SPORT-Opšta tema

Zorane o kom sastavu pričaš u Fudbalu ili Košarci.

Важна победа у Монаку. Петрушев одличан.
Браво Звездо!

Protiv nas kad igraju sve sere šut, a mi ništa ne igramo i kako da pobediš. Primer Fenera protiv nas ih srale trojke sledeću u domaćem prvenstvu od 32 pokušaja 5 pogodili.

Au toliki milioni ulupani, najtrofejniji trener a fenjerasi. Nesto tu debelo ne stima kod ostoje limara.

poslednje 3 sezone

zvezda 3 titule prvaka srbije
partizan 0

zvezda 2 aba lige
partizan 1

zvezda 3 radivoja koraca
partizan 0

zvezda 10-16 mesto u evroligi
partizan 6-11 mesto u evroligi

kako li se cudno gleda taj uspeh?

Nego mene zanima zasto jedini srpski klub u Srbiji sa najvise domacih igraca daje samo 3 igraca za reprezentaciju?

ih kamo srece da ih je vise

davidovac,dobric i pretusev su stalni

kalinic se povukao zbog vucica pa ovaj nije vise pozvan
nedovic se takodje povukao iako je bio na spisku za olimpijadu
teo mator ko biblija i on se povukao i mislim da mu je to bio dobar potez
luka mitrovic povremeni reprezentativac

kod vas otarasili ste se alekse kriminalno
poku sad dosao kod vas ali videcemo,ne obecava kod zeljka ni malo
vanja kod zeljka vrlo malo igra
ostao jos samo balsa a on ne igra ni kod zeljka a a gde ce onda biti reprezentativac

Sezona je gotova bila protiv Virtusa.
Zeljko bi vec trebao da resi padove u igri i nedostatku energije a ne da kaze ne znam, neka ide i picku materinu sa ne znam, meni softver kad baguje sednem pa resim bag. Ovi ne mogu godinu dana da rese isti problem, padovi energija, lose zivodjenje auta, nepravljenje malih faulova. Mali Bosnjakovic krece Gatuzo stav na Panteru igra odbranu decko a ostali seronje ne znaju da naprav efaul nego prime trojku, to su radili i prosle godine, e to je nedostatak vodje na terenu (to se vidi kod Jokica koji poznaje igru) i poznavanje igre
Malom Bosnjakovicu alal vera. moraju nasi igraci da igraju vise jer od ovih vecine placenika nema gola patka

Aleksa je hteo da ide, Ledej i Panter takodje, Aleksa da bi igrao u reprezentaciji koja mu je najbitnija morao je da s eprebaci na pleja jer pored Bogdana i Gudurica nema sta da trazi na beku, to mu je Zeljko i pomogao. CSKA vazi za jednu od najboljih kosarkaskih organizacija u Evropi plus sada nemaju neki imperativ pobede jer neigraju u EL pa je rasterecen.

Nazad
Vrh