SPORT-Opšta tema

Primetio sam reakciju Tea u zadnjem napadu kad je video da ulazi Jago a on već rešio da poslednji napad on završi.
Identicna situacija kao 92 kad je Djordjevic dao onu trojku. Osam sekundi je ostalo do kraja, ali Obradovic nije menjao nista. Teodosic je bio u istoj situaciji da primi loptu kao Djordjevic, ali trener je opet kazem umrtvio napad i dozvolio odbrani protivnika da se postavi.

ma jest odma ista
zato je trener zelimir sreckos a ne trener,promasen lik koji je uvek trenirao velike igrace a prodavao maglu
juce izjavi da se marinkovic usiono jer je hladna sala
ko njemu veruje nesto aj zdravo

teo je danas odigrao 6 min vise u proseku nego na ostalim evro ligaskim utakmicama,nije imao snage,2 puta je kasnio u odbrani i na kraju opet on odluci sut iako to nije bilo za njega dogovoreno

opet kazem od 3 meca 2 pobede ja zadovoljan
sad ide Borac pa derbi kuci sa Partizanom

tu se bojim derbija jer i ovaj partizan mora dda dobije nekog,takvo je takmicenje
al videcemo sve,oni nas moraju dobiti to je sigurno

Mozda su mu sad nabacili dve prostitutke posto je vec imao takvu aferu sa jednom pre neku godinu mislim u Podgorici. Vole covek da kresne nesto posle utakmice.

ma jest odma ista
zato je trener zelimir sreckos a ne trener,promasen lik koji je uvek trenirao velike igrace a prodavao maglu
juce izjavi da se marinkovic usiono jer je hladna sala
ko njemu veruje nesto aj zdravo

teo je danas odigrao 6 min vise u proseku nego na ostalim evro ligaskim utakmicama,nije imao snage,2 puta je kasnio u odbrani i na kraju opet on odluci sut iako to nije bilo za njega dogovoreno

opet kazem od 3 meca 2 pobede ja zadovoljan
sad ide Borac pa derbi kuci sa Partizanom

tu se bojim derbija jer i ovaj partizan mora dda dobije nekog,takvo je takmicenje
al videcemo sve,oni nas moraju dobiti to je sigurno
Eto nadji snimak pa pogledaj.

Nazad
Vrh