SPORT-Opšta tema

Погледајте на Арени Владу Ђуровића како објашњава шта се дешавало на дербију.
Остаје оно што је и требало одмах урадити - купити једног доброг балвана. За наредни успех је потребан добар центар типа оних Реалових.
Партизан је добио на скок и на блокирању Кенана. И на већој жељи. И наравно тренер.

Niste se tako cerili posle nasih osam uzastopnih pobeda ili pobede u fudbalu od 4-0. Kako vam malo treba da budete srecni, jadnici.

Kakvi ste vi paćenici,kako možete pomisliti da bi jedan igrač kao što je Kalinić,Teodosić pristao da igra nameštenu utakmicu?
Da im u biografiji na takvu karijeru stoji da su pristali da nameste bilo koju utakmicu.
To jednostavno ne ide sa profilom i kvalitetom takvih igrača.
Ajde pogledajte istini u oči i kažite:Nismo dobro odigrali,imali smo loše veče.
Znamo mi da vas boli što vas je Željko dobio i da bi vi voleli da on podnese ostavku ali ne ide to tako kod nas.

Poslednja izmena:
Beograd je naj ozbiljniji kandidat za odrzavanje fajnal fora. Lepo bi bilo da da Srbija ima dva predstavnika. Sta bi bilo da smo vas pobedili??

Kakvi ste vi plaćenici,kako možete pomisliti da bi jedan igrač kao što je Kalinić,Teodosić pristao da igra nameštenu utakmicu?
Da im u biografiji na takvu karijeru stoji da su pristali da nameste bilo koju utakmicu.
To jednostavno ne ide sa profilom i kvalitetom takvih igrača.
Ajde pogledajte istini u oči i kažite:Nismo dobro odigrali,imali smo loše veče.
Znamo mi da vas boli što vas je Željko dobio i da bi vi voleli da on podnese ostavku ali ne ide to tako kod nas.
Placenici???

Niste se tako cerili posle nasih osam uzastopnih pobeda ili pobede u fudbalu od 4-0. Kako vam malo treba da budete srecni, jadnici.
Mi smo bar toliko dostojanstva imali da čestitamo.

A sad samo sipamo so na ranu.

Jos sam pod utiskom Željkove magijeeeeeee, a ovi nasi crnci al su to igraci,pa ljudi su izmislili kosarku sinoc! :*

upravo ovo sto vi kao grobari i pisete i kako pisete,pokazuje sta znaci ova pobeda i ovaj navodni derbi

da se izgubilo,propast

ovako idila :)

ziv bio zeljko iako mu tim puca 14 trojki jer nema akciju 10minuta to nema veze
a u zvezdi nema ko da skoci i uzme loptu
a partizan nemoze da gurne loptu pod obruc jer ne znaju
tragikomedija

i onda ulazi teo i ode prednost na +4 sa njegovih 3+1 na +6 za partizan\

posle 15 godina u karijeri Teo nema bar jednu asistenciju na mecu a vi se pitate kako je igrao mec ;):)

Ma ne mislim ja i dalje da Partizan ima neki tim vredan pažnje,čak mislim da nešto tu i dalje fali ali šta da se radi.Nemamo omladinsku školu,ne stvaramo mlade igrače,sve mlado što valja uzimaju menadžeri i Miško vodi u Megu.Biće i nama i Zvezdi problem kada više ne bude love,zato sam ipak više voleo Vujoševićev sistem.
Pravio je igrače,uvodio iz omladinske škole,kupovao perspektivne MLADE strance.

Nazad
Vrh