Kolega nije valjda da se bojite ovakvog Partizana.ako sam dobro pregledao vesti svi pisu da je zvezda izgubila
nego zasto FSS uvek veciti derbi stavlja posle neke zvezdine evropske utakmice???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega nije valjda da se bojite ovakvog Partizana.ako sam dobro pregledao vesti svi pisu da je zvezda izgubila
nego zasto FSS uvek veciti derbi stavlja posle neke zvezdine evropske utakmice???
ma derbi je derbi,ne samo nas nego svakiKolega nije valjda da se bojite ovakvog Partizana.
Vi da ćutite.Vi ste vaše pokazali.Mi smo se potrudili.Mislim da je greška Milojevića što je promenio koncepciju nakon uvođenja Dalsija.Ali su se u 2 poluvremenu zbili idobro odigrali.Kolega,Benfika je to a vreme će pokazati da će biti među najboljima u našoj grupi.Nije to Lugano.Ajoooj ala će da boli.Realno vam je bila liga Evrope.
Al ajde da vidimo.
sta tu ima da boliAjoooj ala će da boli.Realno vam je bila liga Evrope.
Al ajde da vidimo.
Ne postoji nasa grupa.Vi da ćutite.Vi ste vaše pokazali.Mi smo se potrudili.Mislim da je greška Milojevića što je promenio koncepciju nakon uvođenja Dalsija.Ali su se u 2 poluvremenu zbili idobro odigrali.Kolega,Benfika je to a vreme će pokazati da će biti među najboljima u našoj grupi.Nije to Lugano.
Ja licno mislim da je Milojevic trebao da uvede sudiju Ilića,to bi napravilo opasnu prevagu.Vi da ćutite.Vi ste vaše pokazali.Mi smo se potrudili.Mislim da je greška Milojevića što je promenio koncepciju nakon uvođenja Dalsija.Ali su se u 2 poluvremenu zbili idobro odigrali.Kolega,Benfika je to a vreme će pokazati da će biti među najboljima u našoj grupi.Nije to Lugano.
Što se odmah ljutiš,šalimo se malo.Vi ste se napalili na OFK Beograd pa izgoreli od silne zelje.
Znam.Mislio sam na ekipe sa kojima igramo.Ne postoji nasa grupa.
Važno je da se bore.Naravno da igramo sa mnogo skupljim klubovima.Ovakvom borbenošću možda nešto i uprcaju.Ma nema zavisti,lepo sam rekao da vam je realan domet Liga Evrope.
Mi nismo uopšte merodavni,biće uspeh da klub uopšte se vrati u neku priču,ali no.
Pa šta je Dinamo uradio,gubio 3:0 i onda kao stigao do 3:2 e onda kad ih je razgoropadio i kad je počela kanonada onda ispade najteži poraz u istoriji kluba.
Ajde budite realni i kažite da je ovo jaka liga za vas a i za sve klubove iz bivše Juge tako da moramo se pomiriti da smo trenutno druga liga u odnosu na ove velikane,pri tome tu ne ubrajam Benfiku.Al dobro valjda ćete se osvestiti.
Jeste li videli snimak kada trener Dinama na kraju utakmice pita igrača Bajerna(neću reći kojeg) kao šta je ovo?,jer moral.. toliko?,a on ne konta uopšte šta ga ovaj pita,i da je mogao dao bi još koji gol.
Vi nemate vašeg sudiju.Šijo mi ga Đura.Ja licno mislim da je Milojevic trebao da uvede sudiju Ilića,to bi napravilo opasnu prevagu.
Što se odmah ljutiš,šalimo se malo.