Ако си већ хтео нешто да цитираш из телеговњафа:
-
Jedan igrač, na kom je zasnivana igra u reprezentaciji bez razloga, je u Kovilovo u pola šest došao sa dve devojke, malo mu jedna. Neko mu verovatno rekao da su te trojke aktueleo i da je to lepo. Šta radi selektor, dao mu slobodan dan na doručku, da se ne priča.
https://www.telegraf.rs/sport/showt...oveo-2-starlete-u-kamp-orlova-u-pola-6-ujutru
Ова се утакмица ''поклопила'''и за Звезду и за Немце. Да је САПовцима требало три бода и 5 разлике не би стали до последњег минута. Јер то су Немци и то је новац и реклама али и част и родољубље. Човек је направио светски бизнис и решио да се одужи свом селу. Направио стадионе и екипу догурао до лиге шампиона. Мада ови играчи и нису нешто атрактивни али то је вероватно тако у плану. Однос квалитета и цене. Били су хит и нису сви пазили на њих и они се ''провукли''. Сад им је много теже да победе. Вероватно је и бизнис у проблему.
Али боле ме за њих.
Ми имамо проблем. У ствари из угла управе немамо. Све је урађено по плану. Јесу сви стрепили од терзе па до економа али ова година нам је ''прошла''. Ко Морнару тикет у моцарту. Тешко и једва али ко га боле за лепоту и стратегију - хитни лоптицу у шумицу.
Прошли групу и сви се надају Реалу или Интеру или Арсеналу. Ако буде короне ето можда пролаза. Само да не буде Динамо Загреб и евентуалног брукања.
У првенству лаганица. Само победа над Партизаном на Маракани и ето успешне сезоне.
Плашимо се Вар система који ће се увести следеће сезоне али и у лиги шампиона се видело да се не суди све свакоме. Тако да и за Вар нема ''зиме''. Ето срећа-срећа-радост и следеће сезоне. И ако баш не прођемо у групу управа има право на један кикс после толико успеха. А можда и ако не прођемо лига уефа упаднемо у ново такмичење. И ето опет разоноде за широке народне масе.
А то што играмо катанаћо и то што немамо три цела играча и што ћемо продати ово младо робље испод цене и то што клуб не враћа дугове кога занима...
Али из навијачког угла... уживам. Са сваким кукањем и кмечењем Партизана и сваким мучењем тог тима и управе. Само без тог Партизана нема ни Звезде. Ја бих желео да се Партизан што пре врати и буде добар и квалитетан тим са управом која ће вратити новац држави као што и Звезда треба да га врати. И да се екстра профит врати у касу или унапреде стадиони.
Али овде се бајке више не пишу и не говоре.... нема их ни у библиотекама...