SPORT-Opšta tema

@Lule28
I gde su vam pare koje ste dobili?
Koliki je dug Zvezde i dalje?
Jel vi mislite da se mi kopčamo na leđima?
Otkud sada odjednom da je Ćoki postao predsednik KSS-a?
:haha:
Možda zato što se skandira Vesni?:unsure:
zasto odjednom kad je on u kosarci preko 30godina a ako si i zabroavio bio vec predsednik nekada samo tada bili Jugoslavija

pitas me za dug,pa pokrali ovi iz sns-a covece,terza i sva ta bagra pa oni zive od toga
vi i dalje neshvatate a kako to mi zaista nije jasno kamo srece da ne kradu koliko kradu i da zvezda u ovih 8 godina koliko igra evropu non stop moze da proda i kupi igrace za koliko zaradi stvarno

nama hwang najskuplji kupljen igrac za koliko oko 5.5 miliona a zaradili te pare,a vi se cudite odakle pare odakle pare
a iste godine ode Mijatovic i Erakovic za 16miliona samo od ta dva igraca

ocigledno se tu neko drugi kopca na ledja,kad ne kontate nikako sta vam pisem,po vama vucuc i terzic daju jos i svoje pare a ne da uzimaju iz zvezde milione

A da li bi ste igrali 8 godina za redom evropu da prvenstvo nije namesteno,da vam se klubovi ne sklanjaju i ne sviraju penali na svakoj utakmici? Terzices sin vodi OFK Beograd ili koga vec... Smejurija. :D

A pusti neka veruje u bajke. Vidis u ovo sve moze da poveruje a kad je buzet KK Partizana u pitanju onda opet ima neke analize. Evo ja mu verujem da su sve ovo zaradili. :D Da je ovo rezultat teskog napora i vrednog rada. Sve su stekli sami. :D

I sa svim tim sponzorima 2010 godine nismo bili 3x skuplji tim od vas. :)
e zato je tada vam predsednik Djuric i zavrsio kasnije iza resetaka

pare su isle negde drugde kao i sada kod terze madjije

A da li bi ste igrali 8 godina za redom evropu da prvenstvo nije namesteno,da vam se klubovi ne sklanjaju i ne sviraju penali na svakoj utakmici? Terzices sin vodi OFK Beograd ili koga vec... Smejurija. :D
kazem u pravu si
namesteno sve a stankovic uzme titulu pre 2 ili 3 godine sa 2 boda vise od partizana i samo je derbi odlucio i to poslednji 3 kola pred kraj,bilo nereseno,da ste nas dobili titula vama

isto tako kazem ti prosle samo 7 bodova manje partizan od zvezde i vi ove ne udjete ni u ligu konferecnije,pa kako?

pa nama zvalavi nije uplatio dugovanja i mi 2015 nismo igrali evropu,pricam za fudbal

a za 4 igranja lige sampiona samo od nje smo dobili skoro pa 80miliona evra,tv prava i karte tj ulaznice ni ne racunam,a gde su jos igraci koji su prodati a bilo ih je itekako samo ove je otislo za preko 20miliona evra.......ove smo dobili za transfere oko 25mil evra a doveli igrace za 18miliona

vama zvalavi uplati novac da igrate evropu vec 3 godinu za redom,vi ove od 3 takmicenja u kvalifikacijama niste uspeli da udjete ni u jedan a bili ste drugi prosle godine u prvenstvu i to samo 7 bodova iza Zvezde...kako to?

ocigledno ste zaboravili koje ste igrace vi prodavali u vase vreme?
evo nekoliko iz glave da navedem
Nastasic,Jojic,Jovetic,Fejsa,Rados Petrovic,Tosic.Lajic,Stefan Savic,Kleo,Diara,Ivan Obradovic itd itd....i gde su te sve pare?

u 6 godina vi igrate 1 ligu sampiona mi zbog glupog stankovica od 8 koliko smo mogli igramo 4 puta i 6 ili 7puta ligu evrope kada smo ispadali da li u grupi ili u kv za ligu sampiona

sto se tice kosarke si isto u pravu
kada je partizan harao REGIONOM zvezda nije postojala na mapi,cak smo se i ugasili

sada partizan igra evroligu,svake godine preko 20mil budzet,nasu ligu ni neigra i ne dobije nikakvu kaznu za to

radivoj korac niko nije mogao uzeti osim partizana tada
partizan u eri minga ima 3 kupa,cak je i Mega uzela jedan kup

tako da porediti tada i ovo sada---u pravu si--nebo i zemlja
Sve si im igrace nabrojao, samo si zaboravio glavne zlatne koke. Mitrovic Zivkovic, Vlahovic, Milenkovic, Pavlovic. Silni su to milioni. Sad nek se cesu gde ih ne svrbi i pitaju gde su pare.

Pa sad da li imamo milione i 3x sluplji tim, ili nam se svi sklanjaju i sve namesteno tj pustaju nas da pobedimo? Odluci se 🤣

@Lule28
I gde su vam pare koje ste dobili?
Koliki je dug Zvezde i dalje?
Jel vi mislite da se mi kopčamo na leđima?
Otkud sada odjednom da je Ćoki postao predsednik KSS-a?
:haha:
Možda zato što se skandira Vesni?:unsure:
Lopovski matuzalem Covic je to postao da bi se otvorilo mesto za zvalavog da preuzme Zvezdu 2027 kada mu istekne mandat . Pa nije valjda za dzabe zavrsavao skolu za trenera u matore dane .

Pa sad da li imamo milione i 3x sluplji tim, ili nam se svi sklanjaju i sve namesteno tj pustaju nas da pobedimo? Odluci se 🤣
Pa sve komplet. Terza kaze da vredite 100 milki a opet mora sudija da pomaze. Zaboravio sam u kom kolu vas je sudija Ilic pogurao odmah nesto na pocetku je bilo.

U nase vreme smo dobijali derbije sa 1:0

Pa sve komplet. Terza kaze da vredite 100 milki a opet mora sudija da pomaze. Zaboravio sam u kom kolu vas je sudija Ilic pogurao odmah nesto na pocetku je bilo.

U nase vreme smo dobijali derbije sa 1:0
Pa da je sadasnja vlast za zvezdu u fudbalu, jeste, a je terzic vucicev covek, jeste, da zvezda ima losu ekipu za ligu sampiona,ima, da ima prejaku ekipu za nase sugavo prvenstvo, ima.
Ali brate mili vasa ekipa je krs i pored toliko stranaca, imam osecaj da je zvezda stala na 4:0 da ne bi bilo prestrasno sa 5, 6 ili 7 nula.
Para je bilo kod vas, ali su krimilaci u vasim redovima previse alavi pa nista ne urade kako treba...

Sve si im igrace nabrojao, samo si zaboravio glavne zlatne koke. Mitrovic Zivkovic, Vlahovic, Milenkovic, Pavlovic. Silni su to milioni. Sad nek se cesu gde ih ne svrbi i pitaju gde su pare.
Zivkovic je otiso bez obestecenja, secate se kad je Ilijev pizdeo sto nije produzio ugovor.Savicu je polovina ugovora prodata menadzeru, Vlahovicu 100% ugovora menadzeru.Ako se dobro secam sada je Danilo njegov menadzer.

Tako mnogima veruj da je tako sada i kod vas.

Mi isterivali zeku,bjeku, snajdera... Vama likovi ko Terzic odgovaraju?

@Lule28

Sami ste nakokali dugove u klubovima, imali ste gasprom kao i drzavne sponzore.

2 Titule u fudbalu od koje jedna neocekivana kada je sizoje reko da imaju igraci Partizana 2 leve, pa im ga Grbic munuo u derbiju, Nikalic vas prejebo te godine pa se vucko pobrinuo da se takve stvari vise neponavljaju.

Jednom ste otisli u ls direktno, sada zato sto je prosirena. U kosarci smo dobili 5m od drzave, dok je kod vas ta cifra sigurno mnogo veca.

I opet ste menjali pravila za strance pred prvenstvo.Bolje cutite, dok neisterujete iz vasih klubova likove ko covke , terza i dok ne cujem sa severa Vucicu pederu nemam nikakvog postovanja prema vama kao navijacima.

Zivkovic je otiso bez obestecenja, secate se kad je Ilijev pizdeo sto nije produzio ugovor.Savicu je polovina ugovora prodata menadzeru, Vlahovicu 100% ugovora menadzeru.Ako se dobro secam sada je Danilo njegov menadzer.

Tako mnogima veruj da je tako sada i kod vas.

Mi isterivali zeku,bjeku, snajdera... Vama likovi ko Terzic odgovaraju?

@Lule28

Sami ste nakokali dugove u klubovima, imali ste gasprom kao i drzavne sponzore.

2 Titule u fudbalu od koje jedna neocekivana kada je sizoje reko da imaju igraci Partizana 2 leve, pa im ga Grbic munuo u derbiju, Nikalic vas prejebo te godine pa se vucko pobrinuo da se takve stvari vise neponavljaju.

Jednom ste otisli u ls direktno, sada zato sto je prosirena. U kosarci smo dobili 5m od drzave, dok je kod vas ta cifra sigurno mnogo veca.

I opet ste menjali pravila za strance pred prvenstvo.Bolje cutite, dok neisterujete iz vasih klubova likove ko covke , terza i dok ne cujem sa severa Vucicu pederu nemam nikakvog postovanja prema vama kao navijacima.
pa ko je vama nakokao dugove????

kako kk partizan od svevisnjeg kluba odjednom bez danilovica i vujosevica prestao da bude gotovo i klub?
odakle je pre toga imao novac? njih dvojica sami uplacivali svoj novac za postojanje kluba?
ti zasita mislis i dalje da se KK partizan sada finansira iz sopstvenih prihoda,meni je to fascinantno

daj osvestite se vec jednom

FK partizan to sto kazes isterivali zeku bjeku,pa nisu vam oni harali ligom,nego Tole karadzic kada je postao predsednik i kada ga je zamenio Dragan Djuric,ni ne znas zasto ste zeku i bjeku terali,pa i djurkovica jer niste uzimali titule a ne zbog loseg poslovanja

ako ces realno FK i KK CZ nemaju dovoljan broj navijaca na stadionima upravo zbog vucica
evo ovo protiv benfike kad vidis ko dodje na stadion i kako jebe mater terzicu,milojevicu,vucicu gde trose novce
dodji jedan evropski mec pa ces videti pricu o kojoj ti govorim

fk partizan nikad nije gotovo ni punio stadion osim juga
a kk partizan to je smejurija kako imate lovu upravo zbog sns-a i vucica i punite arene i zamisli otpevate zvalavom pesmu da je peder,to ga bas potresa ovako u zivotu,evo od trinkijerija i 2018 do sada od kad sns roka lovu u klub bas se potresao zbog vasih pesama za ovih pola decenije kako unistava srbija

horsko pevanje je semjurija,to se posebno shvati kad se znaju cene ulaznica po sektorima i odakle je taj novac dosao

nemojte doci 10 evroligaskih utakmica kuci ove sezone i to ce biti veci udarac za sns,vucica,ostoju limara nego sto im pevate da su pederi i ostalo

ako vec imate postovanja za sebe same,posto za nas navijace drugog kluba nemate

Vlada Mauzer je to jo davno objasnio razliku nas i vas,navijaca

Nikada nije bio pun stadion Partizana, nemoj vise da se blamiras. Nama su nakokali dugove razni db ljudi, koje vlast stavlja. A celnici su proterivani zbog poslvanja, ne samo zbog titula.

ti samo razmisljas od kada je zvalavi dosao na vlast kao da zivot nije postojao pre aleka a partizan se krenuo raspadati dok je osvajao sve zivo gotovo u svakom sportu al ako je tebi tako lakse da razmisljas ok,nemogu ti ja onda pomoci sto ti govorim

Bile su i pre namestanja i malverzacije.Ovo sada je drugi nivo. U fudbalu nije vise potrebno, dobro je agentura urnisala klub.

zvezda je tamo negde ili 2009 ili 2010 za partizanom na kraju sezone imala 21 bod manje--zavrsila treca na tabeli

urnisan je klub totalno

Tako je jer smo tada pored svega imali i kvalitetan tim. I opet na kraju sezone imali skor 25-5-3 vas bogte ne sme niko da pobedi. Ali ste zato 2010/2011 zaostali samo 6 bodova i to jer smo pobedili oba derbija sa 1-0. Znaci niste bas toliko unesteni koliko pricate. :)

Tako je jer smo tada pored svega imali i kvalitetan tim. I opet na kraju sezone imali skor 25-5-3 vas bogte ne sme niko da pobedi. Ali ste zato 2010/2011 zaostali samo 6 bodova i to jer smo pobedili oba derbija sa 1-0. Znaci niste bas toliko unesteni koliko pricate. :)
znaci onda ovo sto sam napisao je bila sezona 2009/2010

a ovo sto ti kazes tad je dosao prosinecki i dao pare iz svog dzepa za plate igracima mislim 2 meseca
na kraju je ukoliko se secam dug zvezde za trenerski posao posto nije dobio nesto,kasnije tuzio zvezdu jer mu nisu uspeli isplatiti dug od nekih 200hilj evra

nismo u opste bili unisteni

A šta beše kada je bio Piksi?
Jel beše on tu neto muvao napravio dugove ili je pričao da je postavio klub na noge?

Kakva je ono jadna poseta u ABA ligi, jel to samo navijaci idu na EL utakmice ?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nazad
Vrh