SPORT-Opšta tema

Svaka cast Rajku Miticu, ali za mene dok sam ziv Zvezdin stadion se zove Marakana. Tako i Partizanu ne vredi da promeni tu jednu rec u svom nazivu za uvek ce ostati Jugoslovensko Sportsko Drustvo i pravim Grobarima to sigurno ne smeta.
Marakana je u Brazilu.

Marakana je i u Brazilu, a to kako cemo mi nazivati nas stadion vas nije briga. Da li znas gde je stadion Jugoslovenske narodne armije??

Niko ne spominje da je jedino pravo i ispravno resenje privatizacija . Toliko o vama i vasem razmisljanju ( odnosi se na sve klubove ) .

Niko ne spominje da je jedino pravo i ispravno resenje privatizacija . Toliko o vama i vasem razmisljanju ( odnosi se na sve klubove ) .
Samo privatizacija i samo skidanje sa drzavne sise.
Automatski se rese vise stvari, navijaci tj bande, mafija u upravama. Samim tim bi se mafije resili jer sada porodica ili da kazem Don Terza vedri i oblaci.
Za pocetak uraditi u fudbalu sa oba kluba, posle nekoliko godina kada se vidi da to funkcionise mnogo bolje onda i u kosarci.
Zabraniti odredjneim figurama bavljene sportom.
ALi nikada ovo se nece desiti

Svaka cast Rajku Miticu, ali za mene dok sam ziv Zvezdin stadion se zove Marakana. Tako i Partizanu ne vredi da promeni tu jednu rec u svom nazivu za uvek ce ostati Jugoslovensko Sportsko Drustvo i pravim Grobarima to sigurno ne smeta.
Rajko Mitic je cetnik i jedan uz Drazu Mihaljovica covek,metak nije dobio iz prostog razloga od crvenih idiota jer je je igrao fantasticno fudbal
Zivot menjao za komuniste i fudbal

U cetnickom pokretu pored Rajka Mitica bili su i Aca Obradovic, Aleksandar Nikolic, Bora Stankovic. Interesantno da su svi posle rata bili u Zvezdi. Zato za Zvezdu i kazu da je Srpski klub. Kao odgovor tom Srpskom sportskom drustvu sest meseci kasnije osnovan je JSD Partizan. Sakupljen iz cele Juge i uglavnom po naredjenju vojnog vrha.

Eno Stanoje ponudio ostavku posle 4-0. Bar ima obraz. Jedan drugi trener Partizana ima skor 8-0 sa Zvezdom i sav je u licu crven od sramote, ali ni ne pomislja na ostavku.

Nazad
Vrh