Sezona je gotova bila protiv Virtusa.
Zeljko bi vec trebao da resi padove u igri i nedostatku energije a ne da kaze ne znam, neka ide i picku materinu sa ne znam, meni softver kad baguje sednem pa resim bag. Ovi ne mogu godinu dana da rese isti problem, padovi energija, lose zivodjenje auta, nepravljenje malih faulova. Mali Bosnjakovic krece Gatuzo stav na Panteru igra odbranu decko a ostali seronje ne znaju da naprav efaul nego prime trojku, to su radili i prosle godine, e to je nedostatak vodje na terenu (to se vidi kod Jokica koji poznaje igru) i poznavanje igre
Malom Bosnjakovicu alal vera. moraju nasi igraci da igraju vise jer od ovih vecine placenika nema gola patka
Aleksa je hteo da ide, Ledej i Panter takodje, Aleksa da bi igrao u reprezentaciji koja mu je najbitnija morao je da s eprebaci na pleja jer pored Bogdana i Gudurica nema sta da trazi na beku, to mu je Zeljko i pomogao. CSKA vazi za jednu od najboljih kosarkaskih organizacija u Evropi plus sada nemaju neki imperativ pobede jer neigraju u EL pa je rasterecen.