SPORT-Opšta tema

nema sta kada te ide sut kao danas dobijas lako protiv bilo koga da igras,pa cak i osvajas evro ligu

u jednom trenutku ste imali 60% za tri
u zadnjoj posto ste dali samo 3 trojke od 8 pokusaja,procenat vam pao na 48% a utakmica bila vec resena

eno bajern opet rastura sa trojkama i naravno lako dobio baskoniu---od 30 suteva pogodili 18 trojki sto je neverovatnih 60%

sreca pa protiv nas nisu i imali samo 27% sut za tri

vanja marinkovic sa one 3 trojke iz tri napada zaredom i tri suta okrenuo mec
kad te hoce hoce

al bogame i tukao se lesort posteno
mislim da je bio na parketu bar 6-7 puta a da ni faul nije dobio

Ala se groblje napalilo pa na kraju sezone opet nista ne osvoji. Zaredjali tri pobede opet je nebo granica ( nema vodje mornara nesto, gde je taj covek).

nema sta iskoristili ste ovo sto niste putovali iz beograda cak 5 utakmica

zvezda,olimp,split,zalgiris i sada panata,sve igrali ovde

od tada krece i ova serija

mornar ne racunam,to je sprdnja od tima a i to je crna gora

nema sta iskoristili ste ovo sto niste putovali iz beograda cak 5 utakmica

zvezda,olimp,split,zalgiris i sada panata,sve igrali ovde

od tada krece i ova serija

mornar ne racunam,to je sprdnja od tima a i to je crna gora
Da sad bas gledam 7 domacini utakmica, plus Zvezda i Mornar (bg i cg). Nisu 9 utakmica imali daleko gostovanje....

Pa nije uvek u duhu sale ali ok ako ti tako vidis. Ja se ne slazem svaki put sa pisanjem cocija a pogotovo ne sa pisanjem svaki put zokija. Ali ja nisam video tj procitao nigde da su njih dvoje vredjali bilo koga. Iz grobarskog tabora sam citao svasta, i ruznih reci i pretnji, bas svega, nije bilo ni banovanja ni upozorenja cesto.
Ali navikao sam nije ovo jedino mesto u drzavi Srbiji gde vazi dvostruka pravila i arsini....

hahaha jel realno ovo

al ce ostoja da dobije po labrnji

Da sad bas gledam 7 domacini utakmica, plus Zvezda i Mornar (bg i cg). Nisu 9 utakmica imali daleko gostovanje....
plus 2 od ovih 5 pobeda su zatvorene
zvezda i olimp

ovo danas nema sta isao ih sut,sudije dozvolile malo grublju igru sti njima odgovara i to je to...to se vidi kada se pogleda koliko je dosudjeno preksaja jednima i drugima,nedostaje blize 10 faulova u proseku po mecu

mi smo protiv ovog panate imali 14poena prednosti i jos 2napada da povecamo prednost al izgubili mec u zadnjem minutu+imali sut za pobedu ili bar produzetak

nego jel to nece Real Madrid u plejof ove sezone????

Sve kontra shvatite.
Dule ne sme da radi zato što su mu lekari zabranili odnosno zato što je na dijalizi.
Mozda mi kontra shvatamo, ali njegove reci glase........da se neko boji u Partizanu njegovog angazmana jer bi time naljutili drzavu i sponzore. Ako je bolestan kako radi u KK Studentski Centar iz Podgorice?? Vase pisanje obicno biva kako vama odgovara pa tako i tvoj gornji post.

Mirko Ivanic potpisao nov ugovor sa Zvezdom do 2027. Partizan pregovara sa Markom Kerkezom velikom nadom Srpskog fudbala.

Nazad
Vrh