SPORT-Opšta tema

pogledaj ko cuva jaga,obisao bi ga do polovine terena vec jos bi i kafu popio a ovaj bi jos i napravio faul na sutu za 3 dok bi stizao da blokira brazilca

a bogame i daljina jaga i daljina tea od kosa prilicno ista
jago skok sut za 3 poena iz mesta lagano jer je ovaj bio daleko od njega i to se cak vidi na snimku

danas kec ko kuca na partizan 1.53 kvota ili eventualno konacan pobednik 1,43 uz produzetke
na to jos dodamo swa i nas ukupno golova 2+ i eto lepog duplanja para
i ja kreten se kladimna grobare i foliranta od trenera zelimira

sad nek ne da ostavku i da ih isprasimo u derbiju sa punom arenom u cetvrtak onako ko slag na tortu

koja sramota gde smo ulupali pare iz budzeta leb te jebo

tu se bojim derbija jer i ovaj partizan mora dda dobije nekog,takvo je takmicenje
al videcemo sve,oni nas moraju dobiti to je sigurno
Lule ko ti kriv što si se kladio na Partizan, pa koga oni mogu da pobede u EL.
evo bas nas takav mi osecaj

sramota ziva i foliranje 20hilj ljudi u istoj toj areni koji idu da gledaju to evo 4 godine vec
kako ih folirant lozi dok mlati lovu i jebe starlete i kurve po beogradu svaku noc

Штета за Партизан, једноставно не умеју да приведу утакмицу крају. То је и тренерова кривица.
Свака част за навијаче онај почетак је леп. Могло је и боље.

Србија и Швајцарска не зна се која је репрезентација гора.
Најбољи су били голмани.
Овај Кикси има хиљаду живота.
Штета за мог земљака могао је да се прослави али он је хтео да понизи голмана.
У понедељак ком опанци ком обојци. Нека бољи победи.

Волео бих да Звезда победи у кошаркашком дербију али неће бити лако.

a ovi lazni kosovari sta urade
rezultat 0 0 a njima treba pobeda od 3 0 da bi bili u svojoj grupi prvi

93minut i oni napustaju teren zbog toga sto rumuni sa tribina vicu Srbija,Srbija

i sad im mozda dodele pobedu 3 0 na zelenom stolu da je to zbog navijaca incident tj prekid meca

eto sta je mafija

i ja kreten se kladimna grobare i foliranta od trenera zelimira

sad nek ne da ostavku i da ih isprasimo u derbiju sa punom arenom u cetvrtak onako ko slag na tortu

koja sramota gde smo ulupali pare iz budzeta leb te jebo
Slična igra kao zvezda protiv Asvela.Nećemo ih sigurno isprašiti jer ako ih isprašimo oni su završil sa EL a to Oskar neće dozvoliti.

Zorane veruješ u ovo što si napisao, pa koga mi možemo pobediti u EL sa onakvim drvoredom od pojačanja

Zorane veruješ u ovo što si napisao, pa koga mi možemo pobediti u EL sa onakvim drvoredom od pojačanja
hahaha vi i dalje isto

opet igraci krivi i to one koje je sam zeljko dovodio?

ili non stop laze da je on sastavljao tim ili laze da se on nesto tamo kao pita a prica non stop da je on glavni oko tima

jedna ili druga prica je tacna,trece nema

Ubeđen sam.Mi smo u priključku a ako dobijemo Partizan on ima 2-9.To jezakucavanje u dno jer uz to ima još tri teške utakmice koje teško može da dobije.Toga nije svestan samo Rumenoglu.Ali to je vaš idol i ako Ostoja ima puno poverenje kako je izjavio neka tako i ostane.Ne znam gde bi opstao trener sa takvim rezultatima.

Ja se ni ne kladim.To je bolest zavisnosti.Vidiš,Ja sm mislio da će tući Armani.Sad koliko vidim da mogu da pobede samo one koji ih puste.Zvezdina je ekipa po kvalitetu lošija a bolje se snalazi.Nas da vodi Turkoglu mi bi sad bili na -10-0.

Nazad
Vrh