cicimoric
Član
1,5/kj savazona
2dl/kj klomazona
Skida ga kao od sale
Verujem da zna i on da unisti jednu turu ali ako je njiva zarazena jako sa cickom izlazi u mnogo tura pa je to problematicno. Ne mozes prskati 3-4 puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1,5/kj savazona
2dl/kj klomazona
Skida ga kao od sale
Onda ti znas svoje najbolje od svih da ne idemo dalje.Unistim ja nekoliko tura cicka ,prskam je redovno 4 puta ,ali nema vise hemije i doze koje mogu koristiti vise i zato sam odustao,tj smanjio soju.Ova preporuka Mrpaora ,haha,nzm jel sam ikad koristio tako mekanu,slabu dozu hemije u soji ....kako bi bilo lepo kad bi tako moglo,i jeftino i brzo.
Može sejati bez brige provereno pre 2 god imao 2300 po kjMislim da covek pita za seme koje stoji od pre 2 god.i kod nas kazu da ne nije dobro da se seje staro seme ali ja sam sejao nesto malo kad zafali i nije bilo problema.
U kojem delu Sombora si imao taj prinos pre dve godine?Može sejati bez brige provereno pre 2 god imao 2300 po kj