Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas se isto tako vrte prinosi Valjevke. Oko 2t/kj.Juce sam uradio Valjevku. Prinos 2 t/kj. Izgledala je fenomenalno, kisu je dobijala kada je pozelela, zemlja u ekstra kondiciji, redovno se djubri i ocekivao sam vise. Ne znam sta se desilo, ali sam se neprijatno iznenadio. Ostao mi je jos Apolo, i on je imao kise kao porucene, bas me zanima koji ce prinos biti.
Bilo je,ne puno al bilo je ali ovde se te zelene nikad nisu racunale u primese,sve prolaziFEAR, da li je bilo zelenih biljaka sa zelenim mahunama?
Šta fali prinosu od 2 t/kj? Super je kada bude i više ali meni 2 t/kj nikada nisu bile neprijatne. Jedino ako je vlaga bila baš niska onda je šteta što nije skinuta malo ranije.Juce sam uradio Valjevku. Prinos 2 t/kj. Izgledala je fenomenalno, kisu je dobijala kada je pozelela, zemlja u ekstra kondiciji, redovno se djubri i ocekivao sam vise. Ne znam sta se desilo, ali sam se neprijatno iznenadio. Ostao mi je jos Apolo, i on je imao kise kao porucene, bas me zanima koji ce prinos biti.
Prinosu od 2 t/kj fali jos jedno 500 kg napisao sam da je kise imala bas dosta, a od kada radim soju kad god je tako dobro kisnula uvek je prinos bio nekoliko stotina kg vise od 2 t. Dobro je, i svakako bolje od proslogodisnjih 1600 kg/kj, i 600 kg/kj iz 2017. godine.Šta fali prinosu od 2 t/kj? Super je kada bude i više ali meni 2 t/kj nikada nisu bile neprijatne. Jedino ako je vlaga bila baš niska onda je šteta što nije skinuta malo ranije.