SPORT-Opšta tema

Zoki kaze gubimo od gavri munja.2-3 komicne situacije u prvom poluvremenu sta se sudilo ciganima iz pireja.

Zoki mozda u nekim situacijama jeste ne realan i navijacki previse rezonuje, ali nije gori od vas velike vecine grobarcica koji toliko mrzite Zvezdu da je samo nebo granica.

Čekam dan kada će Zoki da kaže bravo na pobedi,kada se to desi biće nekog nevremena

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Da smo vas dobili,da li bi vi dobili Pirejce.Naravno da ne bi i danas bi imali skor 2/10 a ne 4/8.zašto se to radi.Da Turkoglu ostane i opravdaju se toliki milioni koje je Turkoglu utucao u tu ekipu a zvezda ne može da kupi jednog balvana na centru jer nije projekat.
Zato i nemam na čemu da čestitam.Jel bila nesportska.Koliko je tehničkih trebao Turkoglu da dobije.

Zoki,ajde malo smanji doživljaje.
Da ne kažem nešto teže.
Mani se više Željka i vidi s tvojima hoće li ostati zalizani Ciga.
Ne mogu da ga se manem jer je najveći licemer od svih trenera i u EL i u ABA ligi.Trofejni stručnjak koji je za 3 godine osvojio jedan trofej,A zalizani ga je 7 puta za redom nadigrao.Pa i da ga šutnu,ne bih plakao.A vi bi zbog Turkoglua proglasili mesec dana žalosti.On živi od stare slave a to se već vidi.A ti umeš i nešto teže da kažeš a misliš da ja ne umem.

Utakmica je zatvorena pre 4 dana,javna tajna
Pogledas cetrvtine i sve ti je jasno

Svako dobio po jednu,lova se uzela
Pare od droge se peru
Ko to ne zeli da shvati
Jbg

Pogledaj kvotu na zvezdu

Realno je da je bajern favorit zbog igrr a ne ona

I dalje vi nekontate koja smo mi drzava
I sta se sve placa

Problem su ljudi kao Stankovic,Obradovic,Piksi i ostale barabe,koji koriste ovo

Koliko sam Bogu zahvalan što imam ovakav mozak...
Od kada znam za sebe navijam za Partizan. Osetio sam iskreno zadovoljstvo dok sam gledao 2. poluvreme fudbala preksinoć. Ne sreću, jako je to osećanje, ali svakako lep osećaj.
Šta je s ljudima i radikalnim stavovima, nije mi jasno.

Ja uzeo

Danas igrajte na zvezdu slobodno

Hahaha prijavio evroligi koja iste te meceve namesta
Komedija od ljudi

Jos kad znas da je Bodiroga,nas covek jedan od ljudi na celu
A drugi zalgirisov vlasnik litvanac

Bodiroga ko Divac
Veliki igraci al kao ljudi nule
Ovaj nije uzeo na draftu Doncica,promasaj veka,kupio knjaz milos za vreme kostunjavog govneta,prva velika afera naprednjaka je bila most i tragicno nastradali momak,zena Divca vozila
To im je proslo,sad ovako i zivimo

Nazad
Vrh