Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Datumi setve?palador 420 kg/ha
comandor 1450 kg/ha
tribor 440 kg/ha
vendy 550 kg/ha
ove godine kod nas potop u svim kulturama
Kod nas?Ako me ne bude mrzelo da izadjem do prodavnice rezultati ce biti iznenadjujuciBice toga jos...vecina nije ni svesna da ce 500 kg biti uspeh.
au čuo sam od kolege....tamo u okolici vas je baš sveukupno gledano katastrofalno, ovo su još izvanredni prinosi kako mi je kolega pričao da ljudi imaju,...pokazivao mi slike repe sa 2-3 lista još početkom 8mjeseca, ostatak repe se sav posuši mada ni kod nas nije ništa boljepalador 420 kg/ha
comandor 1450 kg/ha
tribor 440 kg/ha
vendy 550 kg/ha
ove godine kod nas potop u svim kulturama
Mi nikada nismo mogli,niti cemo ikada moći da se sa vama merimo...zemlja u Jermenovcima je par klasa bolja od nase+dobili ste vise kise od nas.ovo sto sam gore pisao naveo sam za moje selo.Kod nas?Ako me ne bude mrzelo da izadjem do prodavnice rezultati ce biti iznenadjujuci
suncokret su ljudi bili prinudeni malcirati.sta da vam dalje kazem za ostale kulture.PROPAST! ja ga imao blizu 800kila na hektrzuau čuo sam od kolege....tamo u okolici vas je baš sveukupno gledano katastrofalno, ovo su još izvanredni prinosi kako mi je kolega pričao da ljudi imaju,...pokazivao mi slike repe sa 2-3 lista još početkom 8mjeseca, ostatak repe se sav posuši mada ni kod nas nije ništa bolje