2.958 Reaktionen · 34 Mal geteilt | AJMO MOMCI!🖤🤍 | Ја Сам Део Партизана
AJMO MOMCI!🖤🤍.
www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet neka drogirana camuga privlaci paznju na sebe glupiranjem, kao onomad lesor. Nista novo za patlidzan i grobare ( opet ce mu se dive i velicaju majmunisanje).2.958 Reaktionen · 34 Mal geteilt | AJMO MOMCI!🖤🤍 | Ја Сам Део Партизана
AJMO MOMCI!🖤🤍.www.facebook.com
Ne znam da li im se sviđa ovaj prizor.To je zato što Turčin zamišlja da vodi drim tim.Joj kad padne koji poraz pa kad počnu da se mlate.Tek ove treba kontrolisati a svi hoće da se istaknu što će teško ići.Opet neka drogirana camuga privlaci paznju na sebe glupiranjem, kao onomad lesor. Nista novo za patlidzan i grobare ( opet ce mu se dive i velicaju majmunisanje).
Glupiraju se ljudi, vi u svemu vidite narkomane i ludake. Vasa dijagnoza je teska.Opet neka drogirana camuga privlaci paznju na sebe glupiranjem, kao onomad lesor. Nista novo za patlidzan i grobare ( opet ce mu se dive i velicaju majmunisanje).
Nisu oni narkomani ali se divljački ponašaju.Milim da Marinković pokušava da kopira Avramovića pa loži ove crnceZanima me kada budu gubili kako će se ponašati.Jago se glupra,sa hidrantom i lupanjem u grb Partizana.To je simpatično.Glupiraju se ljudi, vi u svemu vidite narkomane i ludake. Vasa dijagnoza je teska.
sami se ugasili kada smo morali prodavati koseve sa malog kal???Pa vi ste se sami ugasili. Pored silnih para u vas kk , ugasili ste se.Ovo je pesma nastala u pioniru.
Evo vam ga vas komunist na celo kss. Kad sam video kandidate sve mi je bilo jasno. Zeka i covke db.
Eno ga Kokeza zivi u Majamiju, letuje na egzoticnim plazama. Ima valjda nekretnine i neke restorane u Majamiju.
Golman Partizana je lepo objasnio.
Lepo si reko, glup smo narod.
sto se tice kosarke niste jer vam nije trebao,sistematski ste bili jaci,ne samo u srbiji vec i u ABA ligi...sto se tice evro lige sistem takmicenja je bio drugaciji a nije bilo ovih 18 timova pa da su svi sa svakim igrali i sansa da se stigne daleko bilo mnogo vecaA kazi mi Lule da li smo u toj nasoj zlatnoj eri imali tim koji je 3 puta skuplji?
Evo nam Milosevica za trenera opet. Posle nove godine ce verovatno opet Duljaj i tako u krug.
A pusti neka veruje u bajke. Vidis u ovo sve moze da poveruje a kad je buzet KK Partizana u pitanju onda opet ima neke analize. Evo ja mu verujem da su sve ovo zaradili. Da je ovo rezultat teskog napora i vrednog rada. Sve su stekli sami.@Lule28
I gde su vam pare koje ste dobili?
Koliki je dug Zvezde i dalje?
Jel vi mislite da se mi kopčamo na leđima?
Otkud sada odjednom da je Ćoki postao predsednik KSS-a?
Možda zato što se skandira Vesni?