Biosam u Totovom selu opstina Kanjiza pre par godina I tamo sam video fudbalsku akademiju(zaboravio sam kog Madjarskog kluba).Deca se posle osmog razreda upisuju srednju skolu, zive u internatu i fudbalski se skoluju u pomenutoj akademiji .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mike Tyson je u boksu ono sto je Maradona u fudbalu....................................................................................................
.................................................................................................................................................................................................................
Nije bio dozvoljen nokaout, al kaži to Majku. Zato je i zanimljivo. Očekivo sam dosadan meč kad sam čuo pravila i to je izgleda bio plan ...svima sem Majku. Roj koji pokšava da preživi meč držeć ga za ruke, sudija koji to dozvoljava, čak i Majkovom uglu donose mu stolicu 5 secundi posle zvona valda nadajući se da će malo da se umori.Негде сам успут ухватио да не би на том мечу био дозвољен технички нокаут. Сад нисам сигуран.