Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ne bi mogao?Kako mozes nesto da komntarises kad i sam kazes da nisi gledao utakmicu??
Glavni momentum je sumnjiva nesportska Slukasa.Zoki kaze gubimo od gavri munja.2-3 komicne situacije u prvom poluvremenu sta se sudilo ciganima iz pireja.
Da smo vas dobili,da li bi vi dobili Pirejce.Naravno da ne bi i danas bi imali skor 2/10 a ne 4/8.zašto se to radi.Da Turkoglu ostane i opravdaju se toliki milioni koje je Turkoglu utucao u tu ekipu a zvezda ne može da kupi jednog balvana na centru jer nije projekat.Čekam dan kada će Zoki da kaže bravo na pobedi,kada se to desi biće nekog nevremena
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ne mogu da ga se manem jer je najveći licemer od svih trenera i u EL i u ABA ligi.Trofejni stručnjak koji je za 3 godine osvojio jedan trofej,A zalizani ga je 7 puta za redom nadigrao.Pa i da ga šutnu,ne bih plakao.A vi bi zbog Turkoglua proglasili mesec dana žalosti.On živi od stare slave a to se već vidi.A ti umeš i nešto teže da kažeš a misliš da ja ne umem.Zoki,ajde malo smanji doživljaje.
Da ne kažem nešto teže.
Mani se više Željka i vidi s tvojima hoće li ostati zalizani Ciga.
Daj bre nama ostalima to sto konzumirašUtakmica je zatvorena pre 4 dana,javna tajna
Pogledas cetrvtine i sve ti je jasno
Svako dobio po jednu,lova se uzela
Pare od droge se peru
Ko to ne zeli da shvati
Jbg
Jesi stavio neku lovu na Zvezdu?Pogledaj kvotu na zvezdu
Realno je da je bajern favorit zbog igrr a ne ona
I dalje vi nekontate koja smo mi drzava
I sta se sve placa
Problem su ljudi kao Stankovic,Obradovic,Piksi i ostale barabe,koji koriste ovo
Da 4k dinaraJesi stavio neku lovu na Zvezdu?