Ko da igra.Bolomboja nema,Mitrović ni slobodna bacanja ne može da pogodi.Otkud sad vam odjednom Plavšić igrač bez koga se ne može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko da igra.Bolomboja nema,Mitrović ni slobodna bacanja ne može da pogodi.Otkud sad vam odjednom Plavšić igrač bez koga se ne može.
Igraće u NedeljuZasto niste pustili Lumberga da igra za Dansku??
Da bi mogao vas da pobedi u namestenom derbiju. Ho ho ho !Zasto niste pustili Lumberga da igra za Dansku??
Placenici???Kakvi ste vi plaćenici,kako možete pomisliti da bi jedan igrač kao što je Kalinić,Teodosić pristao da igra nameštenu utakmicu?
Da im u biografiji na takvu karijeru stoji da su pristali da nameste bilo koju utakmicu.
To jednostavno ne ide sa profilom i kvalitetom takvih igrača.
Ajde pogledajte istini u oči i kažite:Nismo dobro odigrali,imali smo loše veče.
Znamo mi da vas boli što vas je Željko dobio i da bi vi voleli da on podnese ostavku ali ne ide to tako kod nas.
Mi smo bar toliko dostojanstva imali da čestitamo.Niste se tako cerili posle nasih osam uzastopnih pobeda ili pobede u fudbalu od 4-0. Kako vam malo treba da budete srecni, jadnici.
Da li si gledao tek kako je nas veliki madjionicar odrzao gospodsku konferenciju za stampu, svaka mu cast! Ne znam samo gde je nestala Rada novinarka sa Sport kluba.Ispravljeno.