Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na sta je spao turkoglu da mu sns namesta mec da bi ostao na klupi i folirao i daljeHtela nas trojka, vas nije.
Razbio vas turkoglu.Drukari i Teodosicu dati orden za glumu.
jesi li gledao mec?Pogledajte statistiku Partizan za 3 katastrofa
25 % ali za dva 85%
Odbranu najzad odigrali kako treba ali napad i dalje problematican, ebena kontra ne može da se izvede
Teo kada dade one poene, trojka uz faul rwko sad smo naebali, sad će neka asistencija neko zakucavanje i ode mast u propast.
Ovo je jedna utakmica i ne znači baš nista
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
30% navijaca tj gledalaca izaslo na kraju 3/4 jer su videli sta se radiHajde, hajde pustićemo da se isplačete biće vam lakše. Čestitaćete sutra.
Inace pohvalio bi fer i sportsko navijanje navijaca Crvene Zvezde, nadam se da cemo uzvratiti istom merom.
Pa ja o tome pričam otvorene suteve maše, ako misliš da je nameštena utakmica i da su namerno ostavljani igraci, pa jbga i za zemlju tvrde da je ravna pločajesi li gledao mec?
od 33 suta bar 20 su bili potpuno slobodni sutevi i promasaji
30% navijaca tj gledalaca izaslo na kraju 3/4 jer su videli sta se radi
mozda i vise
ne pitaj kako znam![]()
pa kako 40 minuta majku mu da sutevi budu slobodni???Pa ja o tome pričam otvorene suteve maše, ako misliš da je nameštena utakmica i da su namerno ostavljani igraci, pa jbga i za zemlju tvrde da je ravna ploča
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
hahaha stranca boli patka njemu je bitno samo da plata legne svaki mesec na vremeНисам сигуран, ако узмемо хипотетички договор, да би тренер Грк учествовао у томе јер би се прича проширила и Евролига би сазнала.
Онда би у питању били играчи. Ко би могао странцу или домачем игрчу да каже Хеј, данас губимо о Партизана. Странци би то истртљали пре или касније... боле њих и за Звезду и за Партизан.
Теодосић? Он никада не би изгубио и што би се брукао на крају каријере.
Али у овој земљи је све могуће....
pa svima u areni bilo jasno sta se radiAjde bre ljudi, usli igraci u utakmicu sad ce ih karamo kao mnogo puta Partizan jos dok ga je Dule vodio pa izgube derbi, a ako verujete o dogovoru onda prosledite to Evroligi.
Nego sto se navijaci ucutali pa se culi grobari? Bas me zanima koji je kriterijum bio da bas ti dobiju karte i dal su pevali Vucicu seceru
A i Nedović bio bi i dalje povređen nebi igrao imao bi pokriće. Glupo je uopšte ici i u tom pravcu. Zvezdu sinoć jednostavno nije išlo a i naislisu na boljeg protivnika koji je odigrao taktički najbolju utakmicu u ovoj sezoniНисам сигуран, ако узмемо хипотетички договор, да би тренер Грк учествовао у томе јер би се прича проширила и Евролига би сазнала.
Онда би у питању били играчи. Ко би могао странцу или домачем игрчу да каже Хеј, данас губимо о Партизана. Странци би то истртљали пре или касније... боле њих и за Звезду и за Партизан.
Теодосић? Он никада не би изгубио и што би се брукао на крају каријере.
Али у овој земљи је све могуће....
pa 2 godine vam pricam da je coki coki i da nije sns...da dodam uhvatila ga kamera kako zeva nekoliko puta na juce na mecu,da li je tako coki izgledao na ranijim derbijima?Cekaj bre ko izgurao COkija, on otiso da vodi savez ?
Drugo po prvi put ima gostujucih navijaca i nadam se da ce i biti kada bude partizan domacin jer ona saopstenja, izjave, gostovanja sto je radio po jutarnjim programima je ljudima preko glave a najvise steti kosarci.
Zeljku zameram sto je onoliko smiren kada sudije prave greske ali i Duletovi nastupi mi se nisu svidjali jer je ono bilo preterano i previse nekulturno. Treba probati normalizaciju bar u EL da se predstavimo Evropi i Svetu u jos boljem svetlu