Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vise nego dobro sobzirom na ulogUradjena danas Kraljica, setva 04.04,pred usev kukuruz, bez vestaka, 1350 kg po kj, vlaga 8.8 necistoca 2,jesenas radjeno bez oranja tanjiraca pa gruber
Koji prinos se moze ocekivati tu?Setva 23.04 Wendy na 90 % parcele biljke osusene a na 10% zelene. Skidao sam sa nekoliko biljaka i donje i srednje i gornje mahune.
14 mahuna 7 grama ( sa mahunama )
5 grama zrna sa slike
Oko tone po haKoji prinos se moze ocekivati tu?
Čija je to sorta i koja grupaSkidali danas dilettu i bome je pobijedila ove soje koje se kod nas inace siju.
20.5 meteri po jutru na bazi vlage 8%, zemlja je vrhunska, ns apolo jebnprnod 9.5do15.5 curio po jutru. Zadnja kisa 02.07. 37 lit i to je to od kisa do danasnjeg dana.
Ubuduce ja osobno samo nju sijem. Znam da je jos 1 kolega vamo pisao da je nju posijao pa da ne trazim po topicu neka napise dojam o njoj ili prinos ako, ju je skinuo sa njive
Jad i beda, ali na zalost retko ko moze da poveruje jer navodno mi smo vise padavina imali, ali na zalost doslo je do izrazaja nedostatak padavina u Avgustu sto bi presudno bilo za 2 t po kj a i vise!Setva 23.04 Wendy na 90 % parcele biljke osusene a na 10% zelene. Skidao sam sa nekoliko biljaka i donje i srednje i gornje mahune.
14 mahuna 7 grama ( sa mahunama )
5 grama zrna sa slike
Uvezena je iz juznee amerike (brazil - don mario sjemenska kuca) grupa zrenja 0. Neznam tko je u Srbiji zastupnik za njuČija je to sorta i koja grupa
Cosun seed je imajuAj ko prvi nadje šemu za kod nas neka javi. I ja bih uzeo za probu...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
A ostale sorte u ataru sta su dale na slicnom zemljistu?Ja sam ove godine imao 1k.j Dillete za probu prinos je bio 1040 kg.Izgledala je odlicno jako puno mahuna naspram drugih soja ali kvalitet zemlje i padavine su ucinile svoje tako da cu posejati i sledece godine na malo vise i na bolje zemlje pa cu videti da li vrede za naredne godine.