Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niko mu ne brani da piše. Uzmite samo i pročitajte njegove postove od derbija pa do veceras. O svemu je pisao a najmanje o sportu. I onda se ljuti na mene sto ga sankcionisem.Zoki reko da gubimo ove tri utakmice.
Pustite cocija neka pise covek.
Nisi mi odgovorio, vec si vesto izbegao odgovor. Pitao sam te da je isto tako izjavio sta bi tvoj komentar bio?on bi cokcao zubima kao na slavi i pricao kako sistem radi protiv njega i ostale zocove gluposti
ovako kulturno ne bi rekao sigurno
Ne pisao sam o vremenskoj prognozi.Niko mu ne brani da piše. Uzmite samo i pročitajte njegove postove od derbija pa do veceras. O svemu je pisao a najmanje o sportu. I onda se ljuti na mene sto ga sankcionisem.
kako nisamNisi mi odgovorio, vec si vesto izbegao odgovor. Pitao sam te da je isto tako izjavio sta bi tvoj komentar bio?
Izvini,pisao sam da vas čekaju 3 utakmice i da vam je zbog toga derbi poklonjen.Ali pazi samo da vas ovi autsajderi ne iznenade.Zoki reko da gubimo ove tri utakmice.
Pustite cocija neka pise covek.
Opet zavist nastupa,a lepo smo rekli ajde da vidimo tabelu na kraju sezone.Ala se groblje napalilo pa na kraju sezone opet nista ne osvoji. Zaredjali tri pobede opet je nebo granica ( nema vodje mornara nesto, gde je taj covek).
sto rekoh danasako zadrzite ovog Carlika Jonsa,svaka vam cast...opet ce raditi pare van budzeta kao i za Pantera
Jel ti posle ovakve naše igre danas,kao i one protiv vas još uvek misliš da je derbi poklonjen?Izvini,pisao sam da vas čekaju 3 utakmice i da vam je zbog toga derbi poklonjen.Ali pazi samo da vas ovi autsajderi ne iznenade.
U jedno budi siguran i vi ostali.Ni zvezda ni Partizan ove sezone neće ništa uraditi u EL.
Lule vidim onako da si kao obavešten, dali znaš na koliko je potpisao Kalinić i koliko ima po sezoni
ma pusti cokijaOpet zavist nastupa,a lepo smo rekli ajde da vidimo tabelu na kraju sezone.
A to nebo je granica možete da pitate i vašeg Ćokija.
On to izjavljuje pred svaku sezonu.
Ma pisali su nase novine da ce da dobije 5miliona za 3 godine sto je smehotresLule vidim onako da si kao obavešten, dali znaš na koliko je potpisao Kalinić i koliko ima po sezoni
Ova vaša igra je koliko kola posle derbija.Kakva je bila pre derbija.I onomad je bila prekretnica u derbiju za vas a za nas protiv Barse.Jel ti posle ovakve naše igre danas,kao i one protiv vas još uvek misliš da je derbi poklonjen?
Ti si onda stvarno nerealan.
Da si pristrasan to je evidentno.
Ti si koliko vidim u sukobu interesa.Ne znam šta je Coci pisao pa je izbrisano ali brate i ovi tvoji nisu cvećke samo sam koliko puta prećutao.Ja nikog od članova foruma ne vređam ali ću uvek spominjati onog licemera Mutoglua koji sad raste kao kvasac a kad gubi samo mljacka i vadi se na dete koje mu pokazuje srednji prst.Što je najgore a to je običan trener,vi ste ga digli u nebesa i odbacili boga.Nisi mi odgovorio, vec si vesto izbegao odgovor. Pitao sam te da je isto tako izjavio sta bi tvoj komentar bio?
Naravno kad su zaboravili da igraju košarku.A ti isti su tukli Paris u gostima,Fener,koga retko ko tuče u gostima....I onda na scenu stupaju sudije jer je Zvezda ozbiljno počela a to neće da može.Sad kako igrate nebi vam pomogao niko, ispod 30 razlike sve bi za vas bio uspeh.