SPORT-Opšta tema

Ljut Rumenige na Pokuševskog-najbolje pojačanje.Pa ne može čovek da stigne da u jednom momentu brani obe strane.Mislim da je Nilikina trebao da preuzme Abrinesa.

Upravu si Zorane trčao je sa jedne na drugu stranu a taj Nikita tako ga ja zovem je katastrofa od igrača. Koprivica je bolji od oba naša centra i treba da dobije minutažu kao i ova dva centra koje su doveli a neznaš koji je gori od koga.

Како глупо изгубљена утакмица.
Ово је морало да се добије.
Ово је тренер морао да добије.
Џаба вам новци моји синовци...

sad ide Alba kuci pa 2 meca u francuskoj Monako pa Asvel
tu 2 pobede se moraju uzet
na kraju se uzele 2 a ova treca jbg
opet nam teo sutira poslednju trojku,lose dodavanje ka petrusevu koji je u ocajnoj poziciji

al ok 2 od 3 pobede su uzete i to je bitno

a i ovja maledon sto rokne trojku sa 10 metara bez koske skoro jebo ga ja,to je negde na 2 min do kraja

opet nismo dali ni poen u poslednjem minutu ako se ne varam

Kolega možda ste u pravu ali neigra trener. Prvo bespotrebno silovanje Mekitajera pa onda šut Teodosica sa razdaljine odakle jedva može da dobaci do kosa.

Kad naše sudije sude protiv nas,nema tu priče.Plavšić u startu promašio 2 zicera.Mnogo izgubljenh lopti i promašenih čistih koševa.Sudije su se pogubile.Naši to već treba da su naučili ali nisu.

Odavno nismo izgubili od tako nesnadjene ekipe. Trener napravio gresku na samom kraju kada je pravio izmenu i dozvolio konsolidaciju odrbrane. Sudjenje posebna prica.

Nazad
Vrh