SPORT-Opšta tema

Bile su i pre namestanja i malverzacije.Ovo sada je drugi nivo. U fudbalu nije vise potrebno, dobro je agentura urnisala klub.
Imali ste i vi vase agenture, kada se na marakani iskljucivala struja i prodavali kosevi kk, samo se to brzo zaboravi kada zakuca muka na svoja vrata.....

A šta beše kada je bio Piksi?
Jel beše on tu neto muvao napravio dugove ili je pričao da je postavio klub na noge?

Kakva je ono jadna poseta u ABA ligi, jel to samo navijaci idu na EL utakmice ?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Vise od pola aba lige je preslabo za kk zvezdu, nema drazi u tim utakmicama nema neizvesnosti, samo je pitanje kolika ce biti kos razlika na kraju. A i navikli se ljudi da gledaju evroligu, jake utakmice, jake ekipe. Mornar nema tu sta da trazi.....
( Ne mislim na vaseg vodju navijaca mornara 😂😂😂🤣🤣🤣🤣)

A šta beše kada je bio Piksi?
Jel beše on tu neto muvao napravio dugove ili je pričao da je postavio klub na noge?

Kakva je ono jadna poseta u ABA ligi, jel to samo navijaci idu na EL utakmice ?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
za piksija sam govorio i tada i sada kad je dosao na mesto selektora da je govno

nikad bolji tim jos od barija zvezda nije imala nego kad je piksi bio predsednik ali se sve rasprodali a on zbrisao u japan

pisao sam ti vec gore,da mnogi nece da dolaze na utakmice zvezde zbog vucica

zna se ko ima vise navijaca ne samo u srbiji nego i sire,a to ti je upravo apsurd srbije i navijaca zvezde i partizana da ovi drugi navijaci dolaze u vecem broju na utakmice kluba koje direktno finansira vucic gde klubovi ne bi postojali da nije drzave---kosarka je neprofitabilan sport naspram naprimer fudbala

al to vama objasniti se ocigledno ne moze

Кад је Пикси био у Звезди мислим да је Мишковићев син био у комбинацији па су заједно нешто мували... Сећам се да су распродали ону петорицу или шесторицу младих фудбалера који су били перспективни... а које је мислим Џајић створио у млађим селекцијама... а и о њему немам лепо мишљење...
Завршило се тако што му је бачена бомба на кућу у Нишу... колико се сећам...
Ни сада се ништа није применило...
Млади одлазе за сићу а можда и не вреде много... Кад погледате који се клинац из Звезде пробио у лигама петице где је носилац игре у клубу...
Морамо да преокренемо размишљање у стварању младих играча... добра је теорија коју прича Александар Стојановић али и он сам је изгледа само теорија...

Фудбалски савез је накотио толико нерадника и фукара и неспособњаковића да ће то бити немогуће очистити....
исто као и у целој држави у свим сегментима....

Na Partizanove utakmice dolaze sendvičari,zato ih toliko ima u Areni sa zadatkom da skandiraju.E sad ste doveli Miloševića.Sad kad se Vučko seti one svađe ima da nestanete.

3vRncll.jpeg

Zoki nije to nego Mladost misli da igra protiv Zvezde pa računa lako ćemo.
DA ne bi Jovanovića koji vas vadi konstantno....Da je igrala Mladost samo upola kao protiv Zvezde.Lalat je zaboravio ili dobio direktivu da ne talasa mnogo.Ne znam gde vam je nov trener.
Šta se to u Subotici dešava.

U Subotici jako lepa kosarka se igra. Neizvesna ali prelomili smo ih.

Nego Lule da li si pozdravio najveceg kosarkaskog trenera svih vremena?

bila guzva

realno utakmica nista specijalno,spartak nevidjeno puno gresaka u obicnoj postavci i igri,mislim preko 20 izgubljenih lopti,pogledacu podatak posle
partizan za sada nista posebno,bonga sutirao gotovo 100% i on je razlog pobede i naravno duplo kvalitetniji tim,cisto na suvi kvalitet dobili

rumeni je bas rumeni,covek se dere stvarno ko da nije vise normalan uopste

evroligasi dosta stegnuto krenuli ove sezone na startu svojih liga

izgubio real madrid,baskonia,zvezda,milan,monako,paris

lik je zesce prso veruj mi

taj nece dozivet da trenira ko duda ili pesic naprimer....starlete i provod ga sjebale nacisto

ove crne sto je pokupovo jbg imaju plate boli ih tuki,verovatno nigde ne bi imali plate(ko zna jos na crno sto dobiju),starlete na dohvat ruke,nocni zivot

eno Ostoja "sredio" MUP-u neki fiat sa troja vrata policijske automobile oko 100 komada....komedija ziva,naravno to mi placamo svi iz budzeta

sad ce to da preko svojih firmi da prebaci u kk partizan i napise pod sopstvene prihode a ti kad opet trazio pomoc posalji jos KK Partizan SNS-u jer nemaju :haha:

i obavezno u Arenu da klicas SNS Obradovicu i vices Vucicu pederu ;):)

evo pogledao sam zvanican podatak

Spartak 18 izgubljenih
Partizan 7 izgubljenih

spartak bas los kao sto sam i rekao

Nazad
Vrh