SPORT-Opšta tema

Da mi je pre 20 godina neko rekao da će ljudi navijati za Fmp stvarno ne bih verovao, mislio sam da jedino može Zeka da navija za limenke...Da nisi ti Coci Zeka? :haha: :haha: :haha:
Ludi Zeka? Nisam. Mozda sam postovalac, pratilac, ushicen, razocaran, zaljubljenik, zaludjenik, pacenik, ali znam jedno da i kad nismo prvi crveno bela boja mi je u krvi.

Ludi Zeka? Nisam. Mozda sam postovalac, pratilac, ushicen, razocaran, zaljubljenik, zaludjenik, pacenik, ali znam jedno da i kad nismo prvi crveno bela boja mi je u krvi.
Onda Ok, i Fmp je crveno-beli...Tako i moj drugar navija za sve crno-bele, nisam mogao da verujem da neko može za Juventus da navija, sad srećem i ljude koji navijaju za Bajern, koja bolest...

Pa to da ti tvog igraca prodaje Baskonija za 1,5 miliona ili je i tebi to smesno
Nije on nas igrac. On je sa 14 godina otisao u Baskoniju. Posle svega par meseci odlazi u Ameriku gde igra po raznim univerzitetima. Do pre godinu dana igra po Americi i onda dolazi u Megu. Sta mislis ko mu je menadzer? Znaci sa 14 godina gotovo da ne postoji nacin da ga zadrzis i on je sada igrac Baskonije. Vise tu ima do ambicioznosti roditelja ili gramzivosti menadzera nego do lose procene nasih strucnjaka pa zato i onaj komentar da je Coviceva izjava bila ironicna. Pa on je do 14 godina vec bio u FMP, Zvezdi i Partizanu. Mislis da je sam odlucivao o tim selidbama? Dobra stvar je sto igra za reprezentaciju. Bar za sad.

Nestrpljivost I alavost roditelja, a klubovi nemaju strpljenja I vremena da cekaju mladog igeaca. Takoje I u fudbalu I kosarci.

Мало сам ухватио утакмицу Звезде на припремама. Лепи голови из направљених акција. Видећемо у наредним сусретима како ће то да изгледа. Чињеница да када има оба бека, каква таква, да тим боље игра. Нисам сигуран зашто нису докупили бекове. Могуће и да има из омладинског погона па их спремају. Онај певаљкин муж се гура али мислим да неће проћи.
Мислим да су се помирили да неће проћи Милан па да не гомилају играче.

Juceje Milan dobro prosao protiv Atalante, neznase ko ce u kom sastavu igrati. A iz mog iskustva loptaje okrugla.

Мало ми је глупо да навијам да играче Милана ухвати корона. Више бих волео да изађу са најјачим саставом и да приме три комада на Маракани. Док се не одсвира крај имамо право да се надамо...

Гледао сам Звезду против Шјахтора. Није било голова али је било шанси. Ипак после лаганих победа овде се налетело на 'тврдо'.
Шјахтор на почетку припрема а Звезда на крају. Чини ми се да они нису много запињали. Више бих волео да је Звезда диктирала темпо и да је показала Немачки карактер који меље противника са Бразилским вештинама.
Оно што ми је свеобухватан утисак је да у Звезди ипак постоји неки систем и да се ради на свим деловима екипе и тима и пратећих ствари.
То је мистер донео са својим искуством из Италије.
Ова утакмица је показала где се Звезда тренутно налази. Далеко је то од Европе. Али није предалеко.
Ипак надамо се да ће екипа превазићи своје могућности и проћи Милан.

Гледао сам Звезду против Шјахтора. Није било голова али је било шанси. Ипак после лаганих победа овде се налетело на 'тврдо'.
Шјахтор на почетку припрема а Звезда на крају. Чини ми се да они нису много запињали. Више бих волео да је Звезда диктирала темпо и да је показала Немачки карактер који меље противника са Бразилским вештинама.
Оно што ми је свеобухватан утисак је да у Звезди ипак постоји неки систем и да се ради на свим деловима екипе и тима и пратећих ствари.
То је мистер донео са својим искуством из Италије.
Ова утакмица је показала где се Звезда тренутно налази. Далеко је то од Европе. Али није предалеко.
Ипак надамо се да ће екипа превазићи своје могућности и проћи Милан.
Bice dobro ovo, igraci su fizicki napredovali, tim je dosta zategnut,Sahtjor je ozbiljna ekipa, nema veze je l pocetak priprema ili je kraj.Fali Katai itekako, Ivanic bas dobar u poslednje vreme, ceo tim raste lagano jeste limitiran ali koliko para toliko muzike.Deki ima ogromno iskustvo iz Italije, koliko fudbalako, toliko trenersko, radio je sa ozbiljnim trenerima, nikada nisam sumnjao da ce biti dobar u Zvezdi, ocekujem od njega nesto novo u buduce.Primetio sam da postoji sistem i princip, ekipa koja igra dugo zajedno mora da napreduje, moze bolje od ovoga.Fali taj nemacki mentalitet.

Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, vođa kriminalne bande koja je optužena za najteža krivična dela, zaposlen je u FK Partizan.

Kao radnik FK Partizana, piše "Srpski telegraf", Belivuk je mesečno na ime plate dobijao čak 5.000 evra! Belivuk je čak, preko posrednika koji su mu služili kao paravan, bio menadžer pojedinim fudbalerima, a svakodnevno je na raspolaganju imao luksuzni službeni klupski automobil.

Belivuk je u pravom smislu te reči bio gospodar na stadionu u Humskoj. Njemu su, bukvalno, članovi uprave polagali račune i podnosili raport. Iz klupskih papira i dokumentacije smo saznali da je tamo bio i formalno zaposlen. Zbog toga su, između ostalog, na saslušanje pozvani predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura.

Velja Nevolja je svakodnevno dolazio na stadion u Humskoj, a često je boravio i u SC "Teleoptik", gde se održavaju treninzi prvog tima i gde pojedini mlađi igrači i žive u sobama koje su opremljene kao hotelske.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/velja-nevolja-partizan/ph6p2kc

-----------------------------------------------------------------------

Онда вам крива Звезда и судије а мајстору сте на лепе очи годишње давали најмање сто иљада ојра...

Ko zna sta se tu iza brda valja. Pre neko vece novinar Vucicevic izjavi da se Belivukova afera dugo vesto maskirala navodnom Jovanjicom. Jovanjica po njemu i ne postoji.

@ vuxd

Cela Srbija zna koje postavio Vazuru i Vucelu.Kao i da su principasi ex janjicari vuckovi ljudi.Da diluju, zelenase, drukaju za muriju i saradjuju sa vrhom drzave.Sale mutavi je bio cigan, velja bivsi radovac.Svi ti iz tih grupa su ili telohrnaitelji sa splavova ili jedan je bio neko vojno lice ili pandur ima ga u kriku ga spominju zaboravio sam kako se zove ostali bivsi cigani, radovci...

Od bivsih cigana jedino je bio Vavic koje je tu doso dok je bio pravi alkatraz doveli ga iz interesa i to su im mnogi zamerili.

Nazad
Vrh