SPORT-Opšta tema

Opet neka drogirana camuga privlaci paznju na sebe glupiranjem, kao onomad lesor. Nista novo za patlidzan i grobare ( opet ce mu se dive i velicaju majmunisanje).
Ne znam da li im se sviđa ovaj prizor.To je zato što Turčin zamišlja da vodi drim tim.Joj kad padne koji poraz pa kad počnu da se mlate.Tek ove treba kontrolisati a svi hoće da se istaknu što će teško ići.

Nisam rekao ludak, ali za dijagnozu narkomana kod ovih crnaca je diskutabilna.
Meni ne smeta npr glupiranje Avramovica jer je u neku ruku simpaticno kako to iznese. Ovi crni previse divljackinto sve rade. Ali opet to je moj ukus i osecaj.....

Glupiraju se ljudi, vi u svemu vidite narkomane i ludake. Vasa dijagnoza je teska.
Nisu oni narkomani ali se divljački ponašaju.Milim da Marinković pokušava da kopira Avramovića pa loži ove crnceZanima me kada budu gubili kako će se ponašati.Jago se glupra,sa hidrantom i lupanjem u grb Partizana.To je simpatično.

Pa vi ste se sami ugasili. Pored silnih para u vas kk , ugasili ste se.Ovo je pesma nastala u pioniru.

Evo vam ga vas komunist na celo kss. Kad sam video kandidate sve mi je bilo jasno. Zeka i covke db.

Eno ga Kokeza zivi u Majamiju, letuje na egzoticnim plazama. Ima valjda nekretnine i neke restorane u Majamiju.

Golman Partizana je lepo objasnio.

Lepo si reko, glup smo narod.
sami se ugasili kada smo morali prodavati koseve sa malog kal???

sami se ugasili kad je prosinceki davao svoje pare za plate igraca?

sami se ugasili kad je isla pomoc za klub preko sms

racun u kkzvezdi bolikaran jos davne 2004godine

bas u to vreme jedan drugi klub se budi sa trenerom magom duletom i postaje Cikago Bulsi,Lejkersi i Golden State u jednom
malo ih je mucio Hemofarm i FMP(reflex) ali to kad su videli da ne valja,udri po terenu i tuca posebno sa Hemofarmom

covek osvajao Abu,nasu ligu,kupove niko im nista nije mogao

u fudbalu 2005 ispadnete od Artmedije u kv za ligu sampiona,zvezda sledece sampion i u kvalifikacijama dobije Milan(te godine osvoji ligu samp,predhodne 2004 u kvalifikacijama dobije PSV koji je kasnije te godine igrao polufinale lige sampiona)

e onda od 2007 krece takodje ludilo u fudbalu

gde osvajate 6 titula zaredom
u kupu finale onaj mec sa Vojvodinom je sve pokazalo,kakav ste tim tada bili i koliko ste krali tih godina,da li je igran 10 ili 11-ste godine

u eri MIng dinastije osvajate 2 titule,sto zvezdi dok ste vi harali nasim fudbalom nije moglo biti nikako moguce
takodje ming eri kup srbije osvajate 4 godine uzastopno

al zaboravilo se sve

A kazi mi Lule da li smo u toj nasoj zlatnoj eri imali tim koji je 3 puta skuplji?

Evo nam Milosevica za trenera opet. Posle nove godine ce verovatno opet Duljaj i tako u krug. :D

A kazi mi Lule da li smo u toj nasoj zlatnoj eri imali tim koji je 3 puta skuplji?

Evo nam Milosevica za trenera opet. Posle nove godine ce verovatno opet Duljaj i tako u krug. :D
sto se tice kosarke niste jer vam nije trebao,sistematski ste bili jaci,ne samo u srbiji vec i u ABA ligi...sto se tice evro lige sistem takmicenja je bio drugaciji a nije bilo ovih 18 timova pa da su svi sa svakim igrali i sansa da se stigne daleko bilo mnogo veca

sto se tice fudbala,zvezda sada ima jaci i skuplji tim jer igra evropu svake godine(koja se poprilicno poboljsala finansijski ko uspe da udje u istu)

2015 kada nas je Ufea izbacila iz takmicenja zbog dugovanja,pa 2016 ispali u kv za ligu samp od Ludoga(pa ispali od Susola ili Palerma za Ligu evrope)
dakle od 2017 se igra Lga evrope(1/16 finala)

2018 i 2019 grupna faza lige sampiona(padao sampion evrope te godine liverpul,olimpijakos,nereseno sa napolijem

2020 stankovic ispada od Omonije ali ulazi u ligu evrope i biva drugi i ispada u 16 finala od milana tada zbog gola u gostima---1-1 i 2-2 rezultati

2021 ponovo stankovic ispao od ovog puta Serifa ali se u grupi lige evrope nadje na prvom mestu i prezimi ponovo medjutim ispadne od rengersa iako smo ga dobili na marakani ali prvi mec se cudo promasivalo

2022 3 put stankovic ispada od makabija ovoga puta a u ligi evrope ima skor od 2 pobede i 4 poraza

prosle godine taj dvomec sa Yang Bojsom nam je odlucivao da li cemo u Ligu evrope da prezimimo i mislim da svi znaju kako smo odigrali ta meca sa njima

ove godine smo ponovo u ligi sampiona

da nam stankovic u 3 godine obezbedio bar jednu ligu sampiona bilo bi jos 20miliona i vise u klubu za igrace

e sad pogledaj sa kojim klubovima ste vi igrali kv za ligu samp,i kasnije ligu evrope
2011 ste ispali od Samroka

Nije nas tim tri puta skuplji, nego je vas tri puta jeftiniji. Zasto je to tako?? Gde su silne pare koje ste dobili za obestecenje more fudbalera koji su otisli u inostranstvo. Jednom sam pisao, bilo je sigurno dvadesetak fudbaleran dosta njih sa visemilionskim ciframa. To sto su razni Zeka, Bjeka, Djura i Vazura razvukli i pokrali nije nas problem. Da ne pricam kako ste se razbacivali parama i dovodili trenere tipa Lotar Mateus, Jirgen Reber ili Avram Grant. Samo ucesce dva puta u Ligi sampiona donelo vam je 50 miliona evra, tako da nije bas sve kako vi gledate na stvari.

a sto se tice igraca

nama Pvkov,Gobeljic,Pankov,Rodic,Milos Vulic(eno ga sad u tsc Topoli),Gajic,fico Stojkovic,Jovancic,Jovicic,Ben,Boaci i ekipa bila osnovica tima koja je izborila ligu sampiona

jedini pravi igrac je bio Marko Marin ali on dosao zbog zvezde a sada je upravo i tehnicki direkoor u Zvezdi vec koju godinu posle kraja karijere

pa nama zvalavi nije uplatio dugovanja i mi 2015 nismo igrali evropu,pricam za fudbal

a za 4 igranja lige sampiona samo od nje smo dobili skoro pa 80miliona evra,tv prava i karte tj ulaznice ni ne racunam,a gde su jos igraci koji su prodati a bilo ih je itekako samo ove je otislo za preko 20miliona evra.......ove smo dobili za transfere oko 25mil evra a doveli igrace za 18miliona

vama zvalavi uplati novac da igrate evropu vec 3 godinu za redom,vi ove od 3 takmicenja u kvalifikacijama niste uspeli da udjete ni u jedan a bili ste drugi prosle godine u prvenstvu i to samo 7 bodova iza Zvezde...kako to?

ocigledno ste zaboravili koje ste igrace vi prodavali u vase vreme?
evo nekoliko iz glave da navedem
Nastasic,Jojic,Jovetic,Fejsa,Rados Petrovic,Tosic.Lajic,Stefan Savic,Kleo,Diara,Ivan Obradovic itd itd....i gde su te sve pare?

u 6 godina vi igrate 1 ligu sampiona mi zbog glupog stankovica od 8 koliko smo mogli igramo 4 puta i 6 ili 7puta ligu evrope kada smo ispadali da li u grupi ili u kv za ligu sampiona

sto se tice kosarke si isto u pravu
kada je partizan harao REGIONOM zvezda nije postojala na mapi,cak smo se i ugasili

sada partizan igra evroligu,svake godine preko 20mil budzet,nasu ligu ni neigra i ne dobije nikakvu kaznu za to

radivoj korac niko nije mogao uzeti osim partizana tada
partizan u eri minga ima 3 kupa,cak je i Mega uzela jedan kup

tako da porediti tada i ovo sada---u pravu si--nebo i zemlja

Pa jeste nebo i zemlja je... mi kad smo igrali LS 2010 sva štampa je na svojim naslovnim stranicama najavljivala taj spektakl. :D

Drago mi je samo sto ste tako cedni i posteni i sve sami zaradili. To je lepo cuti da jedini srpski klub u srbiji to moze,znaci ipak imamo napredak.

@Lule28
I gde su vam pare koje ste dobili?
Koliki je dug Zvezde i dalje?
Jel vi mislite da se mi kopčamo na leđima?
Otkud sada odjednom da je Ćoki postao predsednik KSS-a?
:haha:
Možda zato što se skandira Vesni?:unsure:

@Lule28
I gde su vam pare koje ste dobili?
Koliki je dug Zvezde i dalje?
Jel vi mislite da se mi kopčamo na leđima?
Otkud sada odjednom da je Ćoki postao predsednik KSS-a?
:haha:
Možda zato što se skandira Vesni?:unsure:
A pusti neka veruje u bajke. Vidis u ovo sve moze da poveruje a kad je buzet KK Partizana u pitanju onda opet ima neke analize. Evo ja mu verujem da su sve ovo zaradili. :D Da je ovo rezultat teskog napora i vrednog rada. Sve su stekli sami. :D

I sa svim tim sponzorima 2010 godine nismo bili 3x skuplji tim od vas. :)

Nazad
Vrh