SPORT-Opšta tema

Никако неће бити лако. Али никад и није било.

-----------------------------------------------------------------------
Povlašćeni (Zvezdini potencijalni rivali):

Roma, Arsenal, Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Viljareal, Dinamo Zagreb, Hofenhajm, Lester, Milan, Totenhem, Mančester junajted, Briž, Šahtjor, Ajaks.

Nepovlašćeni:

Jang Bojs, Molde, Slavija Prag, Benfika, Granada, Sosijedad, Braga, Lil, Makabi, Antverpen, Volfsberger, Crvena zvezda, Krasnodar, Salcburg, Dinamo Kijev, Olimpijakos.

Никако неће бити лако. Али никад и није било.

-----------------------------------------------------------------------
Povlašćeni (Zvezdini potencijalni rivali):

Roma, Arsenal, Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Viljareal, Dinamo Zagreb, Hofenhajm, Lester, Milan, Totenhem, Mančester junajted, Briž, Šahtjor, Ajaks.

Nepovlašćeni:

Jang Bojs, Molde, Slavija Prag, Benfika, Granada, Sosijedad, Braga, Lil, Makabi, Antverpen, Volfsberger, Crvena zvezda, Krasnodar, Salcburg, Dinamo Kijev, Olimpijakos.
Pa cekaj a u kojoj grupi je onaj Kiparski tim sto je eliminisao naseg predstavnika Zvezdu mora da ima i treci sesir:sta:

Jos jedan veliki umetnik nas je napustio .Paulo Rosi covek koji je doveo Italiju do titule prvaka sveta 1982 godine. Sve meceve je odigrao na najvisljem mogucem nivou ali ostaje nezaboravna utakmica iz polufinala sa glavnim favoritom mundijala tada prejakim Brazilom koji je imao svemirski tim. Kakav se tehnicki doteran fudbal tada igrao uzivalo se u potezu vise

Wolfsberg v Tottenham
Dynamo Kyiv v Club Brugge
Real Sociedad v Man. United
Benfica v Arsenal
Crvena zvezda v Milan
Antwerp v Rangers
Slavia Praha v Leicester
Salzburg v Villarreal
Braga v Roma
Krasnodar v Dinamo Zagreb
Young Boys v Leverkusen
Molde v Hoffenheim
Granada v Napoli
M. Tel-Aviv v Shakhtar Donetsk
LOSC v Ajax
Olympiacos v PSV

Ima se tu šansi za prolaz, zavisi najviše od toga koće biti na raspolaganju od igrača. Što se tiče motivacije i pojačanog voljnog momenta tu štručni štab neće imati potrebe da troši reči.

Moram priznati da sam malo razocaran jer sam se nadao slabijem protivniku i prolasku jer u tom prvom kolu bice i iiznenadjenja. Lep je par Krasnodar- Dinamo Zagreb i eto sanse. Odmah se setim onog maglovitog meca. Milan je tada bio mislim jaci nego danas, ali i mi smo tada bili puno i organizovaniji i jaci nego danas. Interesantno je da je i onda, a i sada ce sedeti na klupi kao trener jedan Stankovic. Legendarni bata Stane, laka mu crna.

Poslednja izmena:
Sada sam pogledao parove i REALNO od svih ovih ekipa mislim da jedina ekipa koju bi Zvezda eliminisana bi bila Makabi Telaviv a mogla bi da pruzi dobar otpor Lasku, Moldeu,Yang boysu, Krasnodaru,Wolksberg i Antverpenu rekao sam DA PRUZI OTPOR ali ne i da eliminise a sve ove timove koje nisam nabrojao mislim da je suvisno objasnjavati kolika je to razlika u klasi u ovom momentu. Medjutim mislim da rukovodstvo C Zvezde treba da bude prezadovoljno zrebom jer koji god rezultat da naprave imace podrsku novinara kako su ispali od visestrukog sampiona Evrope i kako su pruzili otpor cuvenom Milanu a ogromna sreca je bila da nije pao Dinamo Zagreb koji bi ih otresao u hodu da nebi mogli da ih operu ni Dunav ni Sava jer tu vec bi se postavljalo mnogo pitanja i podpitanja stradao bi trener neduzan a nas najtrofejniji klub bi doziveo jos jednu blamazu .Marakana ce biti prazna tako da nece biti priliva para u timsku kasu od UEFE neki veci novac nece moci da se slije jer se liga sampiona izvukla a Liberec i Gent vise sluze za samopouzdanje i sada treba da se zivi od prodaje igraca ALI STA DA SE PRODA I PO KOJOJ CENI. Falcineli mozda :sta: ili Ricmond Boaci:sta: Sanogo ili Kanga:sta: ali koliko god da ovo sve deluje sablasno nije sve tako alarmantno jer tu je drzava koliko god komicna i sablasna ali je drzava a para u drzavnoj kasi uvek ima a drzava ce uvek ulagati u BUNARDZIJU NECE GA PRIVATIZOVATI ALI CE ULAGATI U NJEGA. A u stvari klub se nece privatizovati javno a on je vec privatizovan samo se to jos nije javno obelodanilo NIJE PRAVI MOMENAT

Protiv ovih ekipa koje si naveo Zvezda nije ni mogla da igra jer je bila na drugoj strani zreba.. Nego kad mi na taj Milan izadjemo sa 4 Milana nece biti lako, u odbrani Milan Borjan, Milan Gajic i Milan Rodic a u navali Milan Pavkov :ROFLMAO:

PS. Nadam se i dalje ali msm da ce nas naduvati.. :sneaky:

Грешиш Морнар барем ово око пролаза и навијача. Биће притисак да се пусте навијачи а могуће и да ће победимо ако играче Милана ухвати нека корона. Они ће да играју нон-стоп. Звезда иде на припреме па постоји могућност да наши играчи закаче неку корону кад оду на сплаварење.
Управа је преживела до следеће године чак и ако не прођу следећу ЛЕ упашће у онај нови, трећи куп и играти са странцима. И побеђивати неке тамо треће класе из Молдавије, Естоније и Казахстана. А ти објасни Милојици у кладионици што цепа зидарско да то није Европа. Ако Партизан пар пута киксне поставиће споменик оном мафијашу.

Грешиш Морнар барем ово око пролаза и навијача. Биће притисак да се пусте навијачи а могуће и да ће победимо ако играче Милана ухвати нека корона. Они ће да играју нон-стоп. Звезда иде на припреме па постоји могућност да наши играчи закаче неку корону кад оду на сплаварење.
Управа је преживела до следеће године чак и ако не прођу следећу ЛЕ упашће у онај нови, трећи куп и играти са странцима. И побеђивати неке тамо треће класе из Молдавије, Естоније и Казахстана. А ти објасни Милојици у кладионици што цепа зидарско да то није Европа. Ако Партизан пар пута киксне поставиће споменик оном мафијашу.
Stvarno si skenirao stanje u nasem fudbalu toliko verno do perfekcije da tu nema sta da se doda. Evo danas sam bacio pogled na Metalac Zvezda jer je komsija cekao 2 i 3 plus jer je ocekivao golejadu i jedan istinski spektakl u Milanovcu. Decko je odigrao ono sto je najsigurniji a inace je veliki simpatizer Zvezde i bas me zanimalo kako se odvija mec. Napominjem kada sam mu rekao da je Zvezda pobegla bodovno mnogo i da moze da proda mec on mi je odgovorio da zna da ce sudija da sudi 1 do 2 penala za crveno bele svaka gluma blizu 16 ce biti sankcionisana kao slobodan udarac i da moze da se desi da neki igrac Metalca dobije crveni karton i nije pogresio mnogo crveno beli su imali inicijativu ali je vise od 90 posto suteva zavrsavalo van okvira gola. Na kraju meca se razobadala ona sirovina Sanogo i tu je sudija nicim izazvan podelio autoritativno i crveni i zute kartone Milanovcanima a sto se samog sudjenja tice sudija je zasluzio usranu motku za onakvo sramno sudjenje i nedosudjen penal za Metalac. Izjava Zvezdinog trenera je bila onako muska da je bilo SAMO 1 0 ali i da se igralo SAMO U JEDNOM SMERU kao da se igralo cetvr finale lige sampiona a ne jedan nebitan mec druge Srpske lige. A izjave iz tabora Metalca koji cestitaju boljem i sve fino i sa manirima a u nadoknadi vremena kada su popili kartone nicim izazvani video se sa usana NAJGORI MOGUCI VOKABULAR. To valjda tako treba da bude medjutim mislim da je jedini pokusaj spasa naseg fudbala kada mozda prodje korona za dve godine biti BOJKOT ali TOTALNI BOJKOT jer rukovodstva klubova i ovakvi mecevi i ovakva sudjenje ne zasluzuju bolji tretman OSIM SABLASNE TISINE I DA ODJEKUJE KAO U PECINI ni aplauz ni podrska nista a i mislim da bi trebalo ukinuti i konferencije za stampu jer je to jedan poseban kabare

Vise nemam snage ni da se smejem.
Kakvo crno smejanje moj dobri COCI064 PA KOM BI ISTINSKOM FUDBALSKOM SLADOKUSCU BILO SMESNO OVO JE TRAGEDIJA PROPRACENA SA NOTAMA HORORA. Na sledecem video zapisu je ovaj drvoseca Sanogo sto je napravio picvajz u Milanovcu da su stradali neduzni fudbaleri. Nego da vidimo sta je njega dovelo u Zvezdu. Ovaj video zapis prikazuje na jedan saljiv i nesvakidasnji nacin virtuelne djakonije ove sirovine naravno da NA OVOJ SPRDACINI OD SNIMKA NE MOZE DA SE PREPOZNA KO JE KO a snimak koji bi trebao da prikaze ovdasnjoj javnosti NESTO je iz Dzibutija ili druge lige Bahraina ili je igrao u Jordanu. Snimak pleni virtuoznim potezima i ostavlja bez daha u stvari gleda se u jednom zalogaju kao TOMY MAJONEZ. Isreca da su ga snimili nasi skauti i verovatno su bili brzi od kolega i menadzera iz najacih liga Evrope.Osim lucidnih poteza snimak prikazuje i kako se on krece i kakav njuh ima u gol sansama.Radi se o istinskom dragulju nebrusenom i ostaje samo ta cuvena enigma KADA CE ISTINSKI PRORADITI :sta:

Mani se ljubomorisanja pa obradi i analiziraj malo vas nastup ove godine u Evropi sa svim kvotama i predvidjanjima. Sanogo igra zadnjeg veznog tako da njegovo i nije da daje golove. Da li je dobra investicija ili nije to sigurno nije na tebi da procenjujes jer sve tvoje analize se svode na kladionicu i na klipove sa yoytube. Kalimero i njegovo cuveno..... Pa to je nepravda..... Je za tebe mala maca. O fudbalu ti malo znas. Jednostavno sem zavisti u tvojm izlaganjima nema nista drugo.

Mani se ljubomorisanja pa obradi i analiziraj malo vas nastup ove godine u Evropi sa svim kvotama i predvidjanjima. Sanogo igra zadnjeg veznog tako da njegovo i nije da daje golove. Da li je dobra investicija ili nije to sigurno nije na tebi da procenjujes jer sve tvoje analize se svode na kladionicu i na klipove sa yoytube. Kalimero i njegovo cuveno..... Pa to je nepravda..... Je za tebe mala maca. O fudbalu ti malo znas. Jednostavno sem zavisti u tvojm izlaganjima nema nista drugo.
Ma pomenuo sam ranije da smo mi pukli kao Cernobil nisu ostali ni dugmici nema tu sta da se prica i to je to UPALI SMO U BUNAR i samo je jos pitanje koliko cemo moci da izdrzimo u bunarskoj ladnoj vodi SVE PRICE SU ISPRICANE ali zasto prica o Zvezdi. Zato sto imas takav entuzijazam takvu veru u bolju buducnost DA TI ISKRENO ZAVIDIM I NIJE ME SRAMOTA DA PRIZNAM DA SAM POMALO I LJUBOMORAN na sve mega uspehe loje ostvarujete .Nego mi nije jasan ovaj VUXsajlo jer on sve vreme na najperfidniji nacin pokusava da ospori uspehe naseg sampiona i kao hvali i divi se uspesima a u isto vreme potuljeno urinirana i rigoluje sve sto je Zvezdino rukovodstvo sa Terzom napravilo u saradnji sa nasim predsednikom Acom. I ono sto mogu da dodam da su i Bosanci,Hrvati,Rumuni i Bugari isto ljubomorni kakva je Zvezda postala institucija a kad su uhapsili Dzaju bili su posrnuli pred stecajem i ispostavilo se kao pun pogodak hapsenje Dzaje jer se Terza dokazao da zna ume i moze doduse i Kokeza je dao veliki doprinos ali napominjem NISTA OD SVEGA TOGA NE BI BILO DA SE NIJE POJAVIO DUSEVNIBOLES U STVARI PREDSENIK VUCIC

Хеј, Морнар, немој да ме свађаш са управом и предсеником и са мојим верним поштоваоцима на форуму... који ме прате и једва чекају да напишем поруку. Да ти и ја не пишемо овде би се ређале само жеље ,честитке и поздрави и све то кроз ружичасте наочари.
Волим Звезду, каква ће бити, кад буде била шампион ИсточноАзијске Европе јер на запад нас неће пустити. Тамо ће играти латинска мафија и делити штампане америчке доларе и арапске изворе нафте... евентуално залеђена сибирска поља. Кад пропадне нова лига шампиона јер је латинима мало пара направиће нову лигу где ће играти само звучна извикана имена... Бити први у лиги петице неће значити да ћете играти ту најјачу лигу. Чак ће и лига европе бити сан снова за мале клубове. Али биће како мора да буде... Овде ће се замазивати очи победама над пропалим фудбалским центрима бивше Југе типа Хајдук Сплит или Вележ...
Биће сан снова да се наши клубови састану са клубовима петице али ће се фудбалски дербији играти са албанезима... живи били па невидели.

Nazad
Vrh