SPORT-Opšta tema

Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.
Ова лига шампиона служи за набијање евара у нечије џепове... не ради се ту о фудбалу....

Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.
Da li ste gledali omladince barse i zvezde.Mislim da bi vama ti omladinci nabili jedno 10 komada.Naši su se trgli posle njihovog vođstva od 2:1 i pokazali mnogo boju igru.Velika greška je bunker sa kojim počinje utakmicu i čeka grešku.Mislim da mora drugačije d se organizuje igra.I što je interesantno -njihovi napadači su uvek ispred naših odbrambenih.Kod drugog gola je gosn sudija trebao da svira faul nad Šerifom ali za Zvezdu će se svirati samo kada s mora.Mislim da im nije potrebna pomoć sudija ali onsj mali je jašio Šerifa i ništa.Em su klasa em njih ne smeš ni pipnuti.

Znači opet sudije krive?
Nešto ne vidim da su ti vaši omladinci baš takva klasa,bez obzira što ih kradete od svih.

Ma daj kolega Zoki ne zezaj kakve sudije pa da je Barsa htela dala bi jos 5 komada, nasi timovi nemaju kvalitet za ono trece Evropsko takmicenje.

Gledah juce emisiju Kida Show, kao po obicaju izvlaci se sve iz konteksta kao i u ovom kratkom video sto je ostavljen, Vujosevic upste nije rekao u tom smislu u kome svi mediji prenose(vidim naslove napad na Zeljka bla bla) normalno i skraceno je ono sto je pricao, lepo rekao da jedini koji to moze da uradi je on(Zeljko).
Normalno nasi novinari pisu klik naslove a vecina nije ni odgledala emisiju.

Кад је био мали имао је сличну фризуру... сад нема ни фризуру...
Нисам пажљиво гледао од ''нервирања'''али по тој његовој страни је шпартао Кунде и направио три четири гола... Сад колико их је било пре него што је изашао... Знам да је после једње његове изгубљене лопте пала контра и гол...
Али... замазаће нам очи са свим и свачем па ће себи да гурну у џеп 10 милки... мада мислим да нема шансе да оде за те паре...
Нису ни западњаци луди да плаћају милионе за играче који не играју... Сити је купио прво браћу Илић па Мијатовића па овај мој земљак исто не игра...
Можда и треба слушати Пантића који каже да су ту неке компензације са арапима... ко зна... преко фудбала се перу дебеле паре...

Рече наш "меси" да ће показати на терену да је бољи од Јамала..

Био један од најгорих ..

Потплаћени новинари га дижу у небеса ..
Има великог потенцијала али далеко је зелена трава..

Сад следи резултатски занимљивији део ЛШ за нас.
Нека очекивања многих су била минимум 5 бодова..

Против Штутгарта бар бод да узмемо..

Pa Tajrika da nije bilo ne znam da li bi bilo tesno.Smejali ste se nama jer smo ih jedva dobili.Lepo sam pisao da je Paris igra dobru košarku i mnogi će pasti.Danas su bili dosta loši.Mislim da je vreme da rekonstruišete tim i sve ih zamenite.Taman da Turkoglu tempira formu do aprila.

Bolje da su ostali Aleksa, Smailagić, Naneli i Ledej nego ove što su dovodili. Jedino bek Đzons opravdava očekivanja a ovo ostalo je samo za Aba ligu

Nazad
Vrh