cicimoric
Član
A koliki prinos ima? Nisam video da je napisao, ili nisam pratio na casu?@ratatatui I ja bih voleo da imam prinos kukuruza kao Peet ,ali mogu samo da sanjam o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koliki prinos ima? Nisam video da je napisao, ili nisam pratio na casu?@ratatatui I ja bih voleo da imam prinos kukuruza kao Peet ,ali mogu samo da sanjam o tome.
Ovo je tema o soji, a znam jos nekoga koji kuka od Januara meseca a prinosi soje nisu vam losiji od onih koji skidaju isto kao i vi, iako su dobili 80-100 l kise polovinom Jula!@ratatatui I ja bih voleo da imam prinos kukuruza kao Peet ,ali mogu samo da sanjam o tome.
Ne može pomoći kasno jeObišao sam danas Wendi sejanu 20. aprila. Na boljoj zemlji gde je sejana na oko 3 cm je već zrela i može da se radi. U istoj duži, 200 m dalje, na malo losijoj zemlji i gde je sejana na oko 4,5 cm jer sam mislio da će mi nestati semena, je tek počela da šara. Njoj ova kiša što je pala noćas i ovo što najavljuju može da koristi.
Pa da je pala pre mesec dana tobi bila druga priča znaš li kako je bilo pre 2 god kad je kiša počela da pada u septembru@Somborac 36 Kako znaš? Objasni.
Nadamo se da ćeš nas obavestit o prinosuKoliko se sećam ta soja koja je retrovegetirala je bila za žetvu tada, ali žetva nije mogla da se uradi zbog kiše. Ova lepo sazreva, mislim da ima potencijal za 1,5-1,8 t/kj. Ako bude kilavila uradiću desikaciju početkom oktobra.
Vidi najviše rodi ali sve je napada mislim bolesti pogotovo grinje kasnije dođe kombajneri beže u kukuruz jer je lakše raditi i više urade itdHoću, baš me interesuje krajnji ishod. Prvi put je sejem.
Kod tebe baš čudni dešavanja grinje kreću s kraja to je obavezno ove godine nije bilo i ja sejem vendi i ventis još mi ostalo 2 kj vendi danas ću završiti do sad 1270 kg po kjSa grinjama imam totalno drugacije iskustvo. Pre dve godine komšija je imao Wendi a ja Apolo ili neku drugu novosadsku. Kod mene je bilo grinja, a u Wendi nije. Tada sam morao grinje tretirati. I komša je imao jedno 600 kg po jutru više od mene. Ova sada Wendi mi je pored voćnjaka gde uvek imam problem sa grinjama jer krenu od voćnjaka da prave haos. Sada ih nije bilo.
Takoje sa uvratina ako ima livada ili voćnjak a naprimer leptiri oni kreću u sredini moraš obići celu parcelu da bi videoŠta znači grinje kreću s kraja? Misliš na uvratine? Kreću ili sa uvratina, ili od nekog voćnjaka, drvoreda, ne uređenih površina. Ne moraju biti samo uvratine u pitanju.
koliko je bilo kise kod tebe prekljuce?Eh kisa od 120 l. Kod nas je to vise od polovine padavina od 1.01.2024..
Kod nas ce se zetva razvuci do ko zna kad. Wendy jako tesko zre, a rod los. Muke zive.