Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek mu izvede usis za vazduh malo visljeMa nije problem u treskanju nego u prasini,vidim da mu je ffilter vazduha zaprljan........,al ako se nebuni probaj i 9 kornjaca.
nisam htio da kopiram slike sa 91 strane ali to je ista pojava a nismo utvrdili sta je.Kod mene isto ovako izgleda, ne znam sta mu je?
Shale
Dali si siguran da je ono od soja dobila od hemije komsijskog kukuruza.Ova pojava nam se ponavlja od 2010 i niko je jos nije odgonetnuo sa velikom sigurnoscu.Jedni vicu da je od komsijske hemije,drugi da je viroza,treci da je od fuziladea ako je tretirano po jakim temperaturama cetvrti da su grinje .... Tu pojavu sm primetio na jednoj parceli u ataru gde je nemoguce da je od komsijske hemije pa me interesuje dali je neko izvodio iskusnog zastitara koji je utvrdio razlog.
špricer je nišan?Konacno i ja zavrsio spartanje,jos nesto malo usluzno i fajront