Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imao sam ja prosle godine a kolega pretprosle. Sasvim solidan prinos u susnim uslovima....Dali je neko sejao posejdon od delete Kako se pokazala?
Ja bi reko u julu i avgustu.Bitna je voda u junu i julu, sve ostalo je manje bitno.
Kad se već spominje klomazon, možda bih ga probao u uljanoj repici pa imam par pitanja za sve.Probajte ga sa klomazonom zajedno pa tek onda da vidite rezultat.![]()
Zavisi od datuma setve, al i jedna kisa u prvoj dekadi avgusta ppzeljna svakako.Ja bi reko u julu i avgustu.
Ne znam da li može posle nicanja da se koristi.... Piše posle setve a pre nicanja.Nemoj ga na crno koristiti nego kasnije
Tako radim vec par g , bez simfoni , a nestavljam ni ikarus i sl sta ce ti. Probacu odjednom punu dozu , ne split0.3 l rampe, 2 l bentamark, sinnfoni 5 g, lepak sve po hektaru, to mi je prvi split u soji, ove godine cu izbaciti sinfoni i mozda dodati ikarus