Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ова лига шампиона служи за набијање евара у нечије џепове... не ради се ту о фудбалу....Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.
Da li ste gledali omladince barse i zvezde.Mislim da bi vama ti omladinci nabili jedno 10 komada.Naši su se trgli posle njihovog vođstva od 2:1 i pokazali mnogo boju igru.Velika greška je bunker sa kojim počinje utakmicu i čeka grešku.Mislim da mora drugačije d se organizuje igra.I što je interesantno -njihovi napadači su uvek ispred naših odbrambenih.Kod drugog gola je gosn sudija trebao da svira faul nad Šerifom ali za Zvezdu će se svirati samo kada s mora.Mislim da im nije potrebna pomoć sudija ali onsj mali je jašio Šerifa i ništa.Em su klasa em njih ne smeš ni pipnuti.Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.
Teska bolest.
Vama samo fali trener i ništa više.Imate duplo jači sastav od zvezde i kvalitetnije i skuplje individualce.Kad nemaš pravog centra i četvorku koga možeš pobediti u EL.