Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti onda ne znas sta je skok sut.a bogame i daljina jaga i daljina tea od kosa prilicno ista
jago skok sut za 3 poena iz mesta lagano jer je ovaj bio daleko od njega i to se cak vidi na snimku
Ti onda ne znas sta je skok sut.
e nemoj mi bukvalisat alergican sam na toa bogame i daljina jaga i daljina tea od kosa prilicno ista
jago skok sut za 3 poena iz mesta lagano jer je ovaj bio daleko od njega i to se cak vidi na snimku
i ja kreten se kladimna grobare i foliranta od trenera zelimiradanas kec ko kuca na partizan 1.53 kvota ili eventualno konacan pobednik 1,43 uz produzetke
na to jos dodamo swa i nas ukupno golova 2+ i eto lepog duplanja para
tu se bojim derbija jer i ovaj partizan mora dda dobije nekog,takvo je takmicenje
al videcemo sve,oni nas moraju dobiti to je sigurno
evo bas nas takav mi osecajLule ko ti kriv što si se kladio na Partizan, pa koga oni mogu da pobede u EL.
Slična igra kao zvezda protiv Asvela.Nećemo ih sigurno isprašiti jer ako ih isprašimo oni su završil sa EL a to Oskar neće dozvoliti.i ja kreten se kladimna grobare i foliranta od trenera zelimira
sad nek ne da ostavku i da ih isprasimo u derbiju sa punom arenom u cetvrtak onako ko slag na tortu
koja sramota gde smo ulupali pare iz budzeta leb te jebo
hahaha vi i dalje istoZorane veruješ u ovo što si napisao, pa koga mi možemo pobediti u EL sa onakvim drvoredom od pojačanja
Ubeđen sam.Mi smo u priključku a ako dobijemo Partizan on ima 2-9.To jezakucavanje u dno jer uz to ima još tri teške utakmice koje teško može da dobije.Toga nije svestan samo Rumenoglu.Ali to je vaš idol i ako Ostoja ima puno poverenje kako je izjavio neka tako i ostane.Ne znam gde bi opstao trener sa takvim rezultatima.Zorane veruješ u ovo što si napisao, pa koga mi možemo pobediti u EL sa onakvim drvoredom od pojačanja