Peet
Član
9 kj = 9800 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kise slabo videla cim je tako brzo sazrela?Danas je drugar vrsio Wendy sejan 2. maja prinos 1440 kg.
Ja necu da kazem jer ce me nazvati lazovomКојом просечном брзином терате ваше Змајеве и остале звери у соји?
Ne žurimo ... Claas medion 310 , 4.6 m heder , 9-10 km\h , rod od 1600 - 2200 kg \ kj.Којом просечном брзином терате ваше Змајеве и остале звери у соји?
Drugom sa svučenim varijatorom eventualno malo dodam u zavisnosti od mase a to mu dođe 4-5kmh.Којом просечном брзином терате ваше Змајеве и остале звери у соји?
Autocontur?Ne žurimo ... Claas medion 310 , 4.6 m heder , 9-10 km\h , rod od 1600 - 2200 kg \ kj.
LJušo nisam merio samo sam svaki krug pogledao u bunker i po pokrivenosti spirale hogar je po tome bio najlošiji ali nije ništa puno odstupao od apola i kraljice dok su apolo i kraljica slično dali a konačan prinos na toj parceli oko 2000kg po kj pošto je ostavljano za seme.
Tankoo,svi smo se nadali ipak cini mi se malo boljim prinosima ali cudna godina za soju definitivno i ja sam gledao danas ima dosta sitnih i smezuranih zrnaDanas zavrseno sa sojom za ovu godinu od 1500-1800 vlaga 9,5-10,5 sorta Sava
sejano 08. 04 -11.04 pred usev kukuruz
akotaciono 40