SPORT-Opšta tema

@Lule28 lopta pod obruc na Petruseva to su zagarantovani pojeni, pod uslovom da pogodi zicer. :D

inace mislim da su od ove godine promenili pravilo i da se novi igraci mogu registrovati cak do februara

tako da svaki tim ima jos da izmenja igrace tj dovede nekog

ako sam dobro uhvatio informaciju

Imamo sreće i jedni i drugi što je EL dosta ujednačena. Vidite da tu pobeđuje ko koga stigne jedino ako nisam obavešten pa se i tamo nameštaju rezultati, otkuda onda tolika iznenađenja.

a koja su to iznenadjenja?
samo real sto je nesto zapeo al nema yabuselea u timu vise

ovo ostalo sve realno na tabeli

i onda pogledas jednog Andreasa Obsta veceras i vidis da je lik sutirao 16 puta na mecu i to sve suteve za 3 poena

lik imao danas 11 trojki iz 16 suteva---34 poena na kraju meca (imao jedno slobodno verovatno tehnicka ili 3+1)

od takvog nema odbrane

Kakvi ste vi paćenici,kako možete pomisliti da bi jedan igrač kao što je Kalinić,Teodosić pristao da igra nameštenu utakmicu?
Da im u biografiji na takvu karijeru stoji da su pristali da nameste bilo koju utakmicu.
To jednostavno ne ide sa profilom i kvalitetom takvih igrača.
Ajde pogledajte istini u oči i kažite:Nismo dobro odigrali,imali smo loše veče.
Znamo mi da vas boli što vas je Željko dobio i da bi vi voleli da on podnese ostavku ali ne ide to tako kod nas.
Kako ne razumeš.To su odradili treneri sa rosterima a ne igrači.

To ti misliš da nema odbrane.
pa nema jer su igraci bajerna sutirali 42 puta za 3 na mecu a samo 24 za 2 poena

pogodili cak 20 trojki....ovaj Obst razlog tome jer je samo on pogodio 11

skoro 50% nesto manje koliko izadje postotak suta-znaci svaki drugi sut za 3 im je usao

dodje takva noc i to je to

tako su nas Italijani na evropskom sjebali kad nam je onaj Spissu il kako se zove lik sasuo 6 od 9 trojki sto je opalio a citava italija isto tako nesto preko 40% za tri,ako te ide sut mozes ti biti sveti petar tu ti nema spasa

zato je evroliga tj fajnal for glup jer je jedan mec i sve je moguce

Izgleda da i u FK Partizan treba sve igrače promenuti.Bar tako misli Savo jer nema ko da igra.
Боли туки Сава ако су га натерали да смањи плату.
Некако у исто време када се појавило да треба да коригује плату и да су отпустили његовог помоћника да су резултати почели да падају. Чини ми се већ две нерешене утакмице.

Nazad
Vrh