Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ono sto izuzetno cenim u tvojim postovima je ISKRENOST i to BRUTALNA ISKRENOST. Ti si realista i u svakom trenutku si spreman da prihvatis realnost i da se suocis sa njom.Ne zelis da zavaravas sebe sa nekim nerealnim stvarima i zeljama koje bi predstavljale neku vrstu fantazije ili fatamorgane kao npr clan COCI 064 to je vise neko stanje gde je pomesana masta i realnost i svaki pokusaj da na jedan fin nacin pokusas da mu saopstis istinu a da se on ne oseti povredjenim se zavrsava fatalno. Vidim Vuksajlo i da si izuzetno veliki poznavalac stanja u nasem i Evropskom fudbalu i da kriticki izvrsis tako vernu analizu i svaki i najmanji detalj si tako verno izanalizirao u rangu eksperta da tu nama sta da se doda .Necemo previse idealizovati stvari u nasem fudbalu jer mi na neki nacin imamo i odredjenu odgovornost prema clanovima foruma koji vole sport a nemaju prave informacije GDE JE ZAPELO i samo ako se suocimo sa istinom mi mozemo napred u buducnostХеј, Морнар, немој да ме свађаш са управом и предсеником и са мојим верним поштоваоцима на форуму... који ме прате и једва чекају да напишем поруку. Да ти и ја не пишемо овде би се ређале само жеље ,честитке и поздрави и све то кроз ружичасте наочари.
Волим Звезду, каква ће бити, кад буде била шампион ИсточноАзијске Европе јер на запад нас неће пустити. Тамо ће играти латинска мафија и делити штампане америчке доларе и арапске изворе нафте... евентуално залеђена сибирска поља. Кад пропадне нова лига шампиона јер је латинима мало пара направиће нову лигу где ће играти само звучна извикана имена... Бити први у лиги петице неће значити да ћете играти ту најјачу лигу. Чак ће и лига европе бити сан снова за мале клубове. Али биће како мора да буде... Овде ће се замазивати очи победама над пропалим фудбалским центрима бивше Југе типа Хајдук Сплит или Вележ...
Биће сан снова да се наши клубови састану са клубовима петице али ће се фудбалски дербији играти са албанезима... живи били па невидели.
A da vi kolega Miksane niste malo LJUBOMORNI NA STRUCNJAKE KOJI VODE ZVEZDU I NA USPEHE ZVEZDE. Nesto vam mnogo bode oci Terza i nas predsednik koji ga je postavio na to mesto i otkud vam to da je Terza ukanalio ROMANTICARE SA kARABURME ja sam citao u INFORMERU da on tu nista nije kriv i da su to uradili drugi tj da se klub raspao sam od sebe a sto se tice stecaja KK Zvezde samo da vam kazem oni jesu bili u bankrotu i pod stecajem ali vi morate da znate da je Covic doveo ekipu ekonomskih eksperata koji su svojim znanjem izvukli klub iz blata i lansirali ga u orbitu pa dali u ovoj drzavi sve sto je lepo i NAPREDNO mora da se osporavaEvo Terza se nudi da pomogne ofk klubu koji je ukanalio, da budu filijala drzavne mezimice.
Od ekipnih sportova jos kosarku da ukanale i zavrsili su poso.
Taj pliva i po najvecoj oluji a roni u mutnoj vodi jednom recju neunistiv. Prosao je sve sisteme i grandiozno se transformisao odolevao je i prkosio svakom vremenu i to je taj zamajac koji je nedostajao da pokrene sve i da vine u nebesko plavetnilo poput Mati Nikenena. Ma jednom recju takvi ljudi u nasem sportu vracaju veru i ulivaju nadu da za nas sport jos ima nade i da nije sve izgubljeno. Oni su raspirator naseg sporta a ja bih voleo da i drug COCI064 kaze nesto blize o ovom izuzetnom strucnjaku ,ekonomisti ,strategu i zasto ne reci spasitelju. Ja baratam povrsno nekim neproverenim informacijama uglavnom iz jeftinih tabloida ali vidim da COCI 064 u materiji i da mnogo bolje poznaje okolnosti koje su zadesile nas sport i neki tekuci problemi u FK ZVEZDI I KK ZVEZDI koji su zahvaljujuci pozrtvovanju ovih ljudi i nesebicnim delovanjem izvukli klub iz izuzetno teske situacije a opet da se pomene i predsednik i da se napomene i da mu se zahvali cela nacija sto nije privatizovao ovaj klub sa bogatom tradicijom i sigurno da ce se predsednik do kraja svog mandata zdusno boriti da privatizacije ne dodjeИзгледа да је ћокију истекао рок трајања и да ће низ воду. Доста су му конзерве...
Nema sta da se izvinjavas. Vrlo precizno si procenio Vuksajla i Miksana. Vuksajlo sve kao fino i umiljato a ovamo taman te zagreje pa kad se opustis pusti ladnu vodu i SOKIRA TE SKROZ i lepo sam mu diskretno napomenuo da je to los manir jer to sto je on ekspert i sto poznaje razne oblasti a vidi se da intenzivno prati desavanja na Evropskoj sceni u svim sportovima ne daje mu za pravo da se poigrava sa tudjom psihom a osetio je da ti ne volis sukob misljenja i krenuo je da nastupa turbolentno ne vodeci pritom racuna dali neko drugi podrzava takav nacin razmisljanja a Miksan kao da pomalo kontrira tvojim stavovima on ne ide nizvodno nego uzvodno a sto se mene tice kad pomenu psihijatra kao da si znao moja najbolja drugarica je najbolji neuropsihijatar u Podunavskom regionu i ona me toliko gotivi i par puta mi je rekla da nebo place i da je najveci greh napravljen sto ja nisam bio neuropsihijatar jer kako ona kaze da posedujem sve osobine i harizmu i sarm i smirenost i zivotne mudrosti koje bi delotvorno prenosio na nase ljude koji su psihicki popustili ili se malo umorili. Ona isto kao i ja poseduje veliku mentalnu snagu i kada se sastanemo to je FEEL SO GOOD ali moja prva komsika koja je bila prvi covek na neuropsihijatriji u Kovinu a sada je u Beogradu ona je dosta potrosena od tog posla i cesto me moli da joj povratim poljuljano samopouzdanje i da joj nekom harizmom i sarmom i meni svojstvenim humorom ali zdravim humorom povratim istrosenu energiju i kako ona to voli da kaze COVECE TI SI MOJ ISCELITELJ. Nego da te pita drug vidim da si dobar lik i uspesan privrednik i pravi domacin ali da me ne shvatis pogresno kao da si malo sujetan ustvari vidim da si britkog jezika i maksimalno netolerantan ali kao da ima tu nekih blagih frustracija iz mladih dana ali nista to nije takva je drzava turbolentna ali moras da zadrzis preko potrebnu mirnocu jer desavalo se da nicim izazvan izletis iz sina KAO ONO KADA SI LJUDIMA UPUCIVAO FEKALIJE NICIM IZAZVAN. A video si i sam kasnije da si malo agresivnije nastupio a ovo je samo opustena konverzacija JEDNO LAGANO USAGLASAVANJE STAVOVA. Sport je nesto uzviseno i plemenito a nase demokratsko drustvo nam govori u modernom vremenu da moramo da budemo tolerantni i da volimo bliznjega svoga .Najmanje sto bih u ovom momentu pozeleo da se takav decko na bilo koji nacin udalji sa ove predivne teme i ono sto cu ti reci od srca a siguran sam da tako razmisljaju i VUKSAJLO I CLAN MIKSAN......VOLIMO TE .VRATI SE POTREBAN SI NA OVOJ TEMI da svojim znanjem ,svojim zivotnim iskustvom ,svojom pozitivnom drskoscu i bezobrazlukom uneses preko potrebnu energiju I OPUSTI SE I POGLEDAJ ZIVOT KROZ RUZICASTE NAOCARE sto kaze VUKSAJLO i veruj mi ......OSETICES BLAZENSTVOJa se izvinjavam. Priznajem da nisam dorastao da komentarisem vase osecanje nemoci, frustracije, ponizenja i nize vrednosti. Verovatno da se obratite nekom psihologu on bi vam objasnio vase stanje.
Vidis da ti je lakse kad se otvoris psihologu. Samo se pazi sledeca stanica je psihijatrija.
Ovo je pred poslednje kolo u grupi, sad je na 52 mestu. I ja sam zvezdas ali samo da budemo nacisto.
Brt zajebavas garant.. Ako ne znas sta je ovo ne treba da komentarises fudbalKakvi su ovo parametri