Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta laprdas? Kakvo kukanje spominjes?!covek ima ozbiljan prinos,radi sve po PS sto se kaze ali kukanje jebe kevu
ti su i najgori nazalost
i on sad treba da dobije subvenicje kao ja,a lik imao 5t i vise kukuruza a soje 1.5t i tesko mu
al izgleda da sam ja budala i to zesca
on kuka pa dobije
Jel to Sorin moj zet ili neko drugi ?moj komsija je kosio sa 14 kj sve ukupno 700 kg.
Tamo bilo slabije kise , a jesi vrsio u nasem ataru ? cuo sam da neki imaju i do 1800 kg po kj.Ilandjiski rit, kratki duzi!
nemoj me napadat bezpotrebe
pitam te lepo kao i ostali,nisam jedini,koji ti je prinos???
posto te je sramota da lazes(kontam) i napises mali prinos jer isti nije,znam da si ove godine proso bolje nego vise od 70% nas poljprivrednika
hvala na svemuTebi fali vise od jedne daske
Ne znas ti nista osim da seres gde stignes!
Sa takvima koji sve znaju ne vredi ni razmeniti par reci!
Aj u zdravlje!
Netacna informacija.Konkretno juce sam cuo da jedan moj komsija je kosio sa 14 kj sve ukupno 700 kg.
Jesam u Iberland, Mijloace, la sat itd.Tamo bilo slabije kise , a jesi vrsio u nasem ataru ? cuo sam da neki imaju i do 1800 kg po kj.
Ima ima cak i malo preko. Danas sam dokumentovao video snimkom jednu takvu parcelu. Pre pocetka vrsidbe snimio praznu prikolicu i posle pravio jos 3 videa kako sam svaki put kipovao. Svaki put sam snimio isti orijentir da se vidi da nije prevara i da sam jos uvek u istoj parceli. A velicina parcele se lako proveri.Cak sam cuo i za 2 t ali ne palim se na sve price!
Ovi nasi nisu snimili a mozda nisu ni merili ali od oka ima je nesto vise nego kod ovog drugogaIma ima cak i malo preko. Danas sam dokumentovao video snimkom jednu takvu parcelu. Pre pocetka vrsidbe snimio praznu prikolicu i posle pravio jos 3 videa kako sam svaki put kipovao. Svaki put sam snimio isti orijentir da se vidi da nije prevara i da sam jos uvek u istoj parceli. A velicina parcele se lako proveri.
Ovo sam uradio jer kad bi mi svoj klon rekao da tako nesto postoji ove godine ne bi mu verovao.
Od sela prema Baricama ima dva duza gde je 1800-2000 kg kao dobar dan. Cesto je bilo padavina samo u selu ali izgleda zahvatilo i ta dva duza.
Na Liptaju prema Hajducici 400-500 kg.
Nisam pricao sa Sorinom al sam cuo za 500 kg kj.Za Sorina su pricali sinoc ali kao sto kaze Cici posle sam cuo da je bila dezinformacija!
Ti treba da znas koliko je imao?
Poceli u Jermenovci kod Bandi oko 8-9 kj , slab prinos al bolji od 500 kg kj, kao sto cici kaze slabe padavine bile tamo.Jeste li vi poceli kositi?
Bilo i preko 2t kj kod nas u atar.Cak sam cuo i za 2 t ali ne palim se na sve price!