem izvukli klub iz izuzetno teske situacije a opet da se pomene i predsednik i da se napomene i da mu se zahvali cela nacija sto nije privatizovao ovaj klub sa bogatom tradicijom i sigurno da ce se predsednik do kraja svog mandata zdusno boriti da privatizacije ne dodje

Ja se izvinjavam. Priznajem da nisam dorastao da komentarisem vase osecanje nemoci, frustracije, ponizenja i nize vrednosti. Verovatno da se obratite nekom psihologu on bi vam objasnio vase stanje.

Ja se izvinjavam. Priznajem da nisam dorastao da komentarisem vase osecanje nemoci, frustracije, ponizenja i nize vrednosti. Verovatno da se obratite nekom psihologu on bi vam objasnio vase stanje.
Nema sta da se izvinjavas. Vrlo precizno si procenio Vuksajla i Miksana. Vuksajlo sve kao fino i umiljato a ovamo taman te zagreje pa kad se opustis pusti ladnu vodu i SOKIRA TE SKROZ i lepo sam mu diskretno napomenuo da je to los manir jer to sto je on ekspert i sto poznaje razne oblasti a vidi se da intenzivno prati desavanja na Evropskoj sceni u svim sportovima ne daje mu za pravo da se poigrava sa tudjom psihom a osetio je da ti ne volis sukob misljenja i krenuo je da nastupa turbolentno ne vodeci pritom racuna dali neko drugi podrzava takav nacin razmisljanja a Miksan kao da pomalo kontrira tvojim stavovima on ne ide nizvodno nego uzvodno a sto se mene tice kad pomenu psihijatra kao da si znao moja najbolja drugarica je najbolji neuropsihijatar u Podunavskom regionu i ona me toliko gotivi i par puta mi je rekla da nebo place i da je najveci greh napravljen sto ja nisam bio neuropsihijatar jer kako ona kaze da posedujem sve osobine i harizmu i sarm i smirenost i zivotne mudrosti koje bi delotvorno prenosio na nase ljude koji su psihicki popustili ili se malo umorili. Ona isto kao i ja poseduje veliku mentalnu snagu i kada se sastanemo to je FEEL SO GOOD ali moja prva komsika koja je bila prvi covek na neuropsihijatriji u Kovinu a sada je u Beogradu ona je dosta potrosena od tog posla i cesto me moli da joj povratim poljuljano samopouzdanje i da joj nekom harizmom i sarmom i meni svojstvenim humorom ali zdravim humorom povratim istrosenu energiju i kako ona to voli da kaze COVECE TI SI MOJ ISCELITELJ. Nego da te pita drug vidim da si dobar lik i uspesan privrednik i pravi domacin ali da me ne shvatis pogresno kao da si malo sujetan ustvari vidim da si britkog jezika i maksimalno netolerantan ali kao da ima tu nekih blagih frustracija iz mladih dana ali nista to nije takva je drzava turbolentna ali moras da zadrzis preko potrebnu mirnocu jer desavalo se da nicim izazvan izletis iz sina KAO ONO KADA SI LJUDIMA UPUCIVAO FEKALIJE NICIM IZAZVAN. A video si i sam kasnije da si malo agresivnije nastupio a ovo je samo opustena konverzacija JEDNO LAGANO USAGLASAVANJE STAVOVA. Sport je nesto uzviseno i plemenito a nase demokratsko drustvo nam govori u modernom vremenu da moramo da budemo tolerantni i da volimo bliznjega svoga .Najmanje sto bih u ovom momentu pozeleo da se takav decko na bilo koji nacin udalji sa ove predivne teme i ono sto cu ti reci od srca a siguran sam da tako razmisljaju i VUKSAJLO I CLAN MIKSAN......VOLIMO TE .VRATI SE POTREBAN SI NA OVOJ TEMI da svojim znanjem ,svojim zivotnim iskustvom ,svojom pozitivnom drskoscu i bezobrazlukom uneses preko potrebnu energiju I OPUSTI SE I POGLEDAJ ZIVOT KROZ RUZICASTE NAOCARE sto kaze VUKSAJLO i veruj mi ......OSETICES BLAZENSTVO::000::

Моја је грешка што не пишем кроз наочаре и што ми све изгледа црно и поред тог сјаја и блештавила јер истински и искрено волим тај клуб. Мој клуб. Зато себи и дајем право да критикујем конструктивно.

Нема шта да се дода када се прикаже ова табела. Евидентно је да је клуб у успону и да напредује. Својевремено је Партизан био ''тријес'' места испред а сада је другачије.
Ова екипа је вратила Звезди победе и успехе, то не може нико да оспори па ни мој брат Морнар а ни све његове другарице и комшинице с којима се ''сеансира'' :). Вратила је гледаоце и подршку и у тешком времену напунила стадионе и произвела каква таква имена која играју у Ливерпулу или Реалу.
Моја је грешка и што бих волео да су Звездини играчи носиоци и главни играчи у другим клубовима и што нам финансије зависе од тога да ли ће Рује да продају гас Немцима за гасне горионике који горуцкају по мало скоро ''тријес'' година а који ће тек да се потпале.
Што нам игра зависи од чика Секуле што намешта зглобове свим противничким играчима и Браво Браво Борјану који је капитен са две леве ноге. И јавно ћу се извинити за Борјана ако оде у било који клуб који је у првих десет у лигама петице. Што нам је мозак екипе тренер катанаћа који би да је дозвољено паркирао и свој а и Мурињов аутобус пред гол. Али силом прилика нема за то играче него мора да напада јер нема ко да игра одбрану. Ова екипа је играла храбро јер је само тако морала да игра а на крају се то исплатило јер срећа и прати храбре.
Генту се то није вратило и није ми криво због њих... чак напротив.... и ето наше среће а њихове пропасти.
Не пишем о овој дингдонг лиги јер је ту бесмислено ишта написати...
Ипак када се боље погледа а пратио сам емисије на ТВ Звезда урадило се доста око инфраструктуре. Стадион је обновљен, паркинзи, помоћни стадиони, силне паре су ту стуцане јер је тако морало. Стасају неки омладинци у школи фудбала и то је добро и похвално и тако и треба и мора да буде.
Ипак познајући карактеристике ове екипе ко зна колико је то коштало и ко ће с тим да се слади кад оде на лицитацију или на добош.
Као што нам је држава економски тигар на Балкану тако је и наш клуб фудбалски тигар.
Па ипак... једном давно кад сам био дете, баш клинац, добио сам тикву врг и страшно ме је интересовало шта то звецка унутра, шта се то чује, одзвања, шушка, лупа у зидове.... нисам никада открио.... Старији и искуснији су ми причали не остане ништа кад пукне тиква...

Poslednja izmena:
https://www.novosti.rs/sport/fudbal...cno-davanje-podrske-zelimo-sve-najbolje-video Veoma zanimljiv poucan clanak za sve fudbalske sladokusce .Naime radi se o nasim velikim fudbalskim zvezdama koji su stekli ime u svetu i uzivaju veliki ugled u celoj Evropi i koji bi imali stosta da kazu i ukazu na polju povratka raspale reprezentacije Srbije ALI ...........ali kao da nisu dobrodosli izgleda da nema bas nekog odusevljenja kod GROBARA NASEG FUDBALA .Zaselo SLAG DRUSTVO u sedlo i jase kao na Spanskoj koridi.....a kako je krenulo izgleda da ce morati da se obrate Vucicu jer on je vlasnik drzave i sve mora da ide preko dusevnog bolesnika .I posle se cudimo zasto svaki nas vojskovodja zavrsi krajnje nepopularno mizerno a izgleda da nema mirnog i dostojanstveno odlaska. Zna se ko je gazda ove raspale drzave a i zna se koje hijene razvlace lesinu tj ono sto je ostalo od Zvezde.............a za sve ozbiljnije projekte u buducnosti ce morati da se pita DUSEVNO POREMECENI TATA

Ma samo zvezdasi neka se slade unistavanjem SD Partizan od strane vodje, uzivajte u vasoj monopol CZ beton ligi.

ZA VUXSD A sta je to uradjeno dobri moj Vuksajlo ofarbani gelenderi na stadionu i izvucena linija na parkingu da ljudi ne zauzimaju dve platforme i promenjen nemestaj u Terzinoj kancelariji. A ovo nasi igraci su nosioci igre u vodecim klubovima pa Zvezda nijednog crnca zadnjih 20 godina nije prodala u neku jaku Evro ligu a od domacih igraca Jovica koji je proglasen kao neperspektivan smejali si mu se ovi susteri u rukovodstvu i Grujic i nazalost nijedan nije dobio minutazu tako da u vodecim timovima lige sampiona nema nasih igraca ili ako je lakse nikada ih nije bilo manje.Sto se tice zarade klubova ja ne vidim nikakav finansijski pomak klubova napred cak i ono malo sto se zagrebe ovi krimosi hijene rastrgnu u momentu .A sto se tice ucesce na Evropskoj sceni da budemo realni Dinamo Z je visestruki ucesnik lige sampiona zadnjih nekoliko godina sto odaje utisak da je organizovaniji klub a vidim da Austrijski fudbal a sada i Madjari ozbiljno ulazu u fudbal i polako odmicu od nas .Za ove drzavice oko Kaspijskog mora sto imaju naftu isto guraju ljudi a bojim se da ce ostati na kraju ili NA DNU OVE LESTVICE USPESNIH Makedonija ,Srbija, Bosna ,Moldavija ,Rumunija,Bugarska Ukraina i ove boranije sa severa Estonija,Litvanija ,Letonija i Finska. Ja sam pustao video zapise zadnjih 10 godina ko je sve izbacivao nase klubove i ocitavao im fudbalske lekcije .To je ralnost meni je licno zao sto je ovakav zreb ispao jer sva Evropska imena kao Milan idu na ruku rukovodstvu i onda ide prica ISPALI SMO OD CUVENOG MILANA ILI PRUZILI SMO OPASAN OTPOR ILI NISMO IMALI SPORTSKU SRECU PROTIV VISESTRUKOG PRVAKA EVROPE.
ZA MIKSANA Na tvoju konstataciju upucenu istinskim simpatizerima Fc Zvezda u fazonu UZIVAJTE U VASOJ MONOPOL BETON LIGI moram da dodam a i DA IZVRSIM BLAGU KOREKCIJU da oni ne uzivaju o kakvom crnom uzivanju govoris .Oni prezivljavaju najteze momente u svojoj bogatoj i bljestavoj ali fascinantnoj proslosti oni se nalaze u najtezoj nocnoj mori kojoj se ne nazire kraj DZAJICA STE NASLI DA HAPSITE SRAM VAS BILO oni prezivljavaju nevidjenu golgotu ONAKVOG COVEKA STE UZELI DA HAPSITE pa umesto njega da dovedete Kokeze i Terze a sada bi fudbalske velicine kao Vidic i Piksi da probaju da vrate izgubljeno ALI NEMA MESTA SVA CELNA MESTA SU POPUNJENA zaseli kauboji u sedla i mamuzaju u punom galopu SRAM DA VAS BUDE COCI064 ONAKVU LEGENDU NASEG FUDBALA DA HAPSITE A NIJE VAM VALJAO DZAJA A MALO JE TITULA DONEO..............ma sto kaze ona stara KAKAV NAROD TAKAV I PREDSEDNIK a sa ovakvim rukovodstvom u FSJ i FK ZVEZDA MOZE DA SE DOZIVI SAMO CIR NA MOZGU ILI 12 TOPALACNOM CREVU ILI SECER NA NERVNOJ BAZI

Taj Dzajic koga spomines eno ga njusi se sa terzom.Vidic je fudbalska velicina kada igra za klub, verovatno se usprostavio pravi sebi mesto kao i Matic koji velica vodju.

Vidic se misli u sebi ja bolje namestam utakmice, lepo izvodim penale i maltaram rukama.

Nazad
Vrh