SPORT-Opšta tema

on bi cokcao zubima kao na slavi i pricao kako sistem radi protiv njega i ostale zocove gluposti
ovako kulturno ne bi rekao sigurno

nego jel se seca neko 2021 godine i meca czv-panata rezultat 81-48

u timu zvezde pazite sad imena
Kalinic
Dobric
Davidovac
Lazic
Marko Simonovic
Kuzmic
Lazarevic
Luka Mitrovic
Aleksa Uskokovic
i cak 2 stranca Hollins i Wolters
trener Radonjic
e to bila je magija
cak 5 igraca su i danas u timu iz tog sastava

lako je ovom foloirantu kad je ulupao evo za 4 godine skoro 80mil evra u tim(ili timove posto jer doveo ove 16 novih igraca) a sa njegovom platom i vise para se praviti vazan i siriti se ko pucak

on mora uci u plejof pa sta uradi tamo,inace ga aba nece izvaditi

Zoki reko da gubimo ove tri utakmice.

Pustite cocija neka pise covek.
Izvini,pisao sam da vas čekaju 3 utakmice i da vam je zbog toga derbi poklonjen.Ali pazi samo da vas ovi autsajderi ne iznenade.

U jedno budi siguran i vi ostali.Ni zvezda ni Partizan ove sezone neće ništa uraditi u EL.

Izvini,pisao sam da vas čekaju 3 utakmice i da vam je zbog toga derbi poklonjen.Ali pazi samo da vas ovi autsajderi ne iznenade.

U jedno budi siguran i vi ostali.Ni zvezda ni Partizan ove sezone neće ništa uraditi u EL.
Jel ti posle ovakve naše igre danas,kao i one protiv vas još uvek misliš da je derbi poklonjen?
Ti si onda stvarno nerealan.
Da si pristrasan to je evidentno.

Opet zavist nastupa,a lepo smo rekli ajde da vidimo tabelu na kraju sezone.
A to nebo je granica možete da pitate i vašeg Ćokija.
On to izjavljuje pred svaku sezonu.
ma pusti cokija
pricao sam da folira uvek pred sezonu a mi u rosteru uvek bar 8-9 nasih igraca,sta ces sa njima u evroligi osim biti medju zadnjih 4 na tabeli

evroligu je nemogce osvojiti bez brdo para

aba liga ne bitna od kad se placaju licence,tako da sve jedno dal si prvi ili drugi

kao sto sam vec rekao radivoj korac i nasu ligu opet osvaja zvezda jer partizan nemoze da ih igra

da derbi vam je sigurno dat da bi dobili ovaj momentum koji sad imate jer da ste kojim slucajem izgubili i derbi bio bi vam to 7 uzastopni poraz
protiv olimpa je takodje zatvorena,ni vezenkov nije igrao za olimp,pare se uzele iz kladionice cije ime i nosi partizan i njime isplatio olimp na svaku cetvrtinu....milion evra u kosarci nije uopste malo
ove 2 su dobijene muski nema sta
ovo veceras posebno
odlican sut svih igraca,ulazilo je i preko ruke i svakako,vanja u 60 sekunde opali 3 i pogodi sve 3 bez koske

slican tako namesten mec su igrali zalgiris i fener polovinom novembra(dobio fener na kraju),takve oscilacije nisu normalne
mozes da vodis 2 pa ovi okrenu druge 2
al da u sve 4 svaka ekipa dobije skoro po 10-15 poena razlike nije normalno

Lule vidim onako da si kao obavešten, dali znaš na koliko je potpisao Kalinić i koliko ima po sezoni
Ma pisali su nase novine da ce da dobije 5miliona za 3 godine sto je smehotres

Ako znas info da je u barsi pre imao 1.3miliona po sezoni

Al malo da se napumpa cifra ipak je bitan tiraz tj klikcanje na vest i komentarisanje iste te vesti

malo vam stiva za sutra,pa citajte....ovo su predsednici KK Partizana i KK Crvene Zvezde
a vi mislite da nisu namestili obican sportski mec

Jel ti posle ovakve naše igre danas,kao i one protiv vas još uvek misliš da je derbi poklonjen?
Ti si onda stvarno nerealan.
Da si pristrasan to je evidentno.
Ova vaša igra je koliko kola posle derbija❓.Kakva je bila pre derbija.I onomad je bila prekretnica u derbiju za vas a za nas protiv Barse.
Zvezda će sad biti ekipa za kladionice itd.Ne samo derbi nego i protiv Reala i Armanija.Da li je moguće toliko razlike u igri u 2 utakmice.Nakon 3:0 počinju sudije da nas spuštaju na zemlju i tako je teško nešto uraditi.
Mi ćemo faktički igrati za vas da vam skidmo konkurente.A znak je da nije kupljen balvan.Čeka se Bolomboj koji ko zna kako će igrati iz povrede.Kenan,koji je odličan trojkaš sedi na klupu .On će da ode,kao i Kodi.Daum je doveden zbog trojki iz kornera a Grk kako promaši,izvodi ga napolje.U zvezdi debelo ne štima.Lako je moguća i smena trenera.

Nisi mi odgovorio, vec si vesto izbegao odgovor. Pitao sam te da je isto tako izjavio sta bi tvoj komentar bio? :)
Ti si koliko vidim u sukobu interesa.Ne znam šta je Coci pisao pa je izbrisano ali brate i ovi tvoji nisu cvećke samo sam koliko puta prećutao.Ja nikog od članova foruma ne vređam ali ću uvek spominjati onog licemera Mutoglua koji sad raste kao kvasac a kad gubi samo mljacka i vadi se na dete koje mu pokazuje srednji prst.Što je najgore a to je običan trener,vi ste ga digli u nebesa i odbacili boga.
Da li si video od nekoga od nas neku euforiju posle pobede.Zašto ne vidiš jer je prirodno da posle dobrog dođe loše.

Nazad
Vrh