SPORT-Opšta tema

Мени није јасно да је клинца ставио да чува најбољег играча Барселоне у најважнијем тренутку. Човека кога је тренирао и зна га у душу и зна све његове покрете.
Вероватно да би после могао да се дере на некога јер на ове црнце не сме.

Све играче је Жељко гледао и дао зелено светло. У разговору са новинарем каже да се распитивао и код фризера и код комшија да види какви су играчи.
Све су то његови избори.

Све је то његово дело и све су то његови порази.
Без обзира што сматрам да је феноменалан тренер са историјом освајања трофеја.

Лепо каже Вујошевић да кад екипи не иде мења се тренер а не тим.
Ал ако си одабрао тим немој да сваљујеш кривицу на клинца.

Плус како је Вујошевић испљувао Пантића у оној новој емисији где прича са Пешићем...

Кад Тео оде у пензију може Алекса да дође у Звезду.

Poslednja izmena:
dovedi mu i sada 12 vrh igraca osvojice trofej
mislim da mnogi nikako da ukapiraju kakav je tim imao partizan pre 2 sezone

ono deranje i rasprava sa igracem da li to bio dobar potez ili los mislim da ubija igrace

Мени није јасно да је клинца ставио да чува најбољег играча Барселоне у најважнијем тренутку. Човека кога је тренирао и зна га у душу и зна све његове покрете.
Вероватно да би после могао да се дере на некога јер на ове црнце не сме.

Све играче је Жељко гледао и дао зелено светло. У разговору са новинарем каже да се распитивао и код фризера и код комшија да види какви су играчи.
Све су то његови избори.

Све је то његово дело и све су то његови порази.
Без обзира што сматрам да је феноменалан тренер са историјом освајања трофеја.
Kako ti nije jasno.Stari je to špiclov.To mu je odmah jedan od izgovora jer je znao da gubi utakmicu.Razlika se u klasi vidi.One što je oterao,teško da bi tako prošli.I dalje tvrdim da je TUrkoglu vaša rak rana ali to što vi nećete da priznate.Uništio je Dejvisa,Bongu,sad će i Nilikinu.Gde mu je Ajzea.Kako misli da proigra kad ga drži na klupi.

Нисам сигуран како је моје писање схваћено да сам Партизановац.

Никако. Ја сам Звездаш само што тучем на обе стране кад ми се нешто не свиђа.

Ако баш мора да се изјашњавамо.

А Душко је сам себе уништио јер се гузио само са једном страном па није схватио да мора да промени крило на коме седи.
Он је био председник југословенског спортског друштва... могао је да га укине па да постане СрБско спортско друштво.

Али против Звезде је играо са огромном страшћу и жељом да победи.
Против Партизана некако млако... па кад је постало густо онда је појачао.

Sada se videlo koliko ime tima znaci, Pantera su prosle sezone tukli i nista mu nije svirano videlo se protiv Zvezde i ai sinoc drugaciji odnos kada igra igrac za nase a kada za jace timove iz Evrope

Pa nije Panter tada dao poen kada ga Bosnjakovic cuvao nego je otisla lopta na trojku
Али мали отишао метар од њега кад је Пантер кренуо.

У праву си судије имају мање поштовања кад свирају нашим клубовима.
А кад смо плаћали таксу за улазак плаћали смо и за судије... *ебу нас за наше паре.... :)

Si video Gatuso stav i cuvanje, drugo je sto niko od ostalih nije napravio faul jer su imali jos dva mala faulova.
U ovakvim utakmicama se kale mladi igraci i treba jos da igraju, stranci se sve pogubili, nemaju oni to nesto za ovakvu atmosfeeru, mi sada nemamo skolovanog centra da napravi pikenrol, blok bre ne zna centar da napravi pa Kaminski je doktor za te stvari

Mani nas sa tom mantrom, glavni igraci su otisli jer su hteli i dobili finansijske ponud ekoje se neodbijaju,, posto vecina vas ne gleda gostovanja Zeljkova, pricao je da je od svih igraca jedino Balsa isao na dodatne suterske treninge.

Свеједно ја увек желим да наши клубови победе мада није да ми је криво кад Партизан изгуби.

Ево, колико времена је прошло а Звезда не доводи центра као што је Таварес или онај други балван из Реала.
Без таквог једног доброг нема врха табеле.
Петрушев је добар али ни он не би могао против онаквих балвана.
Зато ми није јасно зашто се чека.
Ово са овим црнцем из Израела је изгледа пропало тако да морају да кеширају нешто. И то врло брзо.

Осим ако су проценили да наредни противници немају такве балване тј. тешке центре и да може да се чека.

Такође се много повређују играчи.... да ли због јаких тренинга или можда неадекватних и лошег режима одмарања и опоравка.

kako nema?
mozda im se ne daje sansa pa ni ne znas da je dobar

visokih igraca koliko hoces smo uvek imali

samo 15 godina unazad ne moras dalje ici

otkud znas da Balsa Kopriva ne bi sad bio glavni centar al u poslednje 4 godine odigro meceva koliko lupam sad Lessort u panati samo ove

na brzinu Raduljica,Krstic,Jokic,Milutinov,Majranovic,Stimac,Kuzmic(covek da nije imao onu saobracajnu bi rasturao al jbg sjebe se sve u momentu)

evo sad Plavsic
pa smo imali Ristica Dusana,Dejana Muslia itd itd

pa eto ti Ristic,Balsa.Plavsic

sva tri reprezentativci

Ristic bio na svetskom i evropskom zadnjem sampionatu
Plavsic bio na sirem spisku za olimpijadu al jbg Jokic,Milutinov naravno jaci

Kopriva je mislim kao i Plavsic godina tu oko 25 i sad gledaj gde je jedan a gde drugi

ovaj drugi lutao po americi bzv a ovaj prvi otisao do nba i onda dodje u partizan i sedi na klupi ko balvan bzv

Nazad
Vrh