Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ti obiđi promenula se sigurnoImam i ja Wendi, sejana 20.aprila. Pre dve nedelje je bila zelena kao da je jun. Moram je obići za vikend.
Tri nedelje bude razlikaSve ti sazri u 10 dana razlike gore dole!
ja sam sejao vendy krajem marta pocetak aprila a skidali ju 26.08.sused sejao oko petog maja, a skidali mu pre 4dana.vlaga 6% a prinos meznam jel ima 100-150kg na jutru.veli sused prekidaj ide tarup.Kod mene sva Wendy! Cuj zelena?! Sta bi dao da se jos zeleni iako imam parcele
Posejane 13 Maja! Za 10 dana na veliko ce se kositi kod nas bez obzira na datum setve!
A sad ti pada kad netreba ?ja sam sejao vendy krajem marta pocetak aprila a skidali ju 26.08.sused sejao oko petog maja, a skidali mu pre 4dana.vlaga 6% a prinos meznam jel ima 100-150kg na jutru.veli sused prekidaj ide tarup.
kad bi ove godine imao taj prinos bio bi pravo veselo majmunčeNikad gori prinos soje,ostalo jos par hektara za sutra ,za sad nema ni 1400kg/ha sto je ovrseno ....2022 god bese isto lose za soju kod nas,tad sam imao 1500-1600kg/ha,ali ovo sad je jos gore ....