SPORT-Opšta tema

Ko je drcela

A kako u SNS drzavi da neko drugi vodi klub, pa nece valjda DSovac da vodi?

Video sam da ostoja koga zovu Limar ima vazdan firme i firme
Pa Mijat se sa Terzicem sastao, prica se da Terza vodi ceo savez
Zeljko Drcelic-Drcela mafijas iz sns kao i ostoja

mijat radi u partizanu za dzabe,po njegovim recima bez naknade

isti taj mijat u spaniji dok je bio u realu optuzen i osudjen zbog utaje poreza :haha:

to samo budala moze da veruje da se ovde kod nas nesto sve realno i normalno desava

ovo nije bio ni D od derbija a bojim se da ni ostali bar sto se tice ove sezone to nece biti

Cekaj bre ko izgurao COkija, on otiso da vodi savez ?
Drugo po prvi put ima gostujucih navijaca i nadam se da ce i biti kada bude partizan domacin jer ona saopstenja, izjave, gostovanja sto je radio po jutarnjim programima je ljudima preko glave a najvise steti kosarci.
Zeljku zameram sto je onoliko smiren kada sudije prave greske ali i Duletovi nastupi mi se nisu svidjali jer je ono bilo preterano i previse nekulturno. Treba probati normalizaciju bar u EL da se predstavimo Evropi i Svetu u jos boljem svetlu
Turkoglu smiren :haha:
Čovek koji je na svakoj utakmici trebao da dobije po najmanje 1 tehničku a u zadnje 3 godine ne znam da li je dobio:unsure:Da li vi grobari imate neki komentar.
Jedino što mu je devojčica pokazala srednji prst i proširila mržnju između večitih rivala.

A cek svaka utakmica u kojoj Teo neigra odbranu jel ona namestena, jel video neko koliko poena u drugoj cetvrtini je Karlik dao dok ga cuvao Teo?
Znaci svaku utakmicu koju Zvezda izgubi je ili su sudije krive ili je dogovorena i tako godinama.
Okosnica tima je Teo od ciji asistencija zavise centri, koji ne moze da igra vise od 10 minuta a on je usrao protiv Asvela, Nedovic koji i dalje igra toplo hladno, Kalinic koji ne moze da kida odbranu i napad ima 35 godina covek, Mitrovic koji se od povrede ne moz vrati.
Sinoc su nedostajali Davidovac koji zna da ubode kada treba i napravi skok kada je potrebno, isto i Dobric koji isto to radi u derbiju.

Ovamo 12ica koji ne znaju sta je derbi pa verujem manji pritisak bio na njima pa se i videlo u igri.
Zato manite me sa dogovorom, da se dogovara EL derbi malo teze.

Ova pobeda nista ne znaci ako se nemateralizuje u neku od narednih utakmica kuci

Ni Kenana nije forsirao.Šta je sa njim bilo.
Tukli fener u sred Turske i Monako u sred francuske,Protiv Žalgirisa,Barselone,PAO -nisu dobili zbog sudija-priznala i EL i sad ti dođe klub sa skorom 2/8 i ubedljivo te nadigra i bez obzira što su imali loš šut za 3 poena i nadovežeš Zvezdine greške i promašaje.

i to sve kuci,pa jos eto ajde malo i partizanovih navijaca da se pusti-samim tim zvezdinih mora biti manje zbog rastojanja
ti partizanovi navijaci ne vicu vucicu pederu ni jednom na mecu
zvezdini navijaci(ovi sa severa) odjednom ne vicu zeljku,niti savicu

zeljko pre i posle meca hvali zvezdinu upravu i ostale komedije univerzuma

citav mec je kriminal

Ni Kenana nije forsirao.Šta je sa njim bilo.
Tukli fener u sred Turske i Monako u sred francuske,Protiv Žalgirisa,Barselone,PAO -nisu dobili zbog sudija-priznala i EL i sad ti dođe klub sa skorom 2/8 i ubedljivo te nadigra i bez obzira što su imali loš šut za 3 poena i nadovežeš Zvezdine greške i promašaje.
Zorane ali nije lako igrati protiv institucije.

Ova pobeda nista ne znaci ako se nemateralizuje u neku od narednih utakmica kuci
Од ове победе ће Партизан и Обрадовић живети до следеће сезоне... још ако се Звезда добије још пар пута... ууууу... добра сезона....

sad smo dobili albu,izgubili od asvela i partizana

od 3 najlosije ekipe u evroligi mi gubimo od dve

opet isto kao i svake sezone

jedino sto smo igrali vec protiv reala,barse,fenera,pao,pariz,monako

a neke cak i dobili na strani fener,monako,paris

tako da nije sve crno,samo posto je ovo bio navodno derbi pa ispalo ovako kako je ispalo

Jos se nisu isplakali, hajde hajde hajde uzmite maramice bice vam lakse.

Cuj kao Zvezda je tako dobra da nam je pomogla da bi mi dobili bla bla bla... Pa sto niste prosle sezone pobedili Makabi (ako se dobro secam) kada nam je trebala pobeda da udjemo u top 10, nego ste se obrukali za sve novce sa 50 razlike.

Malo su poceli igraci da vam kmece na sudije u 4-toj cetvrtini, zaneli se valjda mislili da igraju ove Čovic lige...

Nadigrani ste i zasluzeno porazeni, cestitajte i stavite tacku na tu pricu.

coki vam ovo ne bi pustio sigurno,to it je odmah i odgovor na pitanje zasto prosle.....

sad drcela moze i hoce

sad su oba kluba u sluzbi ozbiljnog pranja para

Vi kad izgubite ili vas pokrao sudija ili ste pustili... Jao kako ste zreli za samar realnosti.

Željkov Partizan je zgazio Vučićevu Crvenu Zvezdu.

Kraj priče. :)

Sad će Zvezda tražiti centra i Dobrić će sada igrati jer je posle Lazića,najbolji u odbrani.Lazića sinoć slabo bilo.
Posle sinoćne utakmice mi se smrkla košarka koliko je očigledno nameštena.Isplivaće to i Grk će biti kolateralna šteta.On nikada ovakav roster nije imao.Kad ti Plavšić sedi na klupi,Petrušev ne može sam.

Nazad
Vrh