cicimoric
Član
ajoj............ kako je postala oveko budjava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nepodize troskove ali umanjuje zaradu jer ta vlaga ode iz ekstrudera u vazduh kroz paru.Obicno ide oko 4%-5% kroz paru a sa vlaznim sojama moze i do 10 %.Jos ako majstor ima selektor ode jos koji procenat a radi za 20 % usura nema tu nista od zarade.Sorta Angela kosena posle kisa. Posle su dugo bile jake magle pa je to uticalo da zrno bude takvo. Inace nije kosena zelena. Raspitao sam se i dobio informaciju da se ekstrudirana moze koristiti u stocnoj ishrani. Problem je u procentu vlage ( 17%), koji je bio iznad dozvoljenog za ekstruder ( 13%), sto podize troskove. Moj je problem sto nemam stoku da je iskoristim.
Nasao post.Nije tri nego dva puta zalivenaPre neki dan skinuo soju koju sam dva puta zalio 1750kg po kj juce skinuo soju koja nije zalivana 2440kg/kj ostala mi jos jedna koja je zelena tj ima u doljama mnogo zelene