SPORT-Opšta tema

Hrvatska fudbalska reprezentacija 98 je bila za 100% kvalitetnija i bolja ekipa od ove koja stigla do finala.
Samo pogledajte imena u onim reprezentacijama Hrvatske i drugih zemalja 98 i ko razume shvatice!

Hrvatska fudbalska reprezentacija 98 je bila za 100% kvalitetnija i bolja ekipa od ove koja stigla do finala.
Samo pogledajte imena u onim reprezentacijama Hrvatske i drugih zemalja 98 i ko razume shvatice!
PEETE ne radi se o tome koja je reprezentacija jaca ona je bila treca na svetu a ova je druga POENTA RAZGOVORA JE GDE SMO ZA SVE OVO VREME MI oni prave senzacije i drmaju svetskom scenom dok mi tavorimo i jos kada nalete ovakvi kao COCI064 koji posle niza poraza ,ponizavanja i srozavanja Zvezde na fudbalskoj sceni i nase reprezentacije posle mlake pobede nad nekim indijancima koji ne kostaju nista skace euforicno i prepun adrenalina pocinje da pravi planove za nove pohode na Evropskoj sceni pa se odjednom trgne iz sna i mastarija pa kada vidi gde smo i sta smo on iscrpljeno odgovori.............ALI BILA JE MAGLA TE 88 GODINE pa odjednom ponovo proradi kao kada u deciji automobilcic gurnes baterije pa se opet drzne i kaze A STA JE RADIO PIZON 81 GODINE a pola Srbije tada nije bilo ni rodjeno pa od jednom kaze ...LJUBOMORNI STE pa na koga JEL NA KOKEZU ILI TVOG SIZOFRENOG PREDSEDNIKA ILI TERZE SA POTERNICE ali necemo da diramo COCIJA otvorio je arhivu iz 19 veka ali ne smem da ulazim u tu materiju oduzice se A ZIVA SAM ENCIKLOPEDIJA a on i ne pamti pola tih igraca samo je cuo od starijih ON SAD DA IH VIDI NE BI IH PREPOZNAO NA ULICI :nono:

Ti si enciklopedija kladionice i yoytuba. To sto sam ja pisao ne moze da se cuje od drugih, ipak je meni 56 i prosao sam sto ti nikad neces, a to da si ti ziva enciklopedia ha, ha pa ti ne umes ni pravopisom da se koristis. Meni moze da se gurne baterija pa da pocnem da se secam mnogih stvari sta bi tebi trebalo da se gurne pa da malo Zvezdu izbacis iz glave?

Ti si enciklopedija kladionice i yoytuba. To sto sam ja pisao ne moze da se cuje od drugih, ipak je meni 56 i prosao sam sto ti nikad neces, a to da si ti ziva enciklopedia ha, ha pa ti ne umes ni pravopisom da se koristis. Meni moze da se gurne baterija pa da pocnem da se secam mnogih stvari sta bi tebi trebalo da se gurne pa da malo Zvezdu izbacis iz glave?
Ma ovo je krajnje opustena tema za razbribrigu a napet si do bola a i malo sujetan i to te razdire i reci cu ti najiskrenije SVE STO SI REKAO U PRAVU SI I NISTA NISI SLAGAO I POVODOM TOGA KAO GEST DOBRE VOLJE pusticu ti jednu pesmicu

Treba mnoge stvari tu da se poklope. Zasto u kosarci nisu uspeli to sto su ostvarili u fudbalu? Ostala je i njima trenerska baza Novosel,Skansi, Petrovic. Verujem da ih je Drazenova smrt presekla, ali ostali su Dino, Kukoc Vrankovic, Perasovic i ni ta generacija, ni mnoge sledece nisu uspele to sto je fudbalska. Kod nas je obrnuto. Nas fudbalski fijasko poceo je krajem devedesetih kad je predsednik bio Miljan, ali je Karadzic prvi grobljar Srpskog fudbala i covek koji je Partizan samo trenutno uzdigao, a menadzere uveo na velika vrata u srpski fudbal.

Ma ovo je krajnje opustena tema za razbribrigu a napet si do bola a i malo sujetan i to te razdire i reci cu ti najiskrenije SVE STO SI REKAO U PRAVU SI I NISTA NISI SLAGAO I POVODOM TOGA KAO GEST DOBRE VOLJE pusticu ti jednu pesmicu
Ja nemam za cim da placem ti si taj sto cmizdris. Ja sam ponosan na svaku svoju napisanu rec.

PEETE ne radi se o tome koja je reprezentacija jaca ona je bila treca na svetu a ova je druga POENTA RAZGOVORA JE GDE SMO ZA SVE OVO VREME MI oni prave senzacije i drmaju svetskom scenom dok mi tavorimo i jos kada nalete ovakvi kao COCI064 koji posle niza poraza ,ponizavanja i srozavanja Zvezde na fudbalskoj sceni i nase reprezentacije posle mlake pobede nad nekim indijancima koji ne kostaju nista skace euforicno i prepun adrenalina pocinje da pravi planove za nove pohode na Evropskoj sceni pa se odjednom trgne iz sna i mastarija pa kada vidi gde smo i sta smo on iscrpljeno odgovori.............ALI BILA JE MAGLA TE 88 GODINE pa odjednom ponovo proradi kao kada u deciji automobilcic gurnes baterije pa se opet drzne i kaze A STA JE RADIO PIZON 81 GODINE a pola Srbije tada nije bilo ni rodjeno pa od jednom kaze ...LJUBOMORNI STE pa na koga JEL NA KOKEZU ILI TVOG SIZOFRENOG PREDSEDNIKA ILI TERZE SA POTERNICE ali necemo da diramo COCIJA otvorio je arhivu iz 19 veka ali ne smem da ulazim u tu materiju oduzice se A ZIVA SAM ENCIKLOPEDIJA a on i ne pamti pola tih igraca samo je cuo od starijih ON SAD DA IH VIDI NE BI IH PREPOZNAO NA ULICI :nono:

Ako pola Srbije nije bilo rodjeno te 81 i ne poznaje tadasnji Jugoslovenski fudbal e onda je to jedna velika grehota i totalno nevredno raspravljati o danasnjem nasem fudbalu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po takvim razmisljanjima pedesetogodisnjaci i sezdesetogodisnjaci ne bi trebalo da pricaju o fudbalu jer puno znaju.

Peet sad sam se setio. Posto si rekao da si bio Hajdukovac da li moze danas neko da zamisli 1980, Split i prekid utakmice zbog Titove smrti? Suze igraca na centru i pesma punog Poljuda Druze Tito mi ti se kunemo. Mozda je pesma bila lazna zakletva, ali i suze i pesma su bile iskrene. Malo ko zna gde je bio stadion pod plinarom i jos mnoge stvari.

Peet sad sam se setio. Posto si rekao da si bio Hajdukovac da li moze danas neko da zamisli 1980, Split i prekid utakmice zbog Titove smrti? Suze igraca na centru i pesma punog Poljuda Druze Tito mi ti se kunemo. Mozda je pesma bila lazna zakletva, ali i suze i pesma su bile iskrene. Malo ko zna gde je bio stadion pod plinarom i jos mnoge stvari.
Ima par godina kako sam slucajno na Youtubu pogledao taj klip posle vise od 30god. Veruj mi da sam se najezio a i sad kad samo pomislim na onu scenu sa Poljuda.
Ne zbog Tita vec zbog tog ambijenta, tuge i pesme koja je tresla tibine Poljuda.
Stari plac, Plinara, Pod Marijanom 😜👍

Ти Далматинци су тако славили и плакали од среће и кад се Српска коњица појавила мало испред Беча. И тада су плакали и славили и себе сматрали Србима. Али то је њихов проблем. Плакали су од среће и славили и кад су им долазили и талијани и нацисти... ствар менталитета. Ипак ово је спортска тема.
Звезда је далеко нивоа Лиге шампиона. Клуб треба да вага између опција да се заради 20 милиона и прими 25 комада голова у Лиги шампиона или да се заради у лиги Европе 5-6 милиона или који милион више и прилику да неког и победиш.
Има примера у Европи како се игра и на резултат и на продају играча. Али ту нема екстра зараде од процента за продају играча или кладионица. И будеш изложен јавности после сваке утакмице која је немилосрдна када су у питању незналице.
Не постоји систем по којем би била препозната репрезентација а камоли клубови. Игра је реликт из прошлости где се форсирају одређени играчи како би били продати. Одавно ни један играч није носилац игре у великим клубовима. И сви ти играчи нису незаменљиви. СМС је форсиран и од стране клуба и од стране репрезентације. И због тога трпи репрезентација а клуб га форсира како би га продао. А не продаје га. Није звучно име да би га неки клуб купио и промовисао у главног играча око кога се све врти. Видели су сви како се МУ опекао са Погбом.
Тадић игра са клинцима који су жељни да се продају и трче и за њега и имају веома доста знања и вештине иако су млади. Он има знања и вештине али то је само мало бољи играч на заласку каријере из угла великих клубова. Репрезентација је успела да се посере на све добре играче и за шаку долара новинари посеру сваког ко неће да слуша и да трпи балване саиграче који морају да играју.
И сада са Шкотском је била ствар проста. Боље да се сада изгуби него да нас Хрвати нагузе на првенству. То екипа неби могла да оправда. Овако крив им је Коларов, Интер и вирус. Смениће тренера па ће опет позвати неког Крстајића јер нико паметан неће да ради у таквим условима.
Зато сам написао треба нам рестарт. Али шта би било када би се у било којем сегменту државе, у било којем систему, у било којем делу ствар средила и радило на исправан, праведан и поштен начин?

Cudno je bilo to vreme. Siroke narodne mase u Hrvatskoj maltene do samog kraja bile su uz Jugoslovensku ideju. Taj isti Split je u predvecerje rata 1990 godine na evropskom prvenstvu u atletici na tom istom poljudu ovacijama pozdravio pobedu Srpkinje Snezane Pajkic na 1500m. Bile su pomesane Jugoslovenske i Hrvatske zastave, ali ko je mario. E onda mito korupcija, teske reci sa jedne strane, prkos i inat sa druge, lazna obecanja iz BG i od pokojnih socijalista i od danasnjih naprednjaka. Balavi AV i granice Virovitica, Karlobag iiiiiii zbogom drzavo. Ko je dobio .....pojedinci na obe strane.... ko je izgubio ..... SVI. Sto se fudbala tice odmah posle Skotske sam kao mogucnost lose igre naveo razdor u ekipi zbog Kolarova mada to jos uvek niko nije spomeno. Taj Kolarov je vec dugo seme zla u reprezentaciiji pa i odustajanje Ivanovica ima sa tim veze. Ako medjuljudski odnosi nisu do srzi iskreni tesko da ce na terenu biti jedinstveni. Ne vidim ja da SMS hoce Lacio da proda preko reprezentacije. Cak mislim da im je veca blamaza i obaranje cene ako igra jer cela repka ne igra nista pa ni on. Voleo bi kad pisemo da spomenemo i koga bi mi na celo saveza, kogaa za selektora pa i ajde da cujem ti carobnih 11 koji su po vama skrajnuti.Da se razumemo ja sam za promene iz samog vrha pa na dole. Da li postaviti neku ispusenu mustiklu tipa Karadzic, za selektora Zivu pa probati autoritetom ili podmladjivanje iz korena generacijski zbliziti sve od predsednika do fudbalera pa u nekom novom fudbalskom zanosu krenuti od nule.

Nece biti nas na evropskoj fudbalskoj mapi narednih desetaka godina. Slicno se desilo I sa Madjarskom pa evoih izasli su iz te dugogodisnje krize.

Nece biti nas na evropskoj fudbalskoj mapi narednih desetaka godina. Slicno se desilo I sa Madjarskom pa evoih izasli su iz te dugogodisnje krize.
Veceras na areni Ferencvaros Mtk gradski derbi kakav je stadion Ferenca kao svemurski brod sve sljasti bas dosta ulazu u fudbal a stadion Steaue u Bukurestu prelep a ovo kod nas nista nije pipnuto godinama u stanju raspadanja stadion Sartida napravljen pocetkom 90 tih novo zdanje greota ali imam osecaj da bi mogli da igramo i na livadi i bez semafora i svlacionice samo da nije ovih kriminalaca po rukovodstvima klubova i reprezentacije satrse sve i ne nazire se kraj

Nazad
Vrh