PEETE ne radi se o tome koja je reprezentacija jaca ona je bila treca na svetu a ova je druga POENTA RAZGOVORA JE GDE SMO ZA SVE OVO VREME MI oni prave senzacije i drmaju svetskom scenom dok mi tavorimo i jos kada nalete ovakvi kao COCI064 koji posle niza poraza ,ponizavanja i srozavanja Zvezde na fudbalskoj sceni i nase reprezentacije posle mlake pobede nad nekim indijancima koji ne kostaju nista skace euforicno i prepun adrenalina pocinje da pravi planove za nove pohode na Evropskoj sceni pa se odjednom trgne iz sna i mastarija pa kada vidi gde smo i sta smo on iscrpljeno odgovori.............ALI BILA JE MAGLA TE 88 GODINE pa odjednom ponovo proradi kao kada u deciji automobilcic gurnes baterije pa se opet drzne i kaze A STA JE RADIO PIZON 81 GODINE a pola Srbije tada nije bilo ni rodjeno pa od jednom kaze ...LJUBOMORNI STE pa na koga JEL NA KOKEZU ILI TVOG SIZOFRENOG PREDSEDNIKA ILI TERZE SA POTERNICE ali necemo da diramo COCIJA otvorio je arhivu iz 19 veka ali ne smem da ulazim u tu materiju oduzice se A ZIVA SAM ENCIKLOPEDIJA a on i ne pamti pola tih igraca samo je cuo od starijih ON SAD DA IH VIDI NE BI IH PREPOZNAO NA ULICI