Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da smo kolege ali ovakvi komentari ne priliče bivšem sportisti.Kakvi ste grobarcici. Sujeta i zavist cuda pravi ali tesko je biti komsija mali
Mico, a ovaj je komentar je primeran??Čestitke na pobedi. Nisam gledao utakmicu ali nesto se šapuce da je namešteno... kako bi se opravdali ulupani silni milioni...
Štutgart je imao 4 boda i poklonio nam 3.Ima logike.Čestitke na pobedi. Nisam gledao utakmicu ali nesto se šapuce da je namešteno... kako bi se opravdali ulupani silni milioni...
Samo kad je ovaj komentar primeran.Niste se tako cerili posle nasih osam uzastopnih pobeda ili pobede u fudbalu od 4-0. Kako vam malo treba da budete srecni, jadnici.
Dobro, vama se izvinjavam, neki koji jedva cekaju da provociraju primeren komentar.Mislim da smo kolege ali ovakvi komentari ne priliče bivšem sportisti.
Kako mozes nesto da komntarises kad i sam kazes da nisi gledao utakmicu??Samo kad je ovaj komentar primeran.